Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 07, 12:05)
aš dariausi , man rekomendavo histero,nes matė darinuką, o tuo pačiu nusprendė ir LP daryt,nes buvo įtarimų dėl endo, bet nepasitvirtino (arba nepavyko rasti, nžn).

Kitty, Hmm tau LP nieko neparode g.gif, ir vistiek neišeina ivf.... Man ir taip gali būt, nes man ir padare tarp ivf'ų Hystero, pašalino darinuka, bet rezultatų nebuvo.

Pelargonija, o tau rado ką nors per LP?

Aš truputį prisibijau LP, girdėjau, kad po to tik pablogėja, jei endometrioze yra ir ji dar pasunkėja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 07 gegužės 2013 - 11:59
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 06, 20:00)

Gule, kelinta tau DPĮ?Kada HCG? ax.gif

Šiandien 5 DPI. Iki HCG dienos dar gera savaitė.
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2013 05 07, 12:56)

Rado saugų ir vieną blogą kiaušintakį.
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2013 05 07, 12:13)
Tai tu turi sansus naturaliam pastojimui  4u.gif

Pas mane visiskai baltos isskyros ir vaistu likuciai, jokiu spalvu.

Taip, rytoj hcg, sesele paskambins po pietu. NT daugiau nebedariau, o viena tam ir gadinau, kad zinociau, kokio atsakymo tiketis. Kad nereiktu darbe verkti paskui prie bendradarbiu po skambucio doh.gif

Neturiu dabar jokiu sansu naturaliai pastot schmoll.gif pas mane kiausintakiai uzake ties gimdos kampais ir plius dar turiu antikunus pries kiausides. verysad.gif

Isskyros ir pas mane sviesios kol kas.....bet vat prisikalbejau....dabar jau gerokai maudzia kaip pries mmmm doh.gif ir vel blogai... doh.gif neskauda blogai ir skauda blogai blush2.gif doh.gif

Na bet kokiu atveju po HCG bent jau baigsis tas zudantis laukimas 4u.gif O as dar dienele pusantros tryzniosiu.Pasidaryciau NT tai irgi turbut jau butu viskas aisku,bet galvoju, kad dabar jaustis nezinioj geriau nei pamatyti neigiama NT rolleyes.gif
QUOTE(selione @ 2013 05 07, 12:56)
Kitty, Hmm tau LP nieko neparode g.gif, ir vistiek neišeina ivf.... Man ir taip gali būt, nes man ir padare tarp ivf'ų Hystero, pašalino darinuka, bet rezultatų nebuvo.

Aš truputį prisibijau LP, girdėjau, kad po to tik pablogėja, jei endometrioze yra ir ji dar pasunkėja  g.gif

man atrodo endometrioze yra viena is priezasciu kaip tik daryti laparaskopija. Tie zidiniai prideginami, o atsinaujina ji tikrai ne del lapaskopijos, o del kitu priezasciu unsure.gif g.gif
QUOTE(Gule @ 2013 05 07, 13:07)
Šiandien 5 DPI. Iki HCG dienos dar gera savaitė.

4u.gif ir ka jauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 07, 17:36)

4u.gif ir ka jauti? blush2.gif

Pasipasakosiu nuo pradžių:
1 DPI nejaučiau absoliučiai jokio pilvo maudimo
2 DPI pirmieji maudenimai, bet laaabai švelnūs, vos vos
3 DPI vėl tie patys vos juntami maudenimai tik kiek dažnesni
4 DPI tik vakare porą kartų maudė, bet jau stipriau
5 DPI (šiandien) kelis kartus maudė, krūtinė truputį skausminga

Labai įdomūs maudimai buvo 2 ir 3 dienomis, itin vos juntami.

