Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(gurmans @ 2013 04 29, 12:45)
Kazkurioje temoje jau esu rasiusi apie acta,kad tai pirmoji ir itin efektyvi pagalba ,tiek nuo eziu spygliu,tiek nuo guzu (susidariusiu nuo uodu ikandimu).

o kad būčiau tai paskaičius, prieš vykdama į kelionęęęęęęęęęęęęę
Atsakyti
QUOTE(jolituxs @ 2013 04 29, 12:47)
o kad būčiau tai paskaičius, prieš vykdama į kelionęęęęęęęęęęęęę


Na ,as vis karts nuo karto stengiuosi parasyti,kad mamytes pasiimtu priemoniu nuo uodu (ypac uodu sezono metu),ir acto del viso pikto (nes ne visu viesbuciu virtuves turi paprasto acto).
Kaskart skrendant i Egipta viliuosi,kad per tiek metu gal pagaliau igijau imuniteta ju uodams,ir nebebus tu baisiu gumbu po ikandimu....O,bet,taciau,kazkodel mano organizmas niekaip nesugeba toleruoti situ padaru ikandimau... doh.gif Tad belieka pasikliausti antiuodinu o veliau jau actu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 29 balandžio 2013 - 13:01
QUOTE(gurmans @ 2013 04 29, 10:15)
Ojetau,as dar senosios temos nebaigiau skaityti,o Jus jau naujoje tiek prirasete... bigsmile.gif

Kodel isbraukete Kaira is savo saraso? blink.gif


Del to kad as turiu toki saraseli, kad nei pinigu nei laiko neuzteks viska aplankyt verysad.gif Ir plius gide net parasyta, kad Cairas gali nustebinti savo kultura ir t.t., as nusprendziau kad pirmam kartui apseisim be jo. Nes dabar jau pergyvenu del visu ikyriu lindimu, galvojimo kaip reikes elgtis parduotuveleje, begimo nuo policininko biggrin.gif

Laukiu kada perskaitysi tema sena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kempiniukasss @ 2013 04 29, 13:17)
Del to kad as turiu toki saraseli, kad nei pinigu nei laiko neuzteks viska aplankyt  verysad.gif  Ir plius gide net parasyta, kad Cairas gali nustebinti savo kultura ir t.t., as nusprendziau kad pirmam kartui apseisim be jo. Nes dabar jau pergyvenu del visu ikyriu lindimu, galvojimo kaip reikes elgtis parduotuveleje, begimo nuo policininko  biggrin.gif

Laukiu kada perskaitysi tema sena  blush2.gif



Mums bent jau gidė minėjo, kad jei norite vykti į Kairą, tai vienos dienos kelionė tikrai neapsimoka, nes nuvažiuojama 1000 kilometrų, laiko objektams skiriama labai mažai, o nuovargis didelis... Kairui reiktų skirti bent porą penketą dienų, o blogiausiu atveju - pasiimti dviejų dienų kelionę Kairas - Aleksandrija. Tada tie nuvažiuoti kilometrai ne taip skaudžiai kerta, o ir pamatoma daug daugiau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Antonina @ 2013 04 28, 11:25)
kas atostogaus TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK? mes kylam liepos 1-15 d. gal iš Jūsų kas ten atostogaus tai susimatytume

Atsakant i jusu ir dar kelis paklausimus apie si viesbuti, pasidalinsiu savo potyriais.

