Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Sveikutes 4u.gif
Stiprybes musu PUPO 4u.gif Kitty,o tau daug daug sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Maciau kalbejote apie endometrioze ir laporoskopija,tai teisingai rasot,kad laporaskopija neskatina endometrioze-endometrioze skatina kiti veiksniai,pavyzdziui vienas is ju estrogeno vartojimas.
Beje,kas del Laporaskopijos mano draugei dare laporaskopija ir po jos iskart atejus mm dar IVF-nejaugi taip galima?ji man vakar skambino,kalbejomes tai pasigire kad pavyko IVF ir laukias,mate dvi sirdeles wub.gif net apsiverkiau is laimes blush2.gif bet kas buvo keista kad jaii dare iskart poo Laporaskopijos IVF g.gif sakau gal tai leme sekme g.gif na,bet kuriuo atveju dziaugiuosi kad jiems pavyko ir sakiau reiks man pasinagrinet nes kai jau mes prisiruosim dar vienam IVF tai gal ir man prasyti pries pat ji darant kad padarytu laparaskopija,nes as tai turiu endo ax.gif
tai tokiu ziniu as turiu.Ok,lekiu dirbti.grazios dieneles ir stirpybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 08, 13:11)
Sveikutes 4u.gif
Stiprybes musu PUPO 4u.gif Kitty,o tau daug daug sveikatos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Maciau kalbejote apie endometrioze ir laporoskopija,tai teisingai rasot,kad laporaskopija neskatina endometrioze-endometrioze skatina kiti veiksniai,pavyzdziui vienas is ju estrogeno vartojimas.
Beje,kas del Laporaskopijos mano draugei dare laporaskopija ir po jos iskart atejus mm dar IVF-nejaugi taip galima?ji man vakar skambino,kalbejomes tai pasigire kad pavyko IVF ir laukias,mate dvi sirdeles wub.gif net apsiverkiau is laimes blush2.gif bet kas buvo keista kad jaii dare iskart poo Laporaskopijos IVF g.gif sakau gal tai leme sekme g.gif na,bet kuriuo atveju dziaugiuosi kad jiems pavyko ir sakiau reiks man pasinagrinet nes kai jau mes prisiruosim dar vienam IVF tai gal ir man prasyti pries pat ji darant kad padarytu laparaskopija,nes as tai turiu endo ax.gif

Ačiū, mieloji,
kai man darė LP, irgi sakė,kad sekantį ciklą galiu daryt IVF.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2013 05 08, 07:51)
Kitty, kad viska pacios labai gerai zinot  mirksiukas.gif Butinai reikia salinti hydrosalpyngsa, statistika su juo absoliuciai aiski ir vienareiksmiska - galimybe pastoti su juo lygiai 0 proc. Jei jau prieita iki IVF, klinikos is viso siulo salinti kiausintaki su hydrosalpyngsu, nes jis linkes atsinaujinti, cia jau seimai spresti - as asmeniskai atsisakiau salinimo, nors tai ir neracionalus sprendimas, bet va po operacijos ir IVF pavyko pagaliau ir natur bonusas - stebukliukas jau penkis metus greit sves.
as ir galvoju atsisakyti jy salinti,ir pabandyti pirma ivf su juo,jei nepawyks tada ziuresiu...esat girdejusios apie antibiotikus sumamed??sakie jie padeda pasalinti hidrosalpingsa ir taip visas zarazas,cia man viena zymi daktare is lt parase emaila ir papasakojo..kam tada jy pjauti jei galima issinaikinti waistais,juo lab pas mane mazas jis.papasakok exdaiwa kaip tau wiskas ywyko ir kaip tu pastojai ir sawo stebukliuko sulaukei???tai tu su hidrosalpingsu pastoja??ir ivf??is pirmo,??
Atsakyti
Kyka, hydroslpyngsa man ispjove tik pries 2 (sekminga) IVF, iki tol 15 metu bandymu pastoti - 4 stimuliacijos, 4 IUI, 2 IVF, 1 negimdinis nestumas, plastine kiausintakiu operacija, trys persileidimai, laparaskopija, histeroskopija. Pastojau ir isnesiojau po laparaskopijos ir histeroskopijos, kuriuos atliko pries sekminga IVF, ju metu pasalino hydroslpyngsa, kazkokia cista dar rado (neesminga). Is tikruju tai tik pries paskutini IVF gydytoja pasake lemtingus zodzius, kad pas mane ne tik pastojimo, bet ir isnesiojimo problema. Pries pirma nesekminga IVF profilaktiskai geriau antibiotikus, nes irgi jau dusinau gydytoja, kad gal pas mane hydrosalpyngsas, ji netikejo, sake, kad nesimato jo nei nuotraukoj, nei echo (kita gydytoja veliau pamate), be to nera nei skausmu, nei subfebrilios temperaturos, tipo sugerk antibus, jei jau ir yra, antibai pades. Buvo viskas tobula IVF metu, 10DPI prasidejo mmm.

Stebuklingas pastojimas ivyko jau po IVF, kai pagimdziau suneli, tada prasirove dukryte per ta vargana kiausintakio likuti (kito jau seniai neturejau).

As nepasikliauciau vien antibais, nes visgi ziauriai daug tas pabandymas kainuoja. Pasalink laparaskopiskai bent jau hydrosalpyngsa ir is karto bandyk IVF ilgai nelaukdama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo exDaiva: 08 gegužės 2013 - 13:44
[quote=exDaiva,2013 05 08, 13:44]
Kyka, hydroslpyngsa man ispjove tik pries 2 (sekminga) IVF, iki tol 15 metu bandymu pastoti - 4 stimuliacijos, 4 IUI, 2 IVF, 1 negimdinis nestumas, plastine kiausintakiu operacija, trys persileidimai, laparaskopija, histeroskopija. Pastojau ir isnesiojau po laparaskopijos ir histeroskopijos, kuriuos atliko pries sekminga IVF, ju metu pasalino hydroslpyngsa, kazkokia cista dar rado (neesminga). Is tikruju tai tik pries paskutini IVF gydytoja pasake lemtingus zodzius, kad pas mane ne tik pastojimo, bet ir isnesiojimo problema. Pries pirma nesekminga IVF profilaktiskai geriau antibiotikus, nes irgi jau dusinau gydytoja, kad gal pas mane hydrosalpyngsas, ji netikejo, sake, kad nesimato jo nei nuotraukoj, nei echo (kita gydytoja veliau pamate), be to nera nei skausmu, nei subfebrilios temperaturos, tipo sugerk antibus, jei jau ir yra, antibai pades. Buvo viskas tobula IVF metu, 10DPI prasidejo mmm.

Stebuklingas pastojimas ivyko jau po IVF, kai pagimdziau suneli, tada prasirove dukryte per ta vargana kiausintakio likuti (kito jau seniai neturejau).
aiskutis,kaip samgu po tiek metu laukimo,super esi saunuole,nepasidawei,ykwepei mane.nepasiduosiu,kowosiu:)o jei nepaslaptis pas kokia gyd atlikai wisa sita reikala:)nea as cia uk.tj apie metukus tektu laukti galvoju gal lt pabandyti??/man gal labiausiai pasitikejima kelia Bogdanskienes klinika,nzn patarkit mergaites:)
Atsakyti
Kyka, as pirma IVF dariau pas Bogdanskiene, prisiminimai nera patys geriausi, nors visad stengiuosi islikti objektyvi, kainos pas ja irgi ne pacios maziausios kiek zinau. Sekmingas gydymas ir 2 IVF pas Usoniene.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 08, 12:45)
Nazara,

ačiū, nu ryklio taukų dar nebandžiau..O kur ir kokius perki?
bet šiaip, atrodo, darau ir perku viską,kas kam padeda, ir 0 rezultatų, tik išmesti pinigai.. Kiek visko gerta, vartota, kur tik neita..va paskutinis bajeris buvo druskš gydyklos, abi su dukryte ėjom 10 kartų, sumokėjau 150 Lt, visi sakė, oi, metams tikrai padeda, nei slogos, nei kosulio bent šį sezoną nesitikėkit. Mažoji ištempė 3 savaites, aš gal 5 ir vėl iš naujo. Ir t. t.
Visi ribomunilai sugerti, begalė natūralių priemonių, visokie bičių pieneliai, kordycepsai, imbierai, cinamonai, eteriniai aliejai, visokie liaudiški tepaliukai, česnakai, infraraudonųjų spindulių lempos ir kas tik nori. Nesergu tik šiltuose kraštuose:)

aaapčyyyy doh.gif

Kaip tu šiandien?

Beje, ar ne šiandien Mikos hcg?

tu ryklio tauku, tai vaistinej perku, ju nera didelis pasirinkimas, paskutini karta, pirkau berods lietuviskus "gamtos namai", bet uzsienietiski geresni 4u.gif
o as siandien vis dar klausausi saves....savo pozymiu doh.gif Pilva pamaudzia, silpna, (.)(.) siek tiek skauda, apetito nerasta, ka tik prisiverciau pavalgyti blush2.gif Visi mmm pozymiai, isskyrus, apetito nebuvima.Paprastai pries mmm jauciuosi besote, valgau daug, dabar vat ir galvoju.....ar cia kazka reiskia ar ne? g.gif

