Viskas aisku-ispindejo mano "panele"-vakar daviau lasisos-kirto kaip didele
, reiskia strimeles ir sprotai jau atsibodo
, o ezero zuvies privengiu 9 viena karta radau viduriuose kazkokiu kirmeliu-fui), dabar bijau net katinui duoti.
QUOTE(deize @ 2013 05 16, 09:29)
vakar daviau lasisos-
A6 tai labai jau atsargi su ja, maniškė plinka nuo jos
QUOTE(mažulka @ 2013 05 13, 22:59)
čia iš kur tokia informacija? Tiesiog tikrai pirmą kartą čia perskaičiau
.
Matai kaip įdomiai su tais šunimis. Aš praėjusį kartą porcijuodama mėsas, pridėjau prie porcijos ir po strimėlę. Tai manoji kategoriškai atšildytos žuvies atsisakydavo. Teko šaldyti iš naujo ir taip sušerti
.
Matai kaip įdomiai su tais šunimis. Aš praėjusį kartą porcijuodama mėsas, pridėjau prie porcijos ir po strimėlę. Tai manoji kategoriškai atšildytos žuvies atsisakydavo. Teko šaldyti iš naujo ir taip sušerti
Pabandykit žuvį pakeist. Mano visaėdė, nieko neatsisako, bet strimėlę atbulais dantim suėdė... Prieš tai ilgokai apžiūrinėjo ir vartė
QUOTE(Lauryna. @ 2013 05 16, 07:52)
, maniškė plinka nuo jos 
kaip suprast "plinka'?
QUOTE(Dilma @ 2013 05 16, 09:25)
Pabandykit žuvį pakeist. vat šprotus ėda nesusimąstydama, kaip ruonis - gurkt ir nebėr 
ir mano is pradziu sprotus labai gerai ede, strimeles atsisake iskarto, tai nutariau pabandyti lasisa, bet Laurynos postas mane isgasdino
Mes duodam lašišą - viskas gerai, valgo puikiai
Sveikos.
Jau 6 mėn kai šeriam Maksį raw, vakar darė operaciją, tai ta proga ir kraujo tyrimą padarė. Viskas idealu, daktaras net nustebęs kaip tokio amžiaus (9m. niufaundlendas) šuniui tokie geri rodikliai, sako jauniems šunims šeriamiems sausu retai kada būna tokie geri.
Dėl žuvies. Maksis vartoja strimėles, šprotus, lašišos karts nuo karto (šito faršą vartoja, nes kitokios bijau duot, kad nepaspringtų - gal blogai?).
O va Mini jokios žuvies iš vis nepripažįsta, badmiriaut gali kiek nori, o va lašišos faršą vartoja, nenoriai bet vartoja, tai jo ir duodu po truputėlį į savaitę kelis kartus, tai žiūriu kailiukas tvarkosi, nebe taip pleiskanoja
Kokioje formoje tą laįšišą duodate dideliems šunims? Sriubos rinkiniai netinka aš taip galvoju, ten visokių "gėrybių" pilna kurios įstrigti gali, pasprinkti.
Jau 6 mėn kai šeriam Maksį raw, vakar darė operaciją, tai ta proga ir kraujo tyrimą padarė. Viskas idealu, daktaras net nustebęs kaip tokio amžiaus (9m. niufaundlendas) šuniui tokie geri rodikliai, sako jauniems šunims šeriamiems sausu retai kada būna tokie geri.
Dėl žuvies. Maksis vartoja strimėles, šprotus, lašišos karts nuo karto (šito faršą vartoja, nes kitokios bijau duot, kad nepaspringtų - gal blogai?).
O va Mini jokios žuvies iš vis nepripažįsta, badmiriaut gali kiek nori, o va lašišos faršą vartoja, nenoriai bet vartoja, tai jo ir duodu po truputėlį į savaitę kelis kartus, tai žiūriu kailiukas tvarkosi, nebe taip pleiskanoja
Kokioje formoje tą laįšišą duodate dideliems šunims? Sriubos rinkiniai netinka aš taip galvoju, ten visokių "gėrybių" pilna kurios įstrigti gali, pasprinkti.
QUOTE(*Passion* @ 2013 05 17, 07:51)
Kokioje formoje tą laįšišą duodate dideliems šunims?
mano nedidele, as paemiau lasisos sriubos rinkini ir nugramdziai mesyte-kiekis gavosi toks, kad uzteks 4 kartams paserti. Jokiu kaulu neduodu
Aš file duodu
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 17, 09:32)
duociau, bet biski brangoka-MB jau ir taip pusiau juokais kalba, kad suo geriau seriamas nei vyras
Tai gi nebūtina kasdien ją duoti
Nu aš žuvį kaip mėsą duodu, tai vos ne kilas lašišos mėsos man brangu
QUOTE(*Passion* @ 2013 05 17, 11:06)
Nu aš žuvį kaip mėsą duodu, tai vos ne kilas lašišos mėsos man brangu
Aišku, nežinau, kokio didumo jūsų šuo, bet savo dideliems duodu, kaip gaunu - galvą - visą, nuopjovas - su viskuom, uodegas su pelekais. Tik tą vidurinį stuburą išimu.