Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 16, 18:35)
Nes reikia ląstelienos. Labai.

aš tai saviškėms nerawiškai sukišu ir morką, ir manų puodą pridegusį išlaižyt. vistiek rupšnoja kaip karvės biggrin.gif vieną žolę pilnais nasrais kaip karvė, kitą žolę skabo po stiebelį uostinėdama. o žolytę dažniausiai iškakoja lygiai tokios pat išvaizdos, kokią ir suėdą, net spalva tokia pat žalia. tai kam jas lapnot g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolda: 16 rugsėjo 2013 - 20:59
O maniškė lapnoja pienes biggrin.gif - geltooonas, žyydinčias. Rado čia ant dienų pievoj - kai čiupo, kaip mėsos gabalą biggrin.gif doh.gif. O šiaip sako gražiai, po -žiedelį ir skaniai sukramto swoon.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 16 rugsėjo 2013 - 21:06
QUOTE(Nolda @ 2013 09 16, 21:58)
tai kam jas lapnot  g.gif 

Maniškiai irgi iškakoja tą pačią konsistenciją, ką suryja. Bet su VV nepasiginčysi, ji žino geriau. Už visus. Visada. Labai.
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 09 16, 21:58)
aš tai saviškėms nerawiškai sukišu ir morką, ir manų puodą pridegusį išlaižyt. vistiek rupšnoja kaip karvės  biggrin.gif vieną žolę pilnais nasrais kaip karvė, kitą žolę skabo po stiebelį uostinėdama. o žolytę dažniausiai iškakoja lygiai tokios pat išvaizdos, kokią ir suėdą, net spalva tokia pat žalia. tai kam jas lapnot  g.gif

Maniškės "sukrautas turtas" dažniausiai be jokių ten žolių ar morkų jose, nors priryja visko daug iš tokių daiktų, kartais stebėtinai daug pagal savo dydį. Kažkaip ji tokia visko suvirškintoja pas mane, "akmens skrandžio" first.gif Nors... dar užpraeitą vasarą kažkodėl šviežią bulvytę atvėmė doh.gif Būna matyt visiems blogų dienų. Na ir midijos kažkada nepatiko, atvėmė, tai nebedaviau niekad.
Papildyta:
QUOTE(Ciooce @ 2013 09 16, 22:16)
Maniškiai irgi iškakoja tą pačią konsistenciją, ką suryja. Bet su VV nepasiginčysi, ji žino geriau. Už visus. Visada. Labai.

O kam ginčytis ir prie ko čia su manim? biggrin.gif Ar aš šunų mitybosd knygas parašiau? Aš jas tik pacituoju nebent cool.gif Google, baby: fiber for dogs bigsmile.gif
Atsakyti
Saviškiams nedraudžiu - nori, tegu ėda. Tik protingumo principas turi būt, jei jau persistengia, tai stabdau. Obuoliai, morkos, žolė ir visas panašus "maistas" išeina iš šuns organizmo toks, koks pateko. O didesnis kiekis obuolių, kriaušių ir slyvų dar ir sukelia papildomų problemų visiems.
Atsakyti
merginos, kas iš maisto produktų geriausiai tiktų maitinančiai kalei??? Visada buvo maitinta tik pagal RAW, bet po šuniukų gimimo kūda kaip dviratis,ir dėl jos pergyvenu, ir kad šuniukams pienuko užtektų...Kas skatintų pieno gamybą????????????????? Labai lauksiu Jūsų patarimų. Ačiū
Atsakyti
Aš šeriu tą pat, tik maitinančiai aišku visad padidinu kaulingos mėsos
Atsakyti
Maisto padidinau, tikiuosi, kad užtenka...
Atsakyti
Sveikos gal kuri patarsit pastarasias dvi dienas mano ciuckis nesulaukes maitinimo laiko apsivemia geltotom putotom skrandzio sultim be jokiu maisto likuciu. Kur klaida-per mazai maisto,sert dukartus?serimo laika kas 2-3 savaites stengiuos keist..iki siol tokiu dalyku nebuvo,o gal cia kokia liga ir reik veto?nors jauciasi jis gerai
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 09 22, 23:16)
Sveikos gal kuri patarsit pastarasias dvi dienas mano ciuckis nesulaukes maitinimo laiko apsivemia geltotom putotom skrandzio sultim be jokiu maisto likuciu. Kur klaida-per mazai maisto,sert dukartus?serimo laika kas 2-3 savaites stengiuos keist..iki siol tokiu dalyku nebuvo,o gal cia kokia liga ir reik veto?nors jauciasi jis gerai

Klaida - šėrimas maždaug tuo pačiu metu kasdien. Šert šunį reikia ne tom pačiom valandom. Vieną dieną duokit anskčiau, kitą - vėliau - kaitaliokit šėrimo laiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 09 22, 23:45)
Klaida - šėrimas maždaug tuo pačiu metu kasdien.  Šert šunį reikia ne tom pačiom valandom. Vieną dieną duokit anskčiau, kitą - vėliau - kaitaliokit šėrimo laiką 4u.gif

Na kartais as duodu 2-3val skirtumu kas pora sav seriu ryte vel po poros vakare..ar reik dar labiau kaitaliot?ar kaitaliojant tas vemimas susitvarkys savaime ar reik veto?
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 09 22, 22:53)
Na kartais as duodu 2-3val skirtumu kas pora sav seriu ryte vel po poros vakare..ar reik dar labiau kaitaliot?ar kaitaliojant tas vemimas susitvarkys savaime ar reik veto?

aš tada tiesiog labiau pakaitinėju laiką, nes 2-3h intervalas ir maniškėms netinka, vemia. per porą dienų pasitaiso ir veto neprireikia smile.gif šiaip stengiuosi maitinti bent 5h intervalu ir kasdien keitalioti, ieną dieną ryte, kitą vakare, trečią perpiet. maniškei didžiajai užtenka ir 4-5 dienų šėrimo +- tuo pačiu laiku kad imtų vėmaliot
Atsakyti