Mika, kuku 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 08, 13:11)
Sveikutes 4u.gif
Stiprybes musu PUPO 4u.gif Kitty,o tau daug daug sveikatos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Maciau kalbejote apie endometrioze ir laporoskopija,tai teisingai rasot,kad laporaskopija neskatina endometrioze-endometrioze skatina kiti veiksniai,pavyzdziui vienas is ju estrogeno vartojimas.

jeigu leidzia natur bandyti iskart po laparaskopijos, tai turbut ir IVF galima.Beto, koks geras rezultatas gavosi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NAZARA: 08 gegužės 2013 - 15:09
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 08, 16:07)
tu ryklio tauku, tai vaistinej perku, ju nera didelis pasirinkimas, paskutini karta, pirkau berods lietuviskus "gamtos namai", bet uzsienietiski geresni 4u.gif
o as siandien vis dar klausausi saves....savo pozymiu doh.gif Pilva pamaudzia, silpna, (.)(.) siek tiek skauda, apetito nerasta, ka tik prisiverciau pavalgyti blush2.gif Visi mmm pozymiai, isskyrus, apetito nebuvima.Paprastai pries mmm jauciuosi besote, valgau daug, dabar vat ir galvoju.....ar cia kazka reiskia ar ne? g.gif

Mika, kuku 4u.gif
jeigu leidzia natur bandyti iskart po laparaskopijos, tai turbut ir IVF galima.Beto, koks geras rezultatas gavosi wub.gif

Oi,kaip as uz jua visas nerimauju ir tikuosi kad tik pasisektu,nes verkianciai jau reikia pozityvumo musu mergaitems kurios dabar startuoja ar ruosiasi startuoti-visada smagiau kai daugeja nestukiu thumbup.gif pamenu kai as pirma kart cia uzsukau,tai buvau pakyleta dar ir del to kad tikrai nemazai tuo metu kam pasiseke pastoti ir paraselis po kiekvienu menesiuku budavo grazus wub.gif tikiuos kad pabersit cia graziu naujienu 4u.gif
Tikriausiai.Na,man keistai pasirode kad iskart po laporaskopijos kai tik atejo mm pradejo skatinima.Nors kita vertus man irgi po LP sake,kad darbuotis jau nuo prasidejusio kito ciklo nes sansai dideli.Bet dvi LP turejau ir nieko.
O del jos tikrai dziaugiuosi,nes irgi nevaisingumo kelius ilgai mine.Ir kazkaip netycia as suzinojau blush2.gif tai atliko ji 8IUI,turejo pries tai stimuliacijas ovuliacijos,paskui dare IVF,po to jau ICSI ir su 5 kartu pavyko.Tikrai kazkaip dziaugsmo net asaros istrysko,o dar ji taip entuaziastingai su tooookiu dziaugsmu pasakojo kad sirdutes plaka,sakau apsiverkiau kaip mazutis vaikas. blush2.gif tikiuosi kad vasara susitiksiu ja,ji atvyks i LT ir galesim smagiai pasikalbet,galesiu apkabint ir pasveikint.Ech....uzpludo emocijos blush2.gif
Atsakyti
jo pas ja kainos tj didokos.esu pasimetus nenoriu prarasti sawo kiausintakio,nebent tik hidro pasalnti nu bus matyt ka sakys geguzes17d konsultantas,cia uk,jei teks ilgai laukti galvoju y lt wykti ivfui tik db nebezinau pas ka??/o kaip daina visockiene>??neblogu atsiliepimu radau apie ja.o kaip galvojat ar galiu pastoti su dalinai pratekamu???
Atsakyti
sveikos, nuojauta manes neapgavo, hcg atsakymas neigiamas verysad.gif

Labai aciu uz palaikyma ir tikrai dar sulauksime sia savaite geru naujienu, laikykites mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2013 05 08, 17:11)
sveikos, nuojauta manes neapgavo, hcg atsakymas neigiamas  verysad.gif

Labai aciu uz palaikyma ir tikrai dar sulauksime sia savaite geru naujienu, laikykites mergaites  4u.gif

Labai labai gaila,stiprybes ir laikykites abu console.gif console.gif console.gif truksta zodziu,labai labai liudna verysad.gif STIPRYBES
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2013 05 08, 17:11)
sveikos, nuojauta manes neapgavo, hcg atsakymas neigiamas  verysad.gif

Labai aciu uz palaikyma ir tikrai dar sulauksime sia savaite geru naujienu, laikykites mergaites  4u.gif

eina sau kaip liudna verysad.gif labai gaila kad nepasiseke verysad.gif Laikykis 4u.gif

Manes laukia rytojus..... doh.gif as nerandu sau vietos blush2.gif
Atsakyti