Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(selione @ 2013 05 09, 18:32)
Įdomi istorija, reiks išbandyti biggrin.gif 

Aš dar kažkur skaičiau, kad lotoso lapų arbatą reikia gerti (ir stebuklingai pastoja). Kiek pasidomėjau - tai ši arbata labai gerai išvalo organizmą. Tik kur jos rasti Kaune? Gal kas žinot, nes noriu pabandyti?

Ieskok parduotuves Aliejus.ten tikrai yra ne tik lotosu lapu, bet ir siaip sveikatinimui visokiu geru dalyku mirksiukas.gif Kam idomu galit pasigooglinti ir paskaityti apie Camu Camu, Maka, bei kaktusu miltus, spirulinos tabletes ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 09, 18:37)
Ieskok parduotuves Aliejus.ten tikrai yra ne tik lotosu lapu, bet ir siaip sveikatinimui visokiu geru dalyku  mirksiukas.gif Kam idomu galit pasigooglinti ir paskaityti apie Camu Camu, Maka, bei kaktusu miltus, spirulinos tabletes ir pan.

Dėkui !

Atsakyti
QUOTE(selione @ 2013 05 09, 17:32)
Įdomi istorija, reiks išbandyti biggrin.gif 

Aš dar kažkur skaičiau, kad lotoso lapų arbatą reikia gerti (ir stebuklingai pastoja). Kiek pasidomėjau - tai ši arbata labai gerai išvalo organizmą. Tik kur jos rasti Kaune? Gal kas žinot, nes noriu pabandyti?

Lotosas (Nelumbo nucifera)
Ypaš tinka Vatoms ir pitoms
Lotosas yra šventas augalas induistams ir budistams. Lotoso žiedas – dvasinio augimo, skleidimosi simbolis. Jo žiedais puošiamos šventyklos, o visos augalo dalys vartojamos maistui ir specialioms ritualinėms arbatoms.
Lotosas teigiamai veikia kraują, kaulų čiulpus, nervinį ir reproduktyvinį audinius. Sėklos ir šaknys jaunina, tonizuoja, gydo impotenciją, gerina spermos kokybę, tinka sergantiems širdies ligomis. Taip pat gydo viduriavimą, hemorojų, stabdo kraujavimą. . Labai tinka sergantiems chronišku pankreatitu. Vakarų medicina ištyrė, kad lotoso sėklos mažina kraujospūdį, gydo aritmiją, detoksikuoja, teigiamai veikia urogenitalinę sistemą.
Emocijų plotmėje lotosas ramina įsiaudrinusius jausmus, priduoda protui aiškumą, padeda kamuojamiems naktinių košmarų ir įkyrių minčių. Padeda susikoncentruoti, gydo mikčiojimą. Padeda sergantiems nemiga, depresija, suteikia širdžiai ramybę.
man is LT atvezie sakie pirko maxsimoj kur prieskonies, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2013 05 09, 19:24)
Lotosas (Nelumbo nucifera)
Lotosas teigiamai veikia .....reproduktyvinį audinius. ..... gerina spermos kokybę, tinka sergantiems širdies ligomis. .....

man is LT atvezie sakie pirko maxsimoj kur prieskonies, smile.gif

Šito man ir reikia smile.gif Ačiū, žinosiu kur dar ieškoti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 09 gegužės 2013 - 19:06
QUOTE(lollypopas @ 2013 05 08, 22:02)
kumstukai suspausti uz tavo sekme 4u.gif  4u.gif  4u.gif blastutes ar embius sodino? kelintas IVF buvo? 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 09, 14:21)
Motherhood,kaip faina sekmes jums wub.gif  thumbup.gif Beje,o kelintos dienos maziukus isodino? mirksiukas.gif

dekui mergaites 4u.gif isodino 3dienu embrionukus: du 5lasteliu (bet per isodinima pradejo dalintis, dar net nevisai ir pilnos buvo tos tris paros) ir viena 4 lasteliu, bet sake geri, be fragmentaciju. Testa darysiu kita ketvirtadieni. Cia jau ketvirtas mano ivf...