Mes grizom pries 10 dienu is jo, buvom 11d/10n smile.gif Nieko bloga pasakyti apie ji negaleciau, vaikams rojus is vis, ir siaip visiems megstantiems vandens pramogas thumbup.gif Tiesa, pirmakart ilindus i vandeni, ypac jei tai nutinka kokia 9 val ryto, jausmas ne koks biggrin.gif Vanduo pakankamai saltas, bet tai dar priklauso nuo to, kokia naktis pries tai buvo. Nes mums visokiu pasitaike, tai jei labai silta naktis - savaime aisku, akd ir vanduo baseine visai nieko. Apie pietus vanduo jau nuo saules gerokai pasyla, arba pats pripranti, nezinau. Nuejus 10 val i arakcionu parka vietu dar labai daug, apie 11 jau reikia labai paieskoti, ypac didesnei kompanijai (musu buvo 5). Ranksluoscius galima pasiimti prie baseinu netoli registraturos, arba prie juros. Mes prie pagrindiniu baseinu (ne atrakcionu parko) buvom tik karta, jau vakare, nes siaip ten vietas uzsiima visi iskart, ir matem ne kart darbutojus ta darant labai anksti ryte (jau 7 ryto praktiskai visi gultai budavo uzimti, o ju pakankamai daug ir viesbucio taisykles skelbia, kad galima tik nuo 8 uzimti lotuliukas.gif ). Bet mes su vaikais, tai mum rupejo kalniukai ir pan.
Juroje nardziau tik vienakart sad.gif Labai patiko, bet daugiau entuziastu nebuvo, tai kazkaip ir nebenuejau. paskui dar bandem ilysti i jura, nes mama sake, kad labai silta, bet mums taip nepasirode - vyresnelis pabego vos kojos pirsteli ikises, bet jam visur salta, o mes su MB ilindom, bet kadangi labai seklu, o vejas tadien buvo labai stiprus ir siaures, tai turputi pabuve, pasifotografave ir pabegom. Siaip krantas nera labai ispudingas ir jura toli pabega. Bet tiems aks megsta nardyti nebus bedu ir tuos kelis simtus metru tilteliu pasivaikscioti, tuo labaiu, tinginukus veza autobusiukas bent kelis kart per valanda.
Maistas mums patiko labai - zinoma, buvo patiekalu kurie neitin suzavejo, bet visada pasirinkimas bent is keliu pagrindiniu, daug darzoviu (tiesa, su misrainemis atsargiau - pora kart buvo paruge), vaisiu pasirinkimo plataus nebuvo, bet nesureiksminom (tiesa, buvo labai platus prie restoranu iejimo, bet parduodami), daug ir labai skaniu saldumynu. Vakarais lauke dar grilis yra, moteriske kur kepa krosnyje duona, kiek toliau - daro blynus su idaru, sitie tai nerealiais mums patiko, ir matai kaip padaryti smile.gif Zodziu tikrai nenusivylem. Popiet papludimio bare (12.30 -16.00) irig galejai pavalgyti - bulvytes, pica, makaronu apkepai, kazkokia mesyte ant grilio (taip ir neisbanddem, nes eidavom i pagrindini restorana pietu), darzoves. Labai panasu ir prie pagrindiniu baseinu, Kinieciu restorane, jame dar ledu buvo. Gerimai abiejuose lauko baruose visa diena. Kokteiliukai visai nieko, zinoma, mandresniu uz dyka niekas neduoda, ebt ems isrankus nebuvom, tai tiko. Veliau jau imdavom viski ar brendi tik, ir patys isipildavom kolos. Papludimio bare kai kurie barmenai susirauke, bet dazniausiai vyrams biggrin.gif Maniskis jei eidavo kokteiliu, tai jei ant tokio aptaikydavo, neparnesdavo nei siaudelio, nei kokteilio su ledu doh.gif Paskutine diena vienas saunus barmenas, besisypsantis visada, paklause ar ko noretumem. Tai sakom aisku, viska atnese. Davem jam doleriuka, ens jis bet kur kur dirbo sypsodavosi, malonus buvo (jie vis keisdavosi, kas prie baro, kas surinkineja nuo baseinu staliuka stiklines ir pan), ir visa diena nesiojo jis o tik norejom. Beje, pasirode, kad koteiliuose jo atnestuose kola normali buvo - siaip is aparatu toks vaizdas, kad eina vanduo ir paskui kolos/fantos ir tt. skoniai, zodziu netikri gerimai. Originalus tik buteliuose.
Kambarius tvarke normaliai, nepriklausomai ar davem ar ne (duodavom kas antra/trecia diena vis kazkiek). Kadangi pas mus mazylis buvo, tai savanoriskai vandens buteliuka idedavo papildomai, del ko tirkai dekingi buvom, nes vezemes savo piena ir reikedavo paluti buteliuka. Is ranksluosciu tik pora kart lankste, bet ir uzteko, ir siaip malonus buvo.
Registraturoje irgi viskas gerai. Tiesa, buvo situacija - kelis akrt pirkom interneta, o jis gana brangus - 1val/6eur. Pora kart bedu nebuvo, o viena visiskai nesikrove puslapiai, tai po 20 min nuejau jau pikta kalbeti. Zodziu apsnekejom, sako pas tave kompiuteri kazkas ne taip, juk kraunasi. Sakau nu ir kas, kad kraunasi, bet nieko neuzkrauna. Tai mate, kad pikta boba, grazino 10 min, vis sis tas. Veliau prisijungus veike normaliai. Bet siaip patarciau tik jei laaabai reikia, ens letas rysys pas juos. O prisiregistruojant/issiregistruojant jokiu bedu nekilo.
Teritorija didele, tikrai labai grazi, nuolat priziurima. Gretimo viesbucio, kuriame irgi galima valgyti bei pramogauti, teritorija is vis laai grazi. Buvom kelis kart nueje pasivaikscioti, paskui bariuke pasedejom. Veiklos daug, tik noro reikia. Tiesa, zadejom eiti sportuoti, bet pasirode, akd tik karta nemokamai gali, tai nebejom. Prisisiportavom lakstydami i kalniukus (beje padejo, nes valgem tikrai daug, ir as visada saziningai saldumynus priedo, bet nieko nepriaugom, o as laaabai linkusi i pilnejima) Yra zaidimu visokiu ir papludimy, ir tenisa galima, aerobika baseine. Daug visko, tik spek, zodziu. Mes kai su vaikais, ir norejom tik pailseti, tai mazokai kur buvom. Ekskursiju is vis neemem, nors is pradziu zadejom. Bet visokiu niekuciu prisipirkom, ir siaip aptingejom, o dar ir vaikai sirguliavo siek tiek. Su mama pirmom dienom irgi negalejom palikti kol jie ensirgo, nes mamai tik atvaziavus, kita ryta, pilvukas sustreikavo cool.gif Pirkom vaistuku, tai brangus pasirode, bet vaistinej deretis kazkaip nedrisom, o gal veltui unsure.gif
Tiesa, apsipirkimai biggrin.gif Viesbutyje pardavejai pakankamai malonus, ir visai linke deretis, o gal mes tik per mazai kainas musem, tai nenervavom biggrin.gif Tiesa, is vienos parduotuves isejom, ens nors ir nuleido kaina per pus nuo oficialios, vistiek labai brangu pasirode. ir neklydom - nuejom i kita kveplau ir pan. reikalu parduotuve, ten dar vos ne per pus nusipirkom, ir tai pasirode ne riba doh.gif Bent del parfumerijos reikalu patarciau iseiti uz viesbucio vartu i parduotuveles. Mes apie jas prisiminem kazkaip kai jau visus pinigus bevek isleide buvom verysad.gif Ten vyriskis buvo labai linkes deretis, ypac perkant didesni kieki visokiu reikalu. Papirusu parduotuve viesbutyje irgi brangesne, ir mama sake uz viesbucio grazesniu ju yra. Mes ejom i desine puse uz vartu, kairej nebuvom. Zodziu, geriau visgi iseiti uz viesbucio. Beje, tas is kurio parduotuves isejom, musu nei koliojo, nei ka, nors patenkintas, zinoma, nebuvo.

