QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 08, 12:45)
Nazara,
ačiū, nu ryklio taukų dar nebandžiau..O kur ir kokius perki?
bet šiaip, atrodo, darau ir perku viską,kas kam padeda, ir 0 rezultatų, tik išmesti pinigai.. Kiek visko gerta, vartota, kur tik neita..va paskutinis bajeris buvo druskš gydyklos, abi su dukryte ėjom 10 kartų, sumokėjau 150 Lt, visi sakė, oi, metams tikrai padeda, nei slogos, nei kosulio bent šį sezoną nesitikėkit. Mažoji ištempė 3 savaites, aš gal 5 ir vėl iš naujo. Ir t. t.
Visi ribomunilai sugerti, begalė natūralių priemonių, visokie bičių pieneliai, kordycepsai, imbierai, cinamonai, eteriniai aliejai, visokie liaudiški tepaliukai, česnakai, infraraudonųjų spindulių lempos ir kas tik nori. Nesergu tik šiltuose kraštuose:)
aaapčyyyy
Kaip tu šiandien?
Beje, ar ne šiandien Mikos hcg?
tu ryklio tauku, tai vaistinej perku, ju nera didelis pasirinkimas, paskutini karta, pirkau berods lietuviskus "gamtos namai", bet uzsienietiski geresni
o as siandien vis dar klausausi saves....savo pozymiu

Pilva pamaudzia, silpna, (.)(.) siek tiek skauda, apetito nerasta, ka tik prisiverciau pavalgyti

Visi mmm pozymiai, isskyrus, apetito nebuvima.Paprastai pries mmm jauciuosi besote, valgau daug, dabar vat ir galvoju.....ar cia kazka reiskia ar ne?
Mika, kuku
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 08, 13:11)
Sveikutes
Stiprybes musu PUPO

Kitty,o tau daug daug sveikatos

Maciau kalbejote apie endometrioze ir laporoskopija,tai teisingai rasot,kad laporaskopija neskatina endometrioze-endometrioze skatina kiti veiksniai,pavyzdziui vienas is ju estrogeno vartojimas.
Beje,kas del Laporaskopijos mano draugei dare laporaskopija ir po jos iskart atejus mm dar IVF-nejaugi taip galima?ji man vakar skambino,kalbejomes tai pasigire kad pavyko IVF ir laukias,mate dvi sirdeles

net apsiverkiau is laimes

bet kas buvo keista kad jaii dare iskart poo Laporaskopijos IVF

sakau gal tai leme sekme

na,bet kuriuo atveju dziaugiuosi kad jiems pavyko ir sakiau reiks man pasinagrinet nes kai jau mes prisiruosim dar vienam IVF tai gal ir man prasyti pries pat ji darant kad padarytu laparaskopija,nes as tai turiu endo
tai tokiu ziniu as turiu.Ok,lekiu dirbti.grazios dieneles ir stirpybes
jeigu leidzia natur bandyti iskart po laparaskopijos, tai turbut ir IVF galima.Beto, koks geras rezultatas gavosi