Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

QUOTE(Baniukas @ 2014 06 05, 09:16)
gal kas turit kuom pasigirti?

aš per savaitę numečiau 4 kg, dar liko 6 kg per ateinantį mėnesį. Susilažinau iš didelės sumos, kad 10 kg numesiu iki liepos 11 dienos. Tai va. Motyvacija yra stipriausias faktorius wink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif 4u.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monira: 05 birželio 2014 - 09:31
QUOTE(Loli_judo @ 2014 06 05, 10:00)
Oho.. net nežinau, ar čia užjaust tave, ar čia džiaugsmas pas tave  unsure.gif
Po visko, kiek ten š tarp jūsų buvo..

Kas nutiko TAM, kad baisi ir sunki pabaiga?  g.gif

vat susimąsčiau paskui ar apie tą patį visos pagalvos, nes Tuom vadinau mažiuko tėvą smile.gif dičkio tėvas pasimirė, kažkada rėkė klykė teismuose, kad mano vaiką močiutė augina, tipo svetimas žmogus, dabar pačio vaikai nežinia kur auga ir be tėvo, ir be motinos, daug jis ten visko klykė, viskas sugrįžo kvadratu ir labai žiauriai. Sirgo sunkiai beveik porą metų, pusmetį ant patalo praleido, nu žodžiu, o jaunas sąlyginai, 45 nebuvo .. žodžiu
per tėvo dieną aparatūrą atjungė, na pabliovėm apsikabinę su vaiku, nes jo vaikų gaila, o labiausiai jo motinos, nes jinai jo nepažinojo, rauda dabar baisiausiai, jai sunkiausia, gi savas vaikas, koks jis ten bebuvo, apskritai tai aš durnė irgi gera, man jo taip gaila buvo palikę, kad ašarojau porą dienų, ale paskui jo rašliavas teismams pasikėliau, filmuotą medžiagą pažiūrėjau ir supratau, kad tokia buvo Jo valia, Dievu nepavadinčiau, nes turėjo motiną jo pirmiau pasiimti, o ne šitaip kankinti, tas visą gyvenimą kankino ją, tai net numirt negalėjo po jos. Jo motina dukart vėžį nugalėjo, o šitas pasidavė nuo pirmos minutės .. nu žo, gyvenimas žiaurus
Atsakyti
Vajej , jaunas visgi . Bet tai moteris kovotojos .
Lolyte , o už kiek reikia lažintis kad svoris taip greit kristu ?
Galvoju praktikuot .Jei ka tai aš esmi memento mori , pakeitus i AA
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2014 06 05, 10:23)
aš per savaitę numečiau 4 kg, dar liko 6 kg per ateinantį mėnesį. Susilažinau iš didelės sumos, kad 10 kg numesiu iki liepos 11 dienos. Tai va. Motyvacija yra stipriausias faktorius wink.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nu pavarai thumbup.gif tai va ir man reikia gero spyrio subinėn blush2.gif

QUOTE(Monaving @ 2014 06 05, 10:33)
vat susimąsčiau

verysad.gif kai pagalvoju žiaurus tas gyvenimas,ne duok Dieve laidoti savo vaikus verysad.gif mano mama palaidojo 40 metų mano brolį, 2 metai praėjo dar nelabai atsigavusi verysad.gif
Papildyta:
OHO kiek MŪSŲ KABO APAČIOJE SVEIKOS :4u:
Atsakyti
AHA , labas visoms Mona , aliks jus vilniuje dabar gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2014 06 05, 10:50)
AHA , labas visoms Mona , aliks jus vilniuje dabar gyvenat?

Nea, Kaune
o nuo kada čia du vaikai pas tave? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Loli_judo @ 2014 06 05, 10:23)

tai iš kiek sporinot? aš dabar 92 sveriu smile.gif mažą gimdyt variau su 94 smile.gif))) kai paskutinį kartą užsiėmiau rimtai svorį mest, buvo 75-76 smile.gif)) numečiau doh.gif
Atsakyti
Tigis labradore ir pekinutis . Vakar susimasčiau , kad ir anukais teoriskai gali apdovanot .

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2014 06 05, 11:04)
Tigis labradore ir pekinutis . Vakar susimasčiau , kad ir anukais teoriskai gali apdovanot .

ryškiai sumaišiau, nes apie tą asmenį, kur pagalvojau, nelabai šunininkė atrodė biggrin.gif
Atsakyti
Ai , keičiasi žmones žinok , teisingai manei .
Papildyta:
Jo , manau metas imtis semenu dietos egein . Pas mane gal ne tiek bet jau irgi netoli .NA Loli kiek ten babkiu , manau mums reikia žinot ?
Nors man dabar geriau tiktu pav mašina atimt , nes babkiu nekažka turiu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 05 birželio 2014 - 10:17
QUOTE(Monaving @ 2014 06 05, 11:03)
Nea, Kaune
o nuo kada čia du vaikai pas tave? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
tai iš kiek sporinot? aš dabar 92 sveriu smile.gif mažą gimdyt variau su 94 smile.gif))) kai paskutinį kartą užsiėmiau rimtai svorį mest, buvo 75-76 smile.gif)) numečiau  doh.gif

pas mani ir panašiai.Tai ką mergai reikia kartu kažkaip susiimti gal mažu ką pagimdysim tongue.gif
Atsakyti
Suma nekukli. 5 000. Daug kaip dėl 10 kg. Bet esmė, kad veikia biggrin.gif

Monaving, o kaip tavo skydliaukė? Vaistus geri kokius? Svoris čia gal nuo vaistų? Aš nuo 88 kg pradėjau metimą birželio 1 dieną. Šiandien 83,8 kg ryte buvo.
Kai čia pirmą kartą atėjau, nuo 86 metimu užsiėmiau. 17 kg numečiau. Tai per tris metus po truputį viską ir susigražinau.. O per paskutinius metus ir dar du papildomus užsiauginus buvau.. nu tai kaip ir reikalas jau rimtas pribrendo..
Papildyta:
Monaving, o kaip TAS laikosi? Kažkaip paskaičiau tavo tą žinutę ir pagalvojau, nu toks sveikuoliškai sportiškas vyras buvo ir bac, nebėr.. nu ne tą palaidojau..
Bet tema kaip atsigavo biggrin.gif
Visos kūdėt pradės ta proga, kad Monaving ex'ą palaidojo smile.gif
Sorry, kad linksminuosi, nu bet jau nieko nepakeisi, o ir savo likusiems vaikams, jei jis buvo toks, kaip elgėsi su taviškiu, tai nevilika pateria ...
Atsakyti