Ziuriu laaai jau issipleciau, bet nemoku kitaip blush2.gif Zodziu viskas buvo super, jei nesikabineti prie smulkmenu thumbup.gif Tiesa, prie baseino dar su pora rusiu pasikolioti teko, nes negana, kad ju vaikai nedave ciuzinuku kitiems, bet ir jos pacios ir dar akis draske, sako mes dar mazai kartu nusileidom ir jom visai nesvarbu, kad as su vaiku dar nesileidau visai. Ir rusu tikrai daug kas nemegsta - tiek poilsiautojai kiti, tiek darbuotojai. Lenda ruskiai be eiles ir restorane, visur. Ir akis drasko doh.gif Zinoma, yra ir isimciu ju tarpe.
Tad gal tiek, nes galo nebus lotuliukas.gif Jei dar kokiu klausimu, prasom, bandysiu atsakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 29 balandžio 2013 - 15:17
QUOTE(lahti @ 2013 04 29, 11:43)
Mums bent jau gidė minėjo, kad jei norite vykti į Kairą, tai vienos dienos kelionė tikrai neapsimoka, nes nuvažiuojama 1000 kilometrų, laiko objektams skiriama labai mažai, o nuovargis didelis... Kairui reiktų skirti bent porą penketą dienų, o blogiausiu atveju - pasiimti dviejų dienų kelionę Kairas - Aleksandrija. Tada tie nuvažiuoti kilometrai ne taip skaudžiai kerta, o ir pamatoma daug daugiau.


drinks_cheers.gif Caire dvi dienas tikrai tikrai reiketu ir plius aleksandrija drinks_cheers.gif o del pamatyto kiekio lakstyt ne man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kempiniukasss @ 2013 04 29, 13:17)
Del to kad as turiu toki saraseli, kad nei pinigu nei laiko neuzteks viska aplankyt  verysad.gif  Ir plius gide net parasyta, kad Cairas gali nustebinti savo kultura ir t.t., as nusprendziau kad pirmam kartui apseisim be jo. Nes dabar jau pergyvenu del visu ikyriu lindimu, galvojimo kaip reikes elgtis parduotuveleje, begimo nuo policininko  biggrin.gif