Atsakyti
ikisiu savo trigrasi del laparoskopiju ax.gif
mes pradzioj darem gimdos nuotrauka - begalo skausminga procedura parode viena kiausintaki vos praeinama, tada seke 4IUI, paskui 3IVF +1IVF su saldytais. Niekas LP nerekomendavo, taciau po siu netekciu pati nusprendziau ja pasidaryti. ir labai delto sprendimo dziaugiuosi (aisku ne del diagnozes), nes kiausintakiai abu visiskai nebeveiksmingi ir dar su hidrosalpingsu. plius daug saaugu, mioma ir I st.endometrioze. Su antra LP teko kiausintakius salinti, kad IVF nebutu svaistomi vejais. Aisku, poto daryti 2IVF+1IVF su saldytais rezultatu taip pat nedave, taciau bent viena priezasti buvau pasalinus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 07 gegužės 2013 - 18:28
sweikutes,jungiuosi as prie jusu,istorija tokia;po metu nepastojimo atlikta gimdos nuotrauka,kuri parode kairijy kiausinaky nepraeinama,atlikta laparaskopija atwertas kairysis,desinysis atidalintas nuo saaugu,po to atlikta pakartotine gimdos nuotrauka,vakio abu pratekami-kita cikla pastojau,bet deja desiniajame kiausintaky,teko jy pasalinti...liko kairysis kiausintakis,dar karta atlikus gimd nuotrauka,parode dalinai pratekama su mazu hidrosalingsu..net nezinau kas manes laukia toliau,esu is uk gal yra paneliu is uk kurioms buwo panasi situacija,issiunte mano ligos istorija y klinika kuri atliks ivf,ir po poros saw wyksim pirmam vizitui ten,bet kogero jis nk man neduos gero popierizmas ir pastatys y eile...man tj keista kodel jie nepasalino tos kaires puse,gal kad dalinai pratekamas,net nzn ka galvoti,nebesusisiekiu su operawusiu daktaru nes mane issiunte y kita klinika..ir ji db mane ruos ivfui...milijonas klausimu...
Atsakyti
Sveikutės,

o aš tai nesveika doh.gif Vėl..sloga, gerklė, ir, kas biasiausia, susuko visą sprandą, nuo galvos iki nugaros vidurio ir kairės rankos.. Visa naktis beveik be miego, nes neradau padėties atsigulti, o kap tyčia užvertė darbais, nu man kaip visada. Bet aš nesuprantu, jau saugausi, atrodo, nu bet tikriausiai kažkur perpūtė, virusas turbūt jau sėdėjo manyje, nes dukrytė sirguliavo aną savaitę. Nėra ramybės, įkyrėjo man ta mano (ne)sveikata gun_bandana.gif:

QUOTE(kyka666 @ 2013 05 08, 00:54)
sweikutes,jungiuosi as prie jusu,istorija tokia;po metu nepastojimo atlikta gimdos nuotrauka,kuri parode kairijy kiausinaky nepraeinama,atlikta laparaskopija atwertas kairysis,desinysis atidalintas nuo saaugu,po to atlikta pakartotine gimdos nuotrauka,vakio abu pratekami-kita cikla pastojau,bet deja desiniajame kiausintaky,teko jy pasalinti...liko kairysis kiausintakis,dar karta atlikus gimd nuotrauka,parode dalinai pratekama su mazu hidrosalingsu..net nezinau kas manes laukia toliau,esu is uk gal yra paneliu is uk kurioms buwo panasi situacija,issiunte mano ligos istorija y klinika kuri atliks ivf,ir po poros saw wyksim pirmam vizitui ten,bet kogero jis nk man neduos gero popierizmas ir pastatys y eile...man tj keista kodel jie nepasalino tos kaires puse,gal kad dalinai pratekamas,net nzn ka galvoti,nebesusisiekiu su operawusiu daktaru nes mane issiunte y kita klinika..ir ji db mane ruos ivfui...milijonas klausimu...

sveika, kitos gal daugiau pakomentuos, aš su hidrosalpsingu nesusidūrus, bet kiek žinau, jį būtinai reikia šalinti prieš IVF unsure.gif ExDaiva, matau, skaito, gal geriau pakomentuos 4u.gif
Atsakyti
Kitty, kad viska pacios labai gerai zinot mirksiukas.gif Butinai reikia salinti hydrosalpyngsa, statistika su juo absoliuciai aiski ir vienareiksmiska - galimybe pastoti su juo lygiai 0 proc. Jei jau prieita iki IVF, klinikos is viso siulo salinti kiausintaki su hydrosalpyngsu, nes jis linkes atsinaujinti, cia jau seimai spresti - as asmeniskai atsisakiau salinimo, nors tai ir neracionalus sprendimas, bet va po operacijos ir IVF pavyko pagaliau ir natur bonusas - stebukliukas jau penkis metus greit sves.
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 07, 17:36)
Neturiu dabar jokiu sansu naturaliai pastot schmoll.gif pas mane kiausintakiai uzake ties gimdos kampais ir plius dar turiu antikunus pries kiausides. verysad.gif

