Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(NAZARA @ 2013 05 09, 14:22)
Mergaites!!!!!!!!!!HCG 199 bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif Tuoj apsisisiosiu is laimes biggrin.gif negaliu patiketi ax.gif  Turbut galima dabar ir testuka pagadint smile.gif

Primink, kiek ispunktavo, kiek apsivaisino, ka dejo? kelinta siandie tau DPO? pas ka dareisi? kelintas IVF?

Sveikinu dar karta. thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 09, 13:22)
Mergaites!!!!!!!!!!HCG 199 bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif Tuoj apsisisiosiu is laimes biggrin.gif negaliu patiketi ax.gif  Turbut galima dabar ir testuka pagadint smile.gif

Sveikinimai !!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif aciu uz sveikinimus ir palaikyma 4u.gif

QUOTE(GingerBella @ 2013 05 09, 14:25)
Yeeeeee!!!!!! Saunuole!!!! Sveikinimai didziausi!!!!!! wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
matyt tavo apetito dingimas ir yra tavo nestumo pozymis biggrin.gif

matyt visgi siokie tokie pozymiai buna mirksiukas.gif as dar tik pusrycius valgius blush2.gif

QUOTE(Delena @ 2013 05 09, 15:01)
Primink, kiek ispunktavo, kiek apsivaisino, ka dejo? kelinta siandie tau DPO? pas ka dareisi? kelintas IVF?

Sveikinu dar karta.  thumbup.gif  nestuke.gif

as pas Trejsa dariausi, ispunktavo 6, apsivaisino 4, sodinimui beliko 2- 8 ir 9 lasteliu.Siandien 10dpi ir cia mano antras ivf rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 09, 14:57)
aciu 4u.gif aciu uz sveikinimus ir palaikyma 4u.gif
matyt visgi siokie tokie pozymiai buna  mirksiukas.gif as dar tik pusrycius valgius blush2.gif
as pas Trejsa dariausi, ispunktavo 6, apsivaisino 4, sodinimui beliko 2- 8 ir 9 lasteliu.Siandien 10dpi ir cia mano antras ivf rolleyes.gif

Atleiskit, kad isiterpsiu, bet nuojauta, ka dvynukai, na bent jau man taip buvo, tik mano skaiciukai buvo 155 hcg biggrin.gif sveikinimai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

VALIOOOOOOOOOOO clap.gif yess.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Superiniai skaiciukai,Dievuleliau kaip as tave sveikinu,labai labai-dabar sekmingo nestumo ir net nezinau ka pasakyt ties susjaudinau blush2.gif thumbup.gif
user posted image
[COLOR=blue] Tu
nestuke.gif wub.gif Ir manau kad tu busi pas mus irgi dviguba nestuke,tad linkiu kad viskas eitusi skalndziai wub.gif sveikinuuuuu wub.gif
user posted image
nestuke.gif
user posted image nestuke.gif wub.gif
p.s.net as jau pradejau noreti IVF doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 05 09, 13:24)
Mergaites,

ieskau pirkti folio rugsties internete ir radau labai gera pakuote Rathiopharm, taciau po 5 mg. 5 mg = 5000mcg

Kaip suprantu, gydytojai rekomenduoja gerti po 800 mcg pries pastojima? Ant sitos pakuotes nupiestas leliukas pilvelyje, tai matyt sia norma (5000 mcg), reikia gerti jau pastojus?

Patarkite. Noriu pirkti si preparata, bet bijau pasidaryti kokios zalos, jeigu is tiesu mano nenesciam organizmui 5000 mcg butu per daug.

Po kiek geriate jus folio rugsties? 4u.gif

Visų pirma, folio rūgšties neįmanoma perdozuoti, perteklius pasišalina be žalos organizmui.
Aš gėriau beveik metus 4000, Bykova skyrė. O kai kam skiria ir 5000.
Taip kad nebijok.
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 09, 13:41)
Man Bykova,OK  ir kiti sake gerti planuojant pastoti 6-7 mg.

Nu bais įdomu, man OK vieną kartą skyrė 800, kitą kartą 400... aš neklausiau ir gėriau 4000 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 05 09, 16:44)

Nu bais įdomu, man OK vieną kartą skyrė 800, kitą kartą 400... aš neklausiau ir gėriau 4000  biggrin.gif

man daugiau skyre,tiksliau pritare gerti,nes as geriu vaistus.tai tie vaistai isvaro ne tik mineralus tokius kaip magni, kali,kalci bet ir foline rugsti musa.todel juos gerianr rekomenduojama gert ir foline rugsti 5mg. mirksiukas.gif Neurochirurgai Kaune liepe gertt 7mg.Bykova sake kad reik man 6-7.Tai va ir geriu 6mg 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 09 gegužės 2013 - 16:12
QUOTE(lollypopas @ 2013 05 08, 19:54)
beje mergytes atostogu metu susipazinom su viena tokia pora (jiem jau koki 55 metai abiems) ir koki 15 metu atgal (jei ne daugiau) jie taip pat negalejo to stebuklo prisisaukti, turejo persileidimu pora ir pan. apturejo kelias stimuliacijas vaistais sake - niekas nepadejo, ir vienas daktaras liepe jiems daryti taip - menesi laiko moteriai gerti aspirina (1 tablete i diena), vyras pries kiekviena seksa turejo sestis i salta vonia (atsaldyti savo turta), moteris ovuliacijos metu apsiplauti : jei norejo mergaites - su acto tirpalu, jei norejo berniuko - sodos tirpalu. Jie isbande abu variantus - ir ka jus manot - turi abu berniuka ir mergaite bigsmile.gif

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Mergaites!!!!!!!!!!HCG 199 bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif

thumbup.gif sveikinu iš visos dūšios !
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 09, 13:22)

Didziausi sveikinimai! 4u.gif 4u.gif Jei ne paslaptis, kiek tau metu? ax.gif ir kokia buvo nevaisingumo priezastis? Laaabai smagu skaityti geras naujienas siame skyrelyje 4u.gif
Atsakyti
NAZARA, labai labai sveikinu ir laukiu kuo greiciau parbegancios pas nestukes, ten, kur tau ir vieta mirksiukas.gif wub.gif

Beje, as irgi linkusi speti, kad busi apdovanota net dviem kleckais rolleyes.gif Man 10 dpi HCG buvo 200 ir buvo dvi sirdeles.Liko tik viena galiausiai, bet cia jau del kitu priezasciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 09 gegužės 2013 - 17:30
QUOTE(lollypopas @ 2013 05 08, 20:54)
beje mergytes atostogu metu susipazinom su viena tokia pora (jiem jau koki 55 metai abiems) ir koki 15 metu atgal (jei ne daugiau) jie taip pat negalejo to stebuklo prisisaukti, turejo persileidimu pora ir pan. apturejo kelias stimuliacijas vaistais sake - niekas nepadejo, ir vienas daktaras liepe jiems daryti taip - menesi laiko moteriai gerti aspirina (1 tablete i diena), vyras pries kiekviena seksa turejo sestis i salta vonia (atsaldyti savo turta), moteris ovuliacijos metu apsiplauti : jei norejo mergaites - su acto tirpalu, jei norejo berniuko - sodos tirpalu. Jie isbande abu variantus - ir ka jus manot - turi abu berniuka ir mergaite bigsmile.gif mums ji nuosirdziai linkejo sekmes ir sake nors ir kvailai skamba siule isbandyti - blogiau nebus 4u.gif tai nusprendem su vyru "avdrug" snaigutes neuzkibs, tada imsimes to metodo smile.gif

Įdomi istorija, reiks išbandyti biggrin.gif

Aš dar kažkur skaičiau, kad lotoso lapų arbatą reikia gerti (ir stebuklingai pastoja). Kiek pasidomėjau - tai ši arbata labai gerai išvalo organizmą. Tik kur jos rasti Kaune? Gal kas žinot, nes noriu pabandyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 09 gegužės 2013 - 17:34