Laukiu kada perskaitysi tema sena  blush2.gif


Na,taip laiko isties reikia nemazai,beto Kairo nei per para nei per savaite istikruju nepazinsi.....Jusu gidas -teisus,net nezinau kur dar galima pamatyti toki sokiruojanti kratini ,kaip mirusiuju miesta kuriame tarp kaulu ir kaukuoliu gyvena zmones....Na jau ,nekalbu apie Gizos pr...
Ar Jus man rasote,kad perskaityciau praeita tema? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2013 04 29, 15:17)
Ranksluoscius galima pasiimti prie baseinu netoli registraturos, arba prie juros. Mes prie pagrindiniu baseinu (ne atrakcionu parko) buvom tik karta, jau vakare, nes siaip ten vietas uzsiima visi iskart, ir matem ne kart darbutojus ta darant labai anksti ryte (jau 7 ryto praktiskai visi gultai budavo uzimti, o ju pakankamai daug ir viesbucio taisykles skelbia, kad galima tik nuo 8 uzimti  lotuliukas.gif ). Bet mes su vaikais, tai mum rupejo kalniukai ir pan.


Apie gultu "rezervavimo schema" taipogi buvau rasiusi kazkurioje temuteje,gaila,kad nematete. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 04 29, 16:58)
Apie gultu "rezervavimo schema" taipogi buvau rasiusi kazkurioje temuteje,gaila,kad nematete. 4u.gif

As skaiciau, ir tripadvisor buvo tai pasakyta, bet kaip sakiau, sita baseinu dalis musu nejaudino, tad ir nenusiminem 4u.gif Visalaik praktiskai mirkom vandens parke, tai baseine, tai nuo kalneliu leidomes.

O siaip, Jusu atsiliepimus visada paskaitydavau, bandziau isiminti. Taip pat labai zaviuosi, kaip ir dauguma kitu, Jusu patirtimi ir zinojimu apie Egipta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 04 29, 18:58)
Apie gultu "rezervavimo schema" taipogi buvau rasiusi kazkurioje temuteje,gaila,kad nematete. 4u.gif

jei nesunku, gal galit primint g.gif busiu praleidus, kas cia per "rezervavimo schema"? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 04 29, 14:56)
Na,taip laiko isties reikia nemazai,beto Kairo nei per para nei per savaite istikruju nepazinsi.....Jusu gidas -teisus,net nezinau kur dar galima pamatyti toki sokiruojanti kratini ,kaip mirusiuju miesta kuriame tarp kaulu ir kaukuoliu gyvena zmones....Na jau ,nekalbu apie Gizos pr...
Ar Jus man rasote,kad perskaityciau praeita tema? blink.gif


Gidas, tai kelioniu vadovas, del viso pikto rasau ax.gif lotuliukas.gif
Paskutini puslapi tik, prasyma turejau blush2.gif

Apie gultu rezervavima ir as jau neprisimenu, neuzsirasiau ryskiai, nes zinau kad skaiciau g.gif
Atsakyti
Neatsimenu, ka tiksliai apie gultus sake gurmans, taciau esme tokia - kai kurie, beje nemazai, poilsiautoju ranksluoscius tiesiog palieka nakciai ju megstamose vietose arba duoda doleriuka darbuotojui, kuris anksti ryte tiesiog padeda svaru rankslusotuka reikiamoje vietoje. Kai kurie patys nepalieka nakti, bet kokia 6 ar kiek veliau nubega ir pasideda rankslusotuka kur jiems reikia 4u.gif Populiariausios vietos buvo netoli baseino bariuko lotuliukas.gif

Musu viesbutyje vandens parkas atsidarydavo 10 ryto, tad apie 10 nuejus, kartais vos anskciau, nes jau atidaryta budavo, ruosdavosi darbuotojai dienai, vietu galejai rasti laaabai daug ir kur tik nori - arciau vaiku atrakciju ar bangu baseino ir pan. Bet netgi apie 11 mes vis dar sugebadavom rasti nebloga vietele, paimdami bent 3 gultus pradziai, nes vistiek visi neguledavom ant ju iskart - kas maudytis ejo, kas per mazas placiai buti biggrin.gif Tiesa, diena ir mes kai jau apsiprate buvom kas kur ir kaip (is pradziu bijojom, visgi rankslusocio ar jo korteles praradimas butu kainaves 10 euru uz kiekviena doh.gif ), palikdavom rankslusocius ant gultu (eidami pietauti) jei tai budavo tikrai gera vieta. Jei ne - kai kiti pietu eidavo, mes persikraustydavom, tu daiktu gi ne tiek ir daug rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 29 balandžio 2013 - 23:07