QUOTE(NAZARA @ 2013 05 09, 14:26)
aciu uz palaikyma 4u.gif atsakymas sake bus 14h rolleyes.gif sedziu kaip ant adatu doh.gif

mothernorth,ramiu laukimo valandu mirksiukas.gif

Visu pirma tau, mergyt, nuosirdus ir tylus sveikinimai 4u.gif labai malonu (o ypac, kai pati sedziu nezinioje) skaityti malonias naujienas smile.gif
Atsakyti
dar karteli aciu visoms uz nuosirdzius ir grazius sveikinimus 4u.gif Sirdis dziaugiasi, kad toks palaikymas rolleyes.gif Nuo saves, mergaites, kurios pupo ir kurioms dar pries akis sis nelengvas kelias, linkiu patirti ta pacia laime wub.gif Anksciau ar veliau Jus visos busit mamos nestuke.gif wub.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 09, 18:26)
Didziausi sveikinimai! 4u.gif 4u.gif  Jei ne paslaptis, kiek tau metu? ax.gif  ir kokia buvo nevaisingumo priezastis?  Laaabai smagu skaityti geras naujienas siame skyrelyje 4u.gif

man jau greit 33 blush2.gif o nepastojimo priezastis, visiskai nepraeinami kiausintakiai ir antikunai pries kiausides. mirksiukas.gif
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 09, 18:29)
NAZARA, labai labai sveikinu ir laukiu kuo greiciau parbegancios pas nestukes, ten, kur tau ir vieta  mirksiukas.gif  wub.gif

Beje, as irgi linkusi speti, kad busi apdovanota net dviem kleckais  rolleyes.gif Man 10 dpi HCG buvo 200 ir buvo dvi sirdeles.Liko tik viena galiausiai, bet cia jau del kitu priezasciu.

jau pati bandau itiket, kad tupi du bigsmile.gif Betuli, pas tave matau kaip ir du galima uzskaityt biggrin.gif

pas nestukes parbegsiu blush2.gif labai noriu mirksiukas.gif tik dar nedrasu, pirmiau palauksiu pirmo vizito pas gydytoja, kad tureciau ka papasakoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Nuosirdziausi sveikinimai tom merginom kurios turi kuom dziaugtis, o visom tokiom kaip as pati linkiu ir tikiu kad ir me s galesime pasidalinti siais dziaugsmais. O dabar klausymukas gal ir nelabai tin kantis siai temai bet cia daugiausia merginu pasidalijanciu savo patirtimi man neduoda ramybes vis kai skaitau kad ivf buna sekmingi kai problemos buna pas moteri. o reciau kai turi problemu vyras o pas mus seimoje problema del spermos kiekio turime vos 1mln ir jau turejome 2 ivf ir nieko ar teko kuriai pastoti su tokiu kiekiu spremiuku pasidalinkite savo patirtimi.
Atsakyti
man jau greit 33 blush2.gif o nepastojimo priezastis, visiskai nepraeinami kiausintakiai ir antikunai pries kiausides. mirksiukas.gif

Labai aciu uz ats 4u.gif kuo sekmingiausio nestumo ir grazios motinystes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 09 gegužės 2013 - 20:41
Nazara, jeeeeeeee! Sveikinu!!; matai, ir tau apetito stoka buvo pozymis biggrin.gif
o kas sikart buvo kitaip, lyginant su pirmu?
Atsakyti
Nebuvo siandien man tokia gera diena kaip Nazaros, bet ir as prisiduodu.

Visu pirma, tai suzinojau, kad snaigiuku mes visgi neturim verysad.gif cray.gif (is 2-ju garantuotu blastuciu, ir dar vienos ant ribos, staiga neliko nei vieno) Jei buciau neuzklausus, lyg tarp kitko, tai taip ir buciau nesuzinojus. Puiki komunikacija su pacientais, nesikeikiant...
gun_bandana.gif

Geresne naujiena, kad siandien visgi padare man HCG, nors sake, kad iki kitos savaites nedarys, (nes vis gaudavau mazas HCG dozes )

Rezultatas 37 ax.gif (siandien 9d po 5dt).Kaip vaistu likuciams, gydytojos nuomone skaicius didokas, tai visko gali buti. Kartosiu pirmadieni.

Siandien tikrai nusipelniau butelio vyno... alc.gif
Atsakyti
Baissa, koks dar vynas??? Nugi ne 0...
del snaigyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 09, 22:13)
Baissa, koks dar vynas??? Nugi ne 0...
del snaigyciu 4u.gif

Ne, dar negersiu 4u.gif Tik kai nuotaika tokia sh..., taip ir norisi kokios kompensacijos. Eisiu ieskot kokios skanios kompensacijos be laipsniu tongue.gif

Gero vakaro 4u.gif

Atsakyti