Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

Na dietininkes kaip sekasi?
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Jau kaip ir norėčiau sveikinti visas su pavasariu, bet bijau, kad neužsnigtų paskui smile.gif Vis užsukdavau pasiskaitinėt, bet nieko gero pasakyt neturėjau, nes dažniausiai vis pilna burna sėdėdavau smile.gif Grįžau aš į tėvynę, jau koks mėnesiukas kaip namuose, visais pasidžiaugėm, apsipratom ir jau savaitė kaip laikausi tvarkingai smile.gif Išsiaiškinau su savo organizmu, pasisakė man, kas jam nepatinka ir ko man geriau nevalgyt, tai bandau pati su savim susidraugaut smile.gif Plius ryt pas mus atkeliauja naujas gyventojas į namus, tai jau labai džiaugiuosi ir nekantrauju, kad pagaliau turėsiu savo nuosava katiniuką smile.gif Tai va tokios mano naujienos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Exie, tai pasiekitimai pas tave.
Atsakyti
aha smile.gif buvo balagano šiek tiek, sunku buvo susikaupti, o apie svorio metimą išvis nebuvo nei kalbos, bet dabar jau geriau viskas smile.gif kaip Jus čia laikotės? kas naujo, gero nutiko?
Atsakyti
Hello, kilogramu zudikes!

Kaip laikotes?
Ar prisimenat teta Jolla? biggrin.gif

As auginu svori, pilva... bet kazkaip neitiketinai letai jis man auga, o gal teisingiau butu sakyti neauga...
Po savaites eisiu pas gine, tai pasikalbesiu ta tema, nes paciai labai jau neramu...siai dienai turiu tik 1,4 kg licno uzauginto svorio... o per pilva koju pirstu jau nelabai matau... biggrin.gif
Bet jei pilvas auga, leliukas aktyvus, tai gal cia viskas ir gerai...
Vadinasi naujas lieknejimo budas - nestumas lotuliukas.gif Gal kas nori i kompanija? Nors man ne tiek daug ir beliko biggrin.gif
Atsakyti
Nagi, kuri zadejot Facebook'e uzdara grupe sukurti? Ar jau sukurta?
Prasau man i a.z. pavadinima grupeles, nes as po gimdymo irgi ateisiu i kompanija, pradzioj tikrai nesportuosiu, bet gi smegenis kazkam pales reiks lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai planuose yra neapsileisti, ir, kad svoris su kuriuo grisiu is ligonines tik mazetu... nors turiu tokia keistenybe, kad maitinant man svoris auga...
Na, bet, taciau... kai pagalvoju ir edziau visokias nesamones, o ir porcijos tikriausiai buvo ne pacios maziausios...
Si karta noreciau neprarasti blaivaus proto ir susitvarkyti mityba po visko...

Taigi, laaaaaaabai lauksiu grupes fajaboke lotuliukas.gif
Atsakyti
Grupele sukuriau facebook, tai po biski renku, nes ne visas turejau daruguose , tai kazka as, kaika Loli pakviete, kas nori i grupe parasykit man zinute kaip rasti ir pakviesiu.
Atsakyti
QUOTE(Exie @ 2014 02 10, 23:23)
aha smile.gif buvo balagano šiek tiek, sunku buvo susikaupti, o apie svorio metimą išvis nebuvo nei kalbos, bet dabar jau geriau viskas smile.gif kaip Jus čia laikotės? kas naujo, gero nutiko?

Labas, kaip malonu kad grizai i Lietuva. As tai svorio numeciau, bet dar noreciau kokius 5 kg numesti, bet niekaip neiseina, sakau pavasaris ateis pradesiu begioti ir su maistu susiimsiu. Tai ka veiki Lietuvoje, su draugu grizai?
Atsakyti
QUOTE(Egluzze31 @ 2014 03 07, 12:33)
Labas, kaip malonu kad grizai i Lietuva. As tai svorio numeciau, bet dar noreciau kokius 5 kg numesti, bet niekaip neiseina, sakau pavasaris ateis pradesiu begioti ir su maistu susiimsiu. Tai ka veiki Lietuvoje, su draugu grizai?

Jo abu ir parvažiavom. nu man kaip tik ant pavasario sunkiau kažkaip smile.gif bet gal kaip nors dar susigriebsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Matau svorio nemetat smile.gif

Kadangi kadaise labai daug rašiau savo teismų ir bylinėjimosi temomis, tai negaliu nepasidalinti vėl .. po 5 metų padariau išvadą, kad visi blogi darbai ir net žodžiai sugrįžta, pasimirė jis, pabaiga buvo baisi ir sunki ...
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2014 06 04, 23:29)
Sveikos,

Matau svorio nemetat smile.gif

Kadangi kadaise labai daug rašiau savo teismų ir bylinėjimosi temomis, tai negaliu nepasidalinti vėl  .. po 5 metų padariau išvadą, kad visi blogi darbai ir net žodžiai sugrįžta, pasimirė jis, pabaiga buvo baisi ir sunki ...

Oho.. net nežinau, ar čia užjaust tave, ar čia džiaugsmas pas tave unsure.gif
Po visko, kiek ten š tarp jūsų buvo..

Kas nutiko TAM, kad baisi ir sunki pabaiga? g.gif
Atsakyti
LABUKAS

Monaving 4u.gif
KAIP laikotės panelės?
MAtot facebook nesinaudoju tai ir nebesusimatom verysad.gif Svorio fronte pas mene viskas į pradinį tašką suėję blush2.gif gal kas turit kuom pasigirti?
Atsakyti