Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

Viskas aisku-ispindejo mano "panele"-vakar daviau lasisos-kirto kaip didele nestuke.gif , reiskia strimeles ir sprotai jau atsibodo cool.gif , o ezero zuvies privengiu 9 viena karta radau viduriuose kazkokiu kirmeliu-fui), dabar bijau net katinui duoti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2013 05 16, 09:29)
vakar daviau lasisos-

A6 tai labai jau atsargi su ja, maniškė plinka nuo jos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulka @ 2013 05 13, 22:59)
čia iš kur tokia informacija? Tiesiog tikrai pirmą kartą čia perskaičiau  g.gif .
Matai kaip įdomiai su tais šunimis. Aš praėjusį kartą porcijuodama mėsas, pridėjau prie porcijos ir po strimėlę. Tai manoji kategoriškai atšildytos žuvies atsisakydavo. Teko šaldyti iš naujo ir taip sušerti doh.gif .

Pabandykit žuvį pakeist. Mano visaėdė, nieko neatsisako, bet strimėlę atbulais dantim suėdė... Prieš tai ilgokai apžiūrinėjo ir vartė biggrin.gif . O vat šprotus ėda nesusimąstydama, kaip ruonis - gurkt ir nebėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2013 05 16, 07:52)
, maniškė plinka nuo jos  blink.gif

kaip suprast "plinka'?

QUOTE(Dilma @ 2013 05 16, 09:25)
Pabandykit žuvį pakeist.  vat šprotus ėda nesusimąstydama, kaip ruonis - gurkt ir nebėr  biggrin.gif

ir mano is pradziu sprotus labai gerai ede, strimeles atsisake iskarto, tai nutariau pabandyti lasisa, bet Laurynos postas mane isgasdino blink.gif
Atsakyti
Mes duodam lašišą - viskas gerai, valgo puikiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Jau 6 mėn kai šeriam Maksį raw, vakar darė operaciją, tai ta proga ir kraujo tyrimą padarė. Viskas idealu, daktaras net nustebęs kaip tokio amžiaus (9m. niufaundlendas) šuniui tokie geri rodikliai, sako jauniems šunims šeriamiems sausu retai kada būna tokie geri.

Dėl žuvies. Maksis vartoja strimėles, šprotus, lašišos karts nuo karto (šito faršą vartoja, nes kitokios bijau duot, kad nepaspringtų - gal blogai?).

O va Mini jokios žuvies iš vis nepripažįsta, badmiriaut gali kiek nori, o va lašišos faršą vartoja, nenoriai bet vartoja, tai jo ir duodu po truputėlį į savaitę kelis kartus, tai žiūriu kailiukas tvarkosi, nebe taip pleiskanoja smile.gif

Kokioje formoje tą laįšišą duodate dideliems šunims? Sriubos rinkiniai netinka aš taip galvoju, ten visokių "gėrybių" pilna kurios įstrigti gali, pasprinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 17 gegužės 2013 - 07:53
QUOTE(*Passion* @ 2013 05 17, 07:51)

Kokioje formoje tą laįšišą duodate dideliems šunims?

mano nedidele, as paemiau lasisos sriubos rinkini ir nugramdziai mesyte-kiekis gavosi toks, kad uzteks 4 kartams paserti. Jokiu kaulu neduodu
Atsakyti
Aš file duodu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 17, 09:32)
Aš file duodu  g.gif

duociau, bet biski brangoka-MB jau ir taip pusiau juokais kalba, kad suo geriau seriamas nei vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai gi nebūtina kasdien ją duoti
Atsakyti
Nu aš žuvį kaip mėsą duodu, tai vos ne kilas lašišos mėsos man brangu
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2013 05 17, 11:06)
Nu aš žuvį kaip mėsą duodu, tai vos ne kilas lašišos mėsos man brangu

Aišku, nežinau, kokio didumo jūsų šuo, bet savo dideliems duodu, kaip gaunu - galvą - visą, nuopjovas - su viskuom, uodegas su pelekais. Tik tą vidurinį stuburą išimu.
Atsakyti