QUOTE(ruttaly @ 2013 04 30, 23:10)
aš irgi negaliu sau įspirti..aš nesuprantu, kaip praeitais metais 9 mėnesius išsilaikiau...nu taip gražiai..mažais nukrypimais, bet retais be galo..nu sugebėjau numesti 12 kg..o dabar..buvo likę 4 iki, galima sakyt, svajonių svorio, ir niekaip..negana to, dar 6 prisikabinau atgal

kokiu 3 tai tik maistas sumestas skrandin be reikalo..greit nukristų..bet kad nesusiimu..kur tą valią pamečiau, nebesuprantu..
QUOTE(kityte1989 @ 2013 05 01, 10:12)
reikia susiimti, bet motyvacija kažkaip nyksta.
Aš tai iš savęs juokiuosi, kad man svorio metimas tai blyn vos ne gimdymas

Tuo didžiu momentu sau mintyse pastoviai kartojau, kad jau nebedaug liko, jau tuoj... Tai dabar sau mintyse irgi kartoju tik žodžiai kiti - "neėst, neėst, neėst"
Nu niekada nebuvau labai kūda, bet ir stora nepasakyčiau. Toks visiškas sveikas viduriukas pagal KMI. Su pirmu nėštumu atleidau vadžias ir sugebėjau priaugti 20 kg. iš kurių 5 kg labai sėkmingai liko. Jei jau atvirai, labai ir nesistengiau jų numest

Man aplamai svorio metimas yra košmaras

va palaikymas viskas normaliai, bet numest, eina nafik

Su antru vaiku kažkaip stengiausi laikytis, tai priaugau padoriai. Ir kadangi trečio kaip ir neplanuoju, tai va dabar galiu kurį laiką pasikankinti ir numest tuos per abu nėštumus likusius kilus, na vienu kartu. Nafik du kartus kankintis
Sunku, nepatinka, kartais užknisa, bet labai noriu vėl žiūrėti į veidrodį ir sau patikti

Ir blyn tą reikia padaryti iki vasaros

Taip kad noriu nenoriu, motyvacijos kažkaip turiu neprarast
QUOTE(Exie @ 2013 05 01, 13:55)
Labas rytas
sakau viskas, daugiau pliusų nebebus.
Šaunuolė, va čia tai nusiteikimas
QUOTE(ruttaly @ 2013 05 01, 21:20)
Sveikinimai pametusioms

baltai pavydu
o aš grįžau iš pirmojo bėgiojimo..arba pasiruošimo bėgiojimui..tai net didžiuojuos savim..rytoj turbūt nepajudėsiu, bet vis tiek..
Haaaa, aš kai po sakykim metų pertraukos pirmą kartą taip nuo širdies pasportavau, tai sekančią dieną vaikščiojau kaip sulaužyta

Nu nei kojyčių, nei rankyčių. Skaudėjo absoliučiai viską

Va dabar po savaitės jau visai padoriai jaučiuosi, sportuoju, raumenys šiek tiek jaučiasi, bet jau pripranta