Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(GingerBella @ 2013 05 09, 12:16)
Labai labai tikiuosi ir laukiu tik paciu geriausiu ziniu 4u.gif

ir as drinks_cheers.gif Nazara,sedziu ant palaikymo suolelio-labai labai tikiuosi kads galesim tave sveikinti mirksiukas.gif kelinta atsakymas bus?
Motherhood,kaip faina sekmes jums wub.gif thumbup.gif Beje,o kelintos dienos maziukus isodino? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites,

ieskau pirkti folio rugsties internete ir radau labai gera pakuote Rathiopharm, taciau po 5 mg. 5 mg = 5000mcg

Kaip suprantu, gydytojai rekomenduoja gerti po 800 mcg pries pastojima? Ant sitos pakuotes nupiestas leliukas pilvelyje, tai matyt sia norma (5000 mcg), reikia gerti jau pastojus?

Patarkite. Noriu pirkti si preparata, bet bijau pasidaryti kokios zalos, jeigu is tiesu mano nenesciam organizmui 5000 mcg butu per daug.

Po kiek geriate jus folio rugsties? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 05 09, 12:16)
Labai labai tikiuosi ir laukiu tik paciu geriausiu ziniu 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 09, 13:21)
ir as drinks_cheers.gif Nazara,sedziu ant palaikymo suolelio-labai labai tikiuosi kads galesim tave sveikinti mirksiukas.gif kelinta atsakymas bus?
Motherhood,kaip faina sekmes jums wub.gif  thumbup.gif Beje,o kelintos dienos maziukus isodino? mirksiukas.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif atsakymas sake bus 14h rolleyes.gif sedziu kaip ant adatu doh.gif

mothernorth,ramiu laukimo valandu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 05 09, 11:24)
Mergaites,

ieskau pirkti folio rugsties internete ir radau labai gera pakuote Rathiopharm, taciau po 5 mg. 5 mg = 5000mcg

Kaip suprantu, gydytojai rekomenduoja gerti po 800 mcg pries pastojima? Ant sitos pakuotes nupiestas leliukas pilvelyje, tai matyt sia norma (5000 mcg), reikia gerti jau pastojus?

Patarkite. Noriu pirkti si preparata, bet bijau pasidaryti kokios zalos, jeigu is tiesu mano nenesciam organizmui 5000 mcg butu per daug.

ne per daug,kiek per daug bus-pasisalins.

As po tiek ir geriau.Su visais tais imun reikalas tiek ir reikia.Tiek G,tiek B,daznai tokius kiekius raso.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 05 09, 13:30)
ne per daug,kiek per daug bus-pasisalins.

As po tiek ir geriau.Su visais tais imun reikalas tiek ir reikia.Tiek G,tiek B,daznai tokius kiekius raso.

Aciu, Keberiokst 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ka dar gerei Keberiokst?

as dar geriu vitamina D ir gelezi, nes man ju truksta. Dar geriu B visa grupe strong.

Pirkau MB Profertil, isstudijavau jo turini, tai ten vieni antioksidantai, nors produktas poziciuonojamas vyrams, taciau, logiskai mastant, ten nieko tokio ''tik vyrams'' nera, visi tie patys antioksidantai, tik geromis dozemis ir viskas vienoje kapsuleje. Tad as galvoju, kad sito Profertil ir man paciai butu i nauda pagerti g.gif

Sudėtis:
Veikliosios medžiagos
Per dieną (2 kapsulėse)
100 g
L-karnitinas 440 mg
L-argininas 250 mg
Kofermentas Q1 15 mg
Vitaminas E 120 mg
Cinkas 40 mg
Folio rūgštis 800 µg
Glutationas 80 mg
Selenas 60 µg

Radau ji pirkti uz 100 EUR 180 kapsuliu (3 menesiams):

http://www.shop-apot.....ch:profertil*

Tai jau esu pirkusi is kitos Vokietijos vaistines, tik brangiau. Atsiunte per kelias dienas, kainavo 15 EUR.

Tad, dabar komplektuojuosi visa rinkini vitaminu siuntimuisi ax.gif

Ka manote apie Profertil gerima moterims? biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 09 gegužės 2013 - 12:53
QUOTE(GingerBella @ 2013 05 09, 13:24)
Mergaites,

Kaip faina,gaila tik kad ne LT nes paiimciau ir as.As geriu irgi 5mg.plius dar viena 1 mg.gaunu su vaistais del mazakraujistes.Man Bykova,OK ir kiti sake gerti planuojant pastoti 6-7 mg.O mano vyrui liepe gerti tik 1mg pries IVF.Taip,kad drasiai manauu galima imt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 09, 13:41)
Kaip faina,gaila tik kad ne LT nes paiimciau ir as.As geriu irgi 5mg.plius dar viena 1 mg.gaunu su vaistais del mazakraujistes.Man Bykova,OK  ir kiti sake gerti planuojant pastoti 6-7 mg.O mano vyrui liepe gerti tik 1mg pries IVF.Taip,kad drasiai manauu galima imt thumbup.gif

Afrodite,

as dar aiskinuosi, ar jie sius i uzsieni. Ten tiek geru dalyku geromis kainomis.
Verta net butu pabandyti nusipirkti per ta vokiska internetine svetaine. Zinau, kad sunku, jeigu kalbos nemokant. Taciau su pagalba zodyno, plius vizualiai daug kas pavaizduota, kaip kad ''deti preke i krepseli'' ir t.t.

taciau kol kas nerandu info, kad jie sius i uzsieni uz papildoma mokesti:-(
O taip jau man reikia keliu dalyku is ten:-)
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 09, 13:41)
Kaip faina,gaila tik kad ne LT nes paiimciau ir as.As geriu irgi 5mg.plius dar viena 1 mg.gaunu su vaistais del mazakraujistes.Man Bykova,OK  ir kiti sake gerti planuojant pastoti 6-7 mg.O mano vyrui liepe gerti tik 1mg pries IVF.Taip,kad drasiai manauu galima imt thumbup.gif

bigsmile.gif , o as Foline geriu tik po 800, ti ka galima 5 tab imti. Nazara, kaip rezultatai?
Atsakyti
Mergaites!!!!!!!!!!HCG 199 bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif Tuoj apsisisiosiu is laimes biggrin.gif negaliu patiketi ax.gif Turbut galima dabar ir testuka pagadint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 09, 14:22)
Mergaites!!!!!!!!!!HCG 199 bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif Tuoj apsisisiosiu is laimes biggrin.gif negaliu patiketi ax.gif  Turbut galima dabar ir testuka pagadint smile.gif

Yeeeeee!!!!!! Saunuole!!!! Sveikinimai didziausi!!!!!! wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

matyt tavo apetito dingimas ir yra tavo nestumo pozymis biggrin.gif
Atsakyti
NAZARA, sveikinu !!!
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 09, 14:22)
Mergaites!!!!!!!!!!HCG 199 bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif Tuoj apsisisiosiu is laimes biggrin.gif negaliu patiketi ax.gif  Turbut galima dabar ir testuka pagadint smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti