Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

Jaučio arba kiaulės blužnis - naudingas dalykas?
Atsakyti
Man Agnnyte iš Lietuvos siuntė (lyg ir?), tai turbūt kad taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 01, 20:36)
Jaučio arba kiaulės blužnis - naudingas dalykas?

Taip, kaip ir kiti subproduktai. Skystina vidurius kaip kepenys, tai nepadauginkit 4u.gif

Nolda, argumentas, tai griūk negyvas doh.gif (su visa derama pagarba Agnyttei)
Atsakyti
QUOTE(Ciooce @ 2013 10 01, 21:59)
Nolda, argumentas, tai griūk negyvas  doh.gif (su visa derama pagarba Agnyttei)

Nu jo. Aš šoke lotuliukas.gif
Atsakyti
Na aš nepamenu, ar ten blužnis ar inkstai buvo. Bet atrodo dar gūglinau, kad blužnis biggrin.gif O kad jau žinau kad bileko nesiųstų, tai kaip išejo taip ir atsakiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolda: 01 spalio 2013 - 21:08
Ačiū Agnytei, supratau, kad gėris biggrin.gif . Šiandien Norfoj, mačiau, mėtėsi biggrin.gif
Atsakyti
O patylėt negali, jeigu nesupranti nė velnio? Kvailas tu vaikas (aš čia nuoširdžiai ir nepiktai), net nepagalvoji, kad skaito ir tie, kurie galvoja, kad suprantantys žmonės rašo...

Šiandien mano kaime šventė. Vietinės reikšmės parduotuvėje papirkau kelis kg gerklų + trachėjų po 2,2 lt, tai abiems juoduliams šiandien šventė - padidintos porcijos bigsmile.gif
Atsakyti
Eikit Jūs, mergos, miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2013 10 01, 22:23)
Eikit Jūs, mergos, miegot  lotuliukas.gif

Prašau neaiškinti, ką mums daryti new_russian.gif

Agnnyte, kaip padėtis Šiauliuose su jautienos nuopjovomis?
Atsakyti
QUOTE(Ciooce @ 2013 10 01, 22:30)
Agnnyte, kaip padėtis Šiauliuose su jautienos nuopjovomis?

Kol kas liūdna. Su skrandžiais geriau - po 2 litus gali gaut šiltų.
Vištos nugarų, gerklų ir žuvies planuoju važiuot Rygon. Ten nugaras prieš mėnesį gavau po 1,23 Lt/kg., strimėles po 3,45 Lt/kg.
Atsakyti
QUOTE(Ciooce @ 2013 10 01, 22:23)
O patylėt negali, jeigu nesupranti nė velnio? Kvailas tu vaikas (aš čia nuoširdžiai ir nepiktai), net nepagalvoji, kad skaito ir tie, kurie galvoja, kad suprantantys žmonės rašo...

mastau.gif jei čia man, tai neaa negaliu patylėt, jei nesuprantu... Kažkaip kyla tada toks kvailas noras išsiaiškint, kas prie ko biggrin.gif . Pasirodo, Agnytė prie blužnies thumbup.gif . Reiks rytoj gal pagriebt, jei bebus likę.

Aš Norfoj ančių nugaras perku. Po 2,49 už kg ax.gif O šiandien ir jaučio galvos mėsų gavau. Norfoj... Kokystai šunų rojus darosi bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 01, 22:38)
mastau.gif

laugh.gif Soriukas. Rašiau atsakymą, po to reikalų atsirado, tai taip ir gavosi, kaip Noldai... Ne į temą lotuliukas.gif

Čia tai pačiai Noldai buvo adresuota
Atsakyti