Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

Blin, pakliuvau biggrin.gif , pirma mintis paskaičius apie brangiausiąjį buvo-ir tą surijau biggrin.gif biggrin.gif . ganėtinai kintantis reikalas tos brangenybės lotuliukas.gif , kad nuomonės klaust, svarbus egzistencinis dalykas-niekad nereikia laukt kol tapsi bloga ir ne miela
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2013 09 11, 14:09)
Agresija yra paveldimas dalykas, jei ji taip lengvai vien šeriant mėsa būt padaroma-nebūt problemos policijoje rast gerą patrulio šunį. Ten reikia tikrai piktų šunų, kuriuos laabai sunku rast, o čia paiimi bele ką, pamaitini mėsa-pikts, reik eit atostogų, ant sauseko pasodini ir geras šuo pasidaro smile.gif, vėl tarnybon-vėl mėsa. Juk jei yra agresijos ryšys su mėsa, turi būt ir ne su mėsa, koše ryšys  mirksiukas.gif , tada labai paprastai spręstųs agresyvių civiliai laikomų šunų bėda, nereik dresuotojų nieko-tik mėnesio košės smile.gif.
P.S. Aš pvz labai mėgstu žalią mėsą, karpačiai visoki ir šiaip-jei kepu kotletus, faršo jamu per pus daugiau, nes trečdalį jo tikrai suvalgau. Esu mielas ir taikus žmogus  wub.gif

padariau jai copy-paste lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2013 09 11, 13:57)
Blin, pakliuvau  biggrin.gif , pirma mintis paskaičius apie brangiausiąjį buvo-ir tą surijau  biggrin.gif  biggrin.gif . ganėtinai kintantis reikalas tos brangenybės  lotuliukas.gif , kad nuomonės klaust, svarbus egzistencinis dalykas-niekad nereikia laukt kol tapsi bloga ir ne miela

drinks_cheers.gif Niekaip negaleciau priestarauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2013 09 11, 14:57)
niekad nereikia laukt kol tapsi bloga ir ne miela

Teisingai. Geriau i6kar suvalgyt. Jeigu pačiai neskanu, atiduot šunims kraugeriams laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 09 11, 10:20)
sveikos smile.gif
turiu drauge,prisipirko mesu puse saldiklio bet bijo pradet sert,nes tiki,kad sunys taps agresyvus.kaip yra is tikro?gal galit kokiu patikimu faktu imest,kad taip nera unsure.gif mano 6 men auksiukas bande suest gyva kraba,pievoj medzioja ir eda sraiges,pasak jos tai didejancio agresyvumo zenklai..mano nuomone tai vaikas ragauja naujus patiekalus ir tiek biggrin.gif ,bet va kaip tai irodyt nezinau..

user posted image
user posted image
user posted image
RAW nuo 10 sav
Sraigių nevalgo, varles medžioja, bet nevalgo, katinus vaiko, bet nevalgo, vištų palaidų nevalgo, žąsį ir tą pavijęs pauostė ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Na mūsiškė irgi antis, balandžius pavaiko tik, ežį aploja, gluodenus apuosto tik, su katinais bando žaisti, o su varlėm kartu šokinėja
gaila tik, kad nuotraukų tokių žavių neturiu
Atsakyti
Mano viską vaiko, bet nieko nevalgo biggrin.gif . mastau.gif gal todėl, kad nepagauna bigsmile.gif biggrin.gif . O muses tai suvalgo, žinokit scare.gif - agresyvi bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano mažoji laukia, kol MB su mušekliu numuš musę, o tada gaudo ant grindų krentančią ir ėda biggrin.gif ir šiaip ėda visiškai viską, kas juda, o dar tik 3 mėnesiai, tai užaugus ir mus suės, reikia eit košės virt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 09 13, 11:49)
Mano viską vaiko, bet nieko nevalgo biggrin.gif . mastau.gif gal todėl, kad nepagauna bigsmile.gif  biggrin.gif . O muses tai suvalgo, žinokit scare.gif - agresyvi bigsmile.gif  biggrin.gif

mano mergina įtariu turi karvės kraujo. Žolę ištisai valgo. Baisoka, kad vemti nepradėtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 09 16, 16:17)
mano mergina įtariu turi karvės kraujo. Žolę ištisai valgo. Baisoka, kad vemti nepradėtų  doh.gif

Tai jie čia visi tokie žolytę parupšnojantys biggrin.gif MB juokiasi - "tu daržą ravi, ji žolę rupšnoja" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 09 16, 16:17)
mano mergina įtariu turi karvės kraujo. Žolę ištisai valgo. Baisoka, kad vemti nepradėtų  doh.gif

As suni seriu po vedziojimo, tai grizus kai ant zoles normaliai paeda, jokiu bedu nebuna. O ant tuscio skrandzio yra vimtelejes.
Atsakyti
Nes reikia ląstelienos. Labai.
Atsakyti