Blin, pakliuvau
, pirma mintis paskaičius apie brangiausiąjį buvo-ir tą surijau
. ganėtinai kintantis reikalas tos brangenybės
, kad nuomonės klaust, svarbus egzistencinis dalykas-niekad nereikia laukt kol tapsi bloga ir ne miela
QUOTE(zay @ 2013 09 11, 14:09)
Agresija yra paveldimas dalykas, jei ji taip lengvai vien šeriant mėsa būt padaroma-nebūt problemos policijoje rast gerą patrulio šunį. Ten reikia tikrai piktų šunų, kuriuos laabai sunku rast, o čia paiimi bele ką, pamaitini mėsa-pikts, reik eit atostogų, ant sauseko pasodini ir geras šuo pasidaro
, vėl tarnybon-vėl mėsa. Juk jei yra agresijos ryšys su mėsa, turi būt ir ne su mėsa, koše ryšys
, tada labai paprastai spręstųs agresyvių civiliai laikomų šunų bėda, nereik dresuotojų nieko-tik mėnesio košės
.
P.S. Aš pvz labai mėgstu žalią mėsą, karpačiai visoki ir šiaip-jei kepu kotletus, faršo jamu per pus daugiau, nes trečdalį jo tikrai suvalgau. Esu mielas ir taikus žmogus
P.S. Aš pvz labai mėgstu žalią mėsą, karpačiai visoki ir šiaip-jei kepu kotletus, faršo jamu per pus daugiau, nes trečdalį jo tikrai suvalgau. Esu mielas ir taikus žmogus
padariau jai copy-paste
QUOTE(zay @ 2013 09 11, 13:57)
Blin, pakliuvau
, pirma mintis paskaičius apie brangiausiąjį buvo-ir tą surijau
. ganėtinai kintantis reikalas tos brangenybės
, kad nuomonės klaust, svarbus egzistencinis dalykas-niekad nereikia laukt kol tapsi bloga ir ne miela
QUOTE(Akela. @ 2013 09 11, 10:20)
sveikos
turiu drauge,prisipirko mesu puse saldiklio bet bijo pradet sert,nes tiki,kad sunys taps agresyvus.kaip yra is tikro?gal galit kokiu patikimu faktu imest,kad taip nera
mano 6 men auksiukas bande suest gyva kraba,pievoj medzioja ir eda sraiges,pasak jos tai didejancio agresyvumo zenklai..mano nuomone tai vaikas ragauja naujus patiekalus ir tiek
,bet va kaip tai irodyt nezinau..
turiu drauge,prisipirko mesu puse saldiklio bet bijo pradet sert,nes tiki,kad sunys taps agresyvus.kaip yra is tikro?gal galit kokiu patikimu faktu imest,kad taip nera

RAW nuo 10 sav
Sraigių nevalgo, varles medžioja, bet nevalgo, katinus vaiko, bet nevalgo, vištų palaidų nevalgo, žąsį ir tą pavijęs pauostė ir tiek
Na mūsiškė irgi antis, balandžius pavaiko tik, ežį aploja, gluodenus apuosto tik, su katinais bando žaisti, o su varlėm kartu šokinėja
gaila tik, kad nuotraukų tokių žavių neturiu
gaila tik, kad nuotraukų tokių žavių neturiu
Mano viską vaiko, bet nieko nevalgo
.
gal todėl, kad nepagauna
. O muses tai suvalgo, žinokit
- agresyvi
mano mažoji laukia, kol MB su mušekliu numuš musę, o tada gaudo ant grindų krentančią ir ėda
ir šiaip ėda visiškai viską, kas juda, o dar tik 3 mėnesiai, tai užaugus ir mus suės, reikia eit košės virt
QUOTE(Dilma @ 2013 09 13, 11:49)
Mano viską vaiko, bet nieko nevalgo
.
gal todėl, kad nepagauna
. O muses tai suvalgo, žinokit
- agresyvi

mano mergina įtariu turi karvės kraujo. Žolę ištisai valgo. Baisoka, kad vemti nepradėtų
QUOTE(Taurė @ 2013 09 16, 16:17)
mano mergina įtariu turi karvės kraujo. Žolę ištisai valgo. Baisoka, kad vemti nepradėtų 
Tai jie čia visi tokie žolytę parupšnojantys
QUOTE(Taurė @ 2013 09 16, 16:17)
As suni seriu po vedziojimo, tai grizus kai ant zoles normaliai paeda, jokiu bedu nebuna. O ant tuscio skrandzio yra vimtelejes.