Na dietininkes kaip sekasi?
Laba diena 
Jau kaip ir norėčiau sveikinti visas su pavasariu, bet bijau, kad neužsnigtų paskui
Vis užsukdavau pasiskaitinėt, bet nieko gero pasakyt neturėjau, nes dažniausiai vis pilna burna sėdėdavau
Grįžau aš į tėvynę, jau koks mėnesiukas kaip namuose, visais pasidžiaugėm, apsipratom ir jau savaitė kaip laikausi tvarkingai
Išsiaiškinau su savo organizmu, pasisakė man, kas jam nepatinka ir ko man geriau nevalgyt, tai bandau pati su savim susidraugaut
Plius ryt pas mus atkeliauja naujas gyventojas į namus, tai jau labai džiaugiuosi ir nekantrauju, kad pagaliau turėsiu savo nuosava katiniuką
Tai va tokios mano naujienos

Jau kaip ir norėčiau sveikinti visas su pavasariu, bet bijau, kad neužsnigtų paskui

Exie, tai pasiekitimai pas tave.
aha
buvo balagano šiek tiek, sunku buvo susikaupti, o apie svorio metimą išvis nebuvo nei kalbos, bet dabar jau geriau viskas
kaip Jus čia laikotės? kas naujo, gero nutiko?

Hello, kilogramu zudikes!
Kaip laikotes?
Ar prisimenat teta Jolla?
As auginu svori, pilva... bet kazkaip neitiketinai letai jis man auga, o gal teisingiau butu sakyti neauga...
Po savaites eisiu pas gine, tai pasikalbesiu ta tema, nes paciai labai jau neramu...siai dienai turiu tik 1,4 kg licno uzauginto svorio... o per pilva koju pirstu jau nelabai matau...
Bet jei pilvas auga, leliukas aktyvus, tai gal cia viskas ir gerai...
Vadinasi naujas lieknejimo budas - nestumas
Gal kas nori i kompanija? Nors man ne tiek daug ir beliko
Kaip laikotes?
Ar prisimenat teta Jolla?

As auginu svori, pilva... bet kazkaip neitiketinai letai jis man auga, o gal teisingiau butu sakyti neauga...
Po savaites eisiu pas gine, tai pasikalbesiu ta tema, nes paciai labai jau neramu...siai dienai turiu tik 1,4 kg licno uzauginto svorio... o per pilva koju pirstu jau nelabai matau...

Bet jei pilvas auga, leliukas aktyvus, tai gal cia viskas ir gerai...
Vadinasi naujas lieknejimo budas - nestumas

Nagi, kuri zadejot Facebook'e uzdara grupe sukurti? Ar jau sukurta?
Prasau man i a.z. pavadinima grupeles, nes as po gimdymo irgi ateisiu i kompanija, pradzioj tikrai nesportuosiu, bet gi smegenis kazkam pales reiks
O jei rimtai, tai planuose yra neapsileisti, ir, kad svoris su kuriuo grisiu is ligonines tik mazetu... nors turiu tokia keistenybe, kad maitinant man svoris auga...
Na, bet, taciau... kai pagalvoju ir edziau visokias nesamones, o ir porcijos tikriausiai buvo ne pacios maziausios...
Si karta noreciau neprarasti blaivaus proto ir susitvarkyti mityba po visko...
Taigi, laaaaaaabai lauksiu grupes fajaboke
Prasau man i a.z. pavadinima grupeles, nes as po gimdymo irgi ateisiu i kompanija, pradzioj tikrai nesportuosiu, bet gi smegenis kazkam pales reiks

O jei rimtai, tai planuose yra neapsileisti, ir, kad svoris su kuriuo grisiu is ligonines tik mazetu... nors turiu tokia keistenybe, kad maitinant man svoris auga...
Na, bet, taciau... kai pagalvoju ir edziau visokias nesamones, o ir porcijos tikriausiai buvo ne pacios maziausios...
Si karta noreciau neprarasti blaivaus proto ir susitvarkyti mityba po visko...
Taigi, laaaaaaabai lauksiu grupes fajaboke

Grupele sukuriau facebook, tai po biski renku, nes ne visas turejau daruguose , tai kazka as, kaika Loli pakviete, kas nori i grupe parasykit man zinute kaip rasti ir pakviesiu.
QUOTE(Exie @ 2014 02 10, 23:23)
aha
buvo balagano šiek tiek, sunku buvo susikaupti, o apie svorio metimą išvis nebuvo nei kalbos, bet dabar jau geriau viskas
kaip Jus čia laikotės? kas naujo, gero nutiko?

Labas, kaip malonu kad grizai i Lietuva. As tai svorio numeciau, bet dar noreciau kokius 5 kg numesti, bet niekaip neiseina, sakau pavasaris ateis pradesiu begioti ir su maistu susiimsiu. Tai ka veiki Lietuvoje, su draugu grizai?
QUOTE(Egluzze31 @ 2014 03 07, 12:33)
Labas, kaip malonu kad grizai i Lietuva. As tai svorio numeciau, bet dar noreciau kokius 5 kg numesti, bet niekaip neiseina, sakau pavasaris ateis pradesiu begioti ir su maistu susiimsiu. Tai ka veiki Lietuvoje, su draugu grizai?
Jo abu ir parvažiavom. nu man kaip tik ant pavasario sunkiau kažkaip

Sveikos,
Matau svorio nemetat
Kadangi kadaise labai daug rašiau savo teismų ir bylinėjimosi temomis, tai negaliu nepasidalinti vėl .. po 5 metų padariau išvadą, kad visi blogi darbai ir net žodžiai sugrįžta, pasimirė jis, pabaiga buvo baisi ir sunki ...
Matau svorio nemetat

Kadangi kadaise labai daug rašiau savo teismų ir bylinėjimosi temomis, tai negaliu nepasidalinti vėl .. po 5 metų padariau išvadą, kad visi blogi darbai ir net žodžiai sugrįžta, pasimirė jis, pabaiga buvo baisi ir sunki ...
QUOTE(Monaving @ 2014 06 04, 23:29)
Sveikos,
Matau svorio nemetat
Matau svorio nemetat

Oho.. net nežinau, ar čia užjaust tave, ar čia džiaugsmas pas tave

Po visko, kiek ten š tarp jūsų buvo..
Kas nutiko TAM, kad baisi ir sunki pabaiga?

LABUKAS
Monaving
KAIP laikotės panelės?
MAtot facebook nesinaudoju tai ir nebesusimatom
Svorio fronte pas mene viskas į pradinį tašką suėję
gal kas turit kuom pasigirti?
Monaving

KAIP laikotės panelės?
MAtot facebook nesinaudoju tai ir nebesusimatom