Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

sveikinimai prizininkėms, reikia susiimti, nes net trečios vietos šį sykį nenuskyniau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2013 04 30, 23:10)
aš irgi negaliu sau įspirti..aš nesuprantu, kaip praeitais metais 9 mėnesius išsilaikiau...nu taip gražiai..mažais nukrypimais, bet retais be galo..nu sugebėjau numesti 12 kg..o dabar..buvo likę 4 iki, galima sakyt, svajonių svorio, ir niekaip..negana to, dar 6 prisikabinau atgal  doh.gif kokiu 3 tai tik maistas sumestas skrandin be reikalo..greit nukristų..bet kad nesusiimu..kur tą valią pamečiau, nebesuprantu..

QUOTE(kityte1989 @ 2013 05 01, 10:12)
reikia susiimti, bet motyvacija kažkaip nyksta.  schmoll.gif

Aš tai iš savęs juokiuosi, kad man svorio metimas tai blyn vos ne gimdymas lotuliukas.gif Tuo didžiu momentu sau mintyse pastoviai kartojau, kad jau nebedaug liko, jau tuoj... Tai dabar sau mintyse irgi kartoju tik žodžiai kiti - "neėst, neėst, neėst" lotuliukas.gif
Nu niekada nebuvau labai kūda, bet ir stora nepasakyčiau. Toks visiškas sveikas viduriukas pagal KMI. Su pirmu nėštumu atleidau vadžias ir sugebėjau priaugti 20 kg. iš kurių 5 kg labai sėkmingai liko. Jei jau atvirai, labai ir nesistengiau jų numest blush2.gif Man aplamai svorio metimas yra košmaras doh.gif va palaikymas viskas normaliai, bet numest, eina nafik doh.gif Su antru vaiku kažkaip stengiausi laikytis, tai priaugau padoriai. Ir kadangi trečio kaip ir neplanuoju, tai va dabar galiu kurį laiką pasikankinti ir numest tuos per abu nėštumus likusius kilus, na vienu kartu. Nafik du kartus kankintis biggrin.gif
Sunku, nepatinka, kartais užknisa, bet labai noriu vėl žiūrėti į veidrodį ir sau patikti ax.gif Ir blyn tą reikia padaryti iki vasaros biggrin.gif Taip kad noriu nenoriu, motyvacijos kažkaip turiu neprarast smile.gif

QUOTE(Exie @ 2013 05 01, 13:55)
Labas rytas  4u.gif
sakau viskas, daugiau pliusų nebebus.

Šaunuolė, va čia tai nusiteikimas 4u.gif

QUOTE(ruttaly @ 2013 05 01, 21:20)
Sveikinimai pametusioms  4u.gif  4u.gif  baltai pavydu  ax.gif

o aš grįžau iš pirmojo bėgiojimo..arba pasiruošimo bėgiojimui..tai net didžiuojuos savim..rytoj turbūt nepajudėsiu, bet vis tiek.. blush2.gif

Haaaa, aš kai po sakykim metų pertraukos pirmą kartą taip nuo širdies pasportavau, tai sekančią dieną vaikščiojau kaip sulaužyta lotuliukas.gif Nu nei kojyčių, nei rankyčių. Skaudėjo absoliučiai viską doh.gif Va dabar po savaitės jau visai padoriai jaučiuosi, sportuoju, raumenys šiek tiek jaučiasi, bet jau pripranta smile.gif
Atsakyti
user posted image
Gal kas žino, kur tokį gaut? :DDD
Atsakyti
QUOTE(Exie @ 2013 05 02, 00:22)

Gal galima buitiniu būdu namie šaukštus taip paturbinti biggrin.gif Ir šakutes į kitaicų pagaliukus pakeist. Būtų beveik kaip nauja dieta, bo greičiau pavargtum nei prisiėstum lotuliukas.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image bigsmile.gif

QUOTE(toscana @ 2013 05 01, 20:29)
Baniukas  first.gif
toscana  second.gif
Egluzze31  third.gif
Sveikinimai palengvėjusioms ir sėkmės visoms kovojant su kilogramais  4u.gif

dėkui už lentute 4u.gif Sveikinimai prizininkėms 4u.gif
QUOTE(Exie @ 2013 05 01, 21:28)
Sveikinimai minusinėms  thumbup.gif  šaunuolės, pasidžiaukit, nes kitą savaitę aš čiupsiu pirmą vietą  wub.gif

