Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

Jei maniškė valgytų kokią kitą žuvį, lašišos neduočiau biggrin.gif Bandžiau įvairias, a tik šprotų pas mumi neradau - reiktų ir juos pabandyt. O dabar tai nupirkam į mėnesį 700g file, daugiau aliejaus duodam..
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 17, 10:36)
Jei maniškė valgytų kokią kitą žuvį, lašišos neduočiau  biggrin.gif Bandžiau įvairias, a tik šprotų pas mumi neradau -

saldytus sprotus perku RIMI, kur savitarnos saldikliai saleje
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2013 05 17, 11:13)
Aišku, nežinau, kokio didumo jūsų šuo, bet savo dideliems duodu, kaip gaunu - galvą - visą, nuopjovas - su viskuom, uodegas su pelekais. Tik tą vidurinį stuburą išimu.

Pas mane niufaundlendo mišrūnas, einamos pas mus strimėlės, šprotai ir apskritai kas su žuvim susiję viskas valgoma su pačepsėjimu smile.gif Problemos tik su Mini (mažyte šunyte).

QUOTE(Arnolda @ 2013 05 17, 11:36)
Jei maniškė valgytų kokią kitą žuvį, lašišos neduočiau  biggrin.gif Bandžiau įvairias, a tik šprotų pas mumi neradau - reiktų ir juos pabandyt. O dabar tai nupirkam į mėnesį 700g file, daugiau aliejaus duodam..

Atsiprašau, bet arba tu arba tavo šunys gerokai išp...ėję...
Atsakyti
Nu pas mus kainos kitos visiškai. Man ir jautiena ir vištiena ne 3lt kainuoja smile.gif Tai lašišos nepasijaučia vienai dienai per mėnėsį. Ir tos filė kilogramas kainuoja tiek pat kiek vieną kitokią žuvį nupirkt, kuriops šuo nevalgo. Na o šprotų ir strimelyčių pas mus nėr smile.gif Taigi atsiprašymas priimtas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnolda: 18 gegužės 2013 - 10:17
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 18, 11:15)
Nu pas mus kainos kitos visiškai. Man ir jautiena ir vištiena ne 3lt kainuoja  smile.gif Tai lašišos nepasijaučia vienai dienai per mėnėsį. Ir tos filė kilogramas kainuoja tiek pat kiek vieną kitokią žuvį nupirkt, kuriops šuo nevalgo. Na o šprotų ir strimelyčių pas mus nėr smile.gif Taigi atsiprašymas priimtas  biggrin.gif

biggrin.gif optimistė biggrin.gif ok ok, sorry tada, neįvertinau kainų skirtumo. Parvešk man lašišos? lotuliukas.gif

negaliu atsidžiaugti, kad atradau raw, kad mano šuniai sveikai skaniai ėda smile.gif
Ačiū Jums panos už patarimus, už viską smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 18 gegužės 2013 - 11:26
O kiek pas jumi file kainuoja? g.gif Mes už kilogramą apie 30lt sumokam, o už kitokią pilną žuvį, apie kg svorio ne ką mažiau - 25lt, kas palyginus nėra daug, nes už pilną 1,2kg vištą - 15lt, už jautienos nuopjovą 1kg apie 10lt prastesnę, dabar gavom pasibaigusio galiojimo jautienos 30kg dykai, šuniui tinka, bet pažiūrėjus kainą ant pakuotės - 150lt už 3kg blink.gif Triušį kažkada pirkom, tokį kokis maximoj už 30lt, tai palikom 100lt už 1,4kg doh.gif košmaras su kainom. užtai iš lt stengiamės vežtis, va mėnesiui buvom parsivežę, bet deja jau baigiasi, reikės vėl ieškotis pigiau. užtat Danijoj labai nepopuliaru RAW, BARF dar šiek tiek, ir tai 1kg mišinio, aišku skirtingų jų būna, bet apytiksliai 15lt kaina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnolda: 18 gegužės 2013 - 11:41
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 18, 12:40)
užtat Danijoj labai nepopuliaru RAW, BARF dar šiek tiek, ir tai 1kg mišinio, aišku skirtingų jų būna, bet apytiksliai 15lt kaina  smile.gif

Jo, kai buvau Danijoje mėsos kainos baisu, pirmą kartą kai pamačiau nepatikėjau. Kai vyras netoli Vokietijos dirbo tai labiau apsimokėjo ten apsipirkinėti .Tiesa pasakius, neįsivaizduoju, kaip ten šunį RAW šerti, nebent už darbą mokėtu kaip danams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saber: 18 gegužės 2013 - 17:48
O sakykit vestukui galima duot lašišos galvą? Nebus per stambus kaulas?
Atsakyti
Aš taip pat gyvenu Danijoj, laaaabai norėčiau šunį šerti RAW, nu bet čia man nėra palankus toks šėrimas.... g.gif
Atsakyti
Mes tai nežadam atsisakyt kol kas, blogiausiu variantu važinėja mikriukai iš Lt su šaldikliais, gali jie ten tos mėsos prisikrauti šimtais kg ir atvežti ax.gif Bet šiaip jo, kainos didelės, ir pasirinkimas labai skurdus, palyginus su lt.
Ale vat maniškė dabar putpelės kiaušinius kapoja biggrin.gif
Atsakyti
Nu 30kg atsivežimas +- 100lt. Mąstau apie tokią galimybę, bet kas varginsis man tiek pripirkt... doh.gif
Atsakyti
Mes per litredą žiūrėjom, kad už 600kr manrods užsisakant nemokamai atveža, patys ir superka, tai ant tokio siūlo dabar laikomės - na, Lietuvoj kad ir iš maximos supirktų, vis daugiau nei čia pasirinkimo.
Atsakyti