O kaip galima išsitirti tuos antikūnius ? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 05 07, 17:43)
Pasipasakosiu nuo pradžių:
1 DPI nejaučiau absoliučiai jokio pilvo maudimo
2 DPI pirmieji maudenimai, bet laaabai švelnūs, vos vos
3 DPI vėl tie patys vos juntami maudenimai tik kiek dažnesni
4 DPI tik vakare porą kartų maudė, bet jau stipriau
5 DPI (šiandien) kelis kartus maudė, krūtinė truputį skausminga

Labai įdomūs maudimai buvo 2 ir 3 dienomis, itin vos juntami.

man labai panasiai buvo, ypatingai, nemenkai skaudejo pilvuka 4DPI.Gal cia visai geri tie pozymiai g.gif Krutine siandien jau truputi atleido verysad.gif bet atsirado silpnumas.Gal as issigalvoju doh.gif bet kazkaip jauciuosi nekaip ir pykcio priepuoliai, ir maudzia siandien pilvo apacia, toks jausmas, kad tuoj pramus. Vis begu i wc pasitikrinti blush2.gif Vienu zodzu visi mano pozymiai primena pms doh.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 08, 08:42)
Sveikutės,

o aš tai nesveika doh.gif  Vėl..sloga, gerklė, ir, kas biasiausia, susuko visą sprandą, nuo galvos iki nugaros vidurio ir kairės rankos.. Visa naktis beveik be miego, nes neradau padėties atsigulti, o kap tyčia užvertė darbais, nu man kaip visada. Bet aš nesuprantu, jau saugausi, atrodo, nu bet tikriausiai kažkur perpūtė, virusas turbūt jau sėdėjo manyje, nes dukrytė sirguliavo aną savaitę. Nėra ramybės, įkyrėjo man ta mano (ne)sveikata gun_bandana.gif:

sveika, kitos gal daugiau pakomentuos, aš su hidrosalpsingu nesusidūrus, bet kiek žinau, jį būtinai reikia šalinti prieš IVF unsure.gif ExDaiva, matau, skaito, gal geriau pakomentuos 4u.gif

vargsele 4u.gif tau reiktu ryklio tauku pagerti, kad virusai maziau kabintusi:mirksiukas: 4u.gif Mes visa seima gerem, tai galiu pasakyti, kad atsparumas ligoms tikrai didesnis rolleyes.gif

QUOTE(Classique @ 2013 05 08, 08:53)
O kaip galima išsitirti tuos antikūnius ?  4u.gif  blush2.gif

is kraujo tyrimo 4u.gif man Latvoje dare, bet musu Sorpas irgi daro tyrimus pries antikunus 4u.gif

Mika, laukiam dvizenkliu arba trizenkliu skaiciuku nestuke.gif Laikau kumstukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NAZARA: 08 gegužės 2013 - 09:45
Nazara,

ačiū, nu ryklio taukų dar nebandžiau..O kur ir kokius perki?
bet šiaip, atrodo, darau ir perku viską,kas kam padeda, ir 0 rezultatų, tik išmesti pinigai.. Kiek visko gerta, vartota, kur tik neita..va paskutinis bajeris buvo druskš gydyklos, abi su dukryte ėjom 10 kartų, sumokėjau 150 Lt, visi sakė, oi, metams tikrai padeda, nei slogos, nei kosulio bent šį sezoną nesitikėkit. Mažoji ištempė 3 savaites, aš gal 5 ir vėl iš naujo. Ir t. t. doh.gif
Visi ribomunilai sugerti, begalė natūralių priemonių, visokie bičių pieneliai, kordycepsai, imbierai, cinamonai, eteriniai aliejai, visokie liaudiški tepaliukai, česnakai, infraraudonųjų spindulių lempos ir kas tik nori. Nesergu tik šiltuose kraštuose:)

aaapčyyyy doh.gif

Kaip tu šiandien?

Beje, ar ne šiandien Mikos hcg? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 08 gegužės 2013 - 11:47