Konkurencija dideja,šaunu mirksiukas.gif

QUOTE(Exie @ 2013 05 02, 00:22)
user posted image

jai gausi ir man paimk nupirksiu thumbup.gif
QUOTE(toscana @ 2013 05 02, 07:22)
Gal galima buitiniu būdu namie šaukštus taip paturbinti biggrin.gif  Ir šakutes į kitaicų pagaliukus pakeist. Būtų beveik kaip nauja dieta, bo greičiau pavargtum nei prisiėstum lotuliukas.gif

Labas rytas smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif sveikinimai prizininkėms. Bandysiu ir aš kaip nors susiimt, nes būtų gailą, kad ankstesnės pastangos vėjais nueitų. buvom vakar panemunės parke, su dviračiu pavažinėt gavau, į tiltą užmyniau, tai šiandien jau jaučiasi šiek tiek ant šlaunų raumenų tempimas:D
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pusryčiams kažkokie dietiniai dripsniai su džiovinton uogom ir pienu ir kavos. Iš vakar kotletų liko, bet man jie nelabai, o ir vištos šlaunelės pamarinuotos, tai pietūs ir vakarienė jau daugmaž aiškūs.
aš ir pagalvoju, kad blin numečiau beveik 7 kg, taip savim didžiavausi, buvo likę 8kg, o dabar vėl 10... aišku nėr taip daug, bet vistiek dabar jau ir tuos reik iš naujo kratyt...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Alio ,kur visi mergai?Aš ir užsikasusi darbe doh.gif Šiandien darželyjje pas maže mamyčiu švente wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Exie @ 2013 05 02, 11:57)
Labas rytas  4u.gif

Pusryčiams kažkokie dietiniai dripsniai su džiovinton uogom ir pienu ir kavos. Iš vakar kotletų liko, bet man jie nelabai, o ir vištos šlaunelės pamarinuotos, tai pietūs ir vakarienė jau daugmaž aiškūs.
aš ir pagalvoju, kad blin numečiau beveik 7 kg, taip savim didžiavausi, buvo likę 8kg, o dabar vėl 10... aišku nėr taip daug, bet vistiek dabar jau ir tuos reik iš naujo kratyt...

As tai siandien neislaikiau, kad prisivalgiau tokio skanaus pyrago, po gabaliuka gabaliuka taip gal trecdali suvalgiau, dar sokolado plytele, visai valia kazkur dingo. Tai supykau ant saves ir i stadiona begioti pusvalandi, kad kalorijas isdegint. Vakare vel eisiu begiot, nesuprantu ko taip rytais man valgyti norisi. Kaip iki liepos men dar 7 kg numesti su tokiu apetitu, nors porcijas stengiuosi mazinti.
Atsakyti
QUOTE(Egluzze31 @ 2013 05 03, 14:30)
As tai siandien neislaikiau, kad prisivalgiau tokio skanaus pyrago, po gabaliuka gabaliuka taip gal trecdali suvalgiau, dar sokolado plytele, visai valia kazkur dingo. Tai supykau ant saves ir i stadiona begioti pusvalandi, kad kalorijas isdegint. Vakare vel eisiu begiot, nesuprantu ko taip rytais man valgyti norisi. Kaip iki liepos men dar 7 kg numesti su tokiu apetitu, nors porcijas stengiuosi mazinti.

Tu bent jau rytais apsivalgai, iki vakaro dar išdegint gali, o kai aš vakare visą gėrį surydavau, tai kada jau ten bedeginsi... smile.gif bet kolkas laikausi, nors pilvas labai jau negražus, sėdint kaip krepšiukas... tai blogai jaučiuos dėl to, valgau sveikiau ir mažiau, tik kad tingiu sportuot čia vienintelis blogis...
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2013 05 03, 11:12)
Labas rytas 4u.gif Alio ,kur visi mergai?Aš ir užsikasusi darbe doh.gif Šiandien darželyjje pas maže mamyčiu švente wub.gif

Aš irgi nesuprantu kur visos dingusios g.gif O tu namuose sportuoji ar kokia sporto klube?
Atsakyti
sveikos..pas mus pasakiškas oras, taip šilta, kad net per šilta lotuliukas.gif ruošiam vakarienę ir eisim laukan valgyt, kol lietus negrįžo blush2.gif
Atsakyti