Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

SU NAUJAIS 4u.gif
Nute matyt pasieke linkejimai ačiū thumbup.gif super laika praleidom thumbup.gif Sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2014 01 01, 18:50)
SU NAUJAIS 4u.gif
Nute matyt  pasieke linkejimai ačiū thumbup.gif super laika praleidom thumbup.gif Sveik 4u.gif

Džiaugiuosi, kad smagiai atšventėt thumbup.gif
Jau beveik pasveikau, dar jaučiu, bet vaistų nebereikėjo mirksiukas.gif
Kažkas neblogai palinkėjo: kad šių metų žirgas (gi nebūtinai arklys) būtų sparnuotas kaip Pegasas bigsmile.gif Tikrai, kodėl sakom Arklio metai, o ne Žirgo metai? Kaip būtų tauru g.gif
Atsakyti
laba merginos, Su naujais. Taip kaip su temos atgaivinimu? As tai baisiai priaugau svorio.
Atsakyti
QUOTE(KofmannPupi @ 2014 01 06, 22:14)
laba merginos, Su naujais. Taip kaip su temos atgaivinimu? As tai baisiai priaugau svorio.

Gaivinam, gaivinam thumbup.gif
Atsakyti
GAIVINAM GAIVINAM thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš ir baisiai stora boba blush2.gif
Atsakyti
Tai bet kol atgaivinsim temą, kol kas čia susirinks, tai tikiuosi nesėdit ir nelaukiat kompanijos? Metat svorį, ane? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2014 01 07, 23:00)
Tai bet kol atgaivinsim temą, kol kas čia susirinks, tai tikiuosi nesėdit ir nelaukiat kompanijos? Metat svorį, ane?  bigsmile.gif

Nėr ko laukti lašinia ant akių jau lipa blush2.gif
LABUKAS PANOS 4u.gif
Prasirgau visą savaitę su aukšta temp,kosuliu ir ttt.Kaip jūs laikotės ?
Atsakyti
Labos 4u.gif
Per šventes užsidėjau visus 5, nuo 8 d. 4 atsikračiau, 1 liko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2014 01 20, 11:14)
Labos  4u.gif
Per šventes užsidėjau visus 5, nuo 8 d. 4 atsikračiau, 1 liko  bigsmile.gif

Nu šaunuolė thumbup.gif taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
Aš labai panašiai, kaip Nutė, užsidėjau tiek pat biggrin.gif Bet jau visus nupurčiau wink.gif Na, dar liko kokie 20 kg ir tdaa jau būsiu patenkinta biggrin.gif Nu gerai, pajuokavau, ne 20, bet 15 tai drąsiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2014 01 20, 16:39)
Aš labai panašiai, kaip Nutė, užsidėjau tiek pat biggrin.gif Bet jau visus nupurčiau wink.gif Na, dar liko kokie 20 kg ir tdaa jau būsiu patenkinta biggrin.gif Nu gerai, pajuokavau, ne 20, bet 15 tai drąsiai biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš ir pradedu purtyti ax.gif 01-23 prasideda delčia tai pabandysiu delčios dietą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2014 01 21, 09:15)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Aš ir pradedu purtyti ax.gif 01-23 prasideda delčia tai pabandysiu delčios dietą g.gif

Valioooo! Aš irgi tada jamu ją wink.gif Nuo rytojaus wink.gif
Atsakyti