Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

laba blondines 4u.gif
gal kas galetu pagelbeti smile.gif turiu mazdaug tokia spalva, kaip pirmoje foto ir noreciau tokios, kaip antroje..kokiais plauku dazais ir kaip siulytumete dazyti? 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 05 04, 16:14)
laba blondines 4u.gif
gal kas galetu pagelbeti smile.gif  turiu mazdaug tokia spalva, kaip pirmoje foto ir noreciau tokios, kaip antroje..kokiais plauku dazais ir kaip siulytumete dazyti? 4u.gif
user posted image
user posted image

Labai priklauso nuo to, ar si pirma spalva naturali, ar isgauta tamsinant svesesnius plaukus, ar sviesinant tamsesnius, taip pat svarbu kiek kartu dazyta, jei dazyta, kiek ivairiu atspalviu buvo meginta isgaut. Jei dazyta tamsinant sviesius plaukus, ir nekarta, greiciausiai reiketu isimti spalva ir tik tuomet sviesinti. Spalvos isemeju buna ivairiu, siulyciau ta, kuris be milteliu. Color reverse ar pan.

Kntrybes.. 4u.gif
Atsakyti
si plauku spalva beveik naturali, buvo siek tiek sviesinta sruogelem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 05 04, 14:14)
laba blondines 4u.gif
gal kas galetu pagelbeti smile.gif  turiu mazdaug tokia spalva, kaip pirmoje foto ir noreciau tokios, kaip antroje..kokiais plauku dazais ir kaip siulytumete dazyti? 4u.gif
user posted image
user posted image

mano kirpejos kliente viena turi identiska Agnes spalva - tai jai viena karta dazo su milteliais, kita su Keune 1517. Spalva tai klientei graziai atrodo, bet jos plaukai ne ka ilgesni nei Agnes, nes pasak kirpejos daznas milteliu naudojimas labai kenkia, tai tinka tik tada jei plaukai trumpi ir daznai nusikerpa. Tai nespeja nutriust. Jei nori ilgesniu, tai sis variantas ne tau.
Atsakyti
mano sukuosena butent tokia kaip pas Agne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 05 04, 18:20)
si plauku spalva beveik naturali, buvo siek tiek sviesinta sruogelem smile.gif

Tuomet, gali buti,kad pavyks laimingai is pirmo karto. smile.gif

Milteliai (arba pasta) su 9 proc. oxidanto ir poto korekcija ar tik tonavimas dazais, pelenu atspalvio. Arba dazai supersviesisnantys (superlighteners) pelenu atspalvio su 12 proc. oxidantu, pvz keune 1517.

Tik nesusigundykit pigiais milteliais is drogo, isbandziau ant sruogos tuos estel, kad paziureti ar mano plauka isvis imanoma issviesinti, po visu dazymo raudonai, tai ta sruoga nusikirpau veliau, kad nesinervuoti, nes plaukai kieti kaip vela pasidare ir pasisiause i skirtingas puses.

Kai pradejau pirkti brangesnius miltelius skirtus ploniems plaukams, pastebejau, kad tikrai minimalus poveikis plaukams, nuo keune 1517 + 9% mano plaukai issausejo daug stipriau nei nuo Decopate sviesinimo sistemos ar nuo luxury beamoniakiniu milteliu. Nuo krinonos pastos isvis neissausejo, pastarosios efektas superinis. Decopate ir luxury silpniau sviesina.

Trumpi plaukai greiciau turetu pasvieset, del to kad temperatura aukstesne prie saknu, taip man kirpeja sake.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietaus_alisa: 04 gegužės 2013 - 19:11
aciu labai.butinai paisnaudosiu patarimais 4u.gif
tai tarkim isigysiu as tuos keune dazus. ka dar reiketu isigyt?kaip ir ka maisyt? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 04 gegužės 2013 - 19:22
Oksidanta,smile.gif as dar imaisau silko ampulyte, kuri apsaugo plaukus ir galvos oda, vienos kaina apie 3 Lt.

Butu neblogai ant sruogos pirma pameginti, koki varianta bepasirinktumet, nes varinio atspalvio naikinimas yra sudetingas reikalas, bet jei naturalus plaukai, gal nieko baisaus.
Atsakyti
Tai nusipirkt Keune 1517, oksidanta bet kurios firmos (man kirpeja sake, kad nebutina pirkt keunes) 12 procentu. O kai sviesinsi su pasta ar milteliais tai galima arba papildomai pirkt 9 proc. oksidanto, arba pasiskaiciuot is vandeniu atsiskiest 12 proc. Turetu gautis. Tai jei pagal mano kirpejos rekomendacijas, tai turi viena kart issibalint milteliais visus ir uzsidazyt iskart su keune, kita karta po menesio tik ant saknu ir perbraukt visus likus keliom minutem iki dazymo pabaigos, dar po menesio vel milteliai/pasta bet tik jau ant saknu ir uzdazymas dazais.
Siaip del to, kokiais dazais uzdazyt po nubalinimo milteliais, tai man labiau patinka Schwarzkopf Igora royal 12.1, nei keune 1517, nes keune kartais duoda toki violetini atspalvi, kuris po keliu kartu nusiplauna. Tai jei ant rytojaus i darba, tai nelabai faina violetinem saknim eit.
Atsakyti
Man keune 1517 siek tiek per tamsus, kazin jei maisyti 2 spalvytes, pvz 1517 ir kokia sviesesne, ar gautus geras rezultatas? Gal kas panasiai naudojat? Nes seniau mano kirpeja tonavimui maisydavo 2 spalvytes, bet ne kiaunes, o Vitality's, tai grazi spalvyte gaudavosi...

Beje, gal kas galite parekomenduoti gera kirpeja klaipedoje? Kuri sugeba isgauti su graziu atspalviu sviesia spalvyte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimute007: 05 gegužės 2013 - 07:10
QUOTE(Raimute007 @ 2013 05 05, 07:07)
Man keune 1517 siek tiek per tamsus, kazin jei maisyti 2 spalvytes, pvz 1517 ir kokia sviesesne, ar gautus geras rezultatas? Gal kas panasiai naudojat? Nes seniau mano kirpeja tonavimui maisydavo 2 spalvytes, bet ne kiaunes, o Vitality's, tai grazi spalvyte gaudavosi...

Beje, gal kas galite parekomenduoti gera kirpeja klaipedoje? Kuri sugeba isgauti su graziu atspalviu sviesia spalvyte?

tai kad is keunes nelabai sviesesniu yra. Sita pati sviesiausia man rodos. Sako neblogai geltonuma nuima pamaisius 1517 su 1519, bet nebandziau pati, tai negaliu pakomentuot.
Atsakyti
Sveikos, noriu isbandyti cia isgirtus Garnier 111 dazus ax.gif
Gal kas galite imesti foto, kaip atrodo dezute blush2.gif Nes kiek ziurejau, ne vienos rusies yra blush2.gif
is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti