Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(lietaus_alisa @ 2013 04 30, 15:44)
QUOTE(almond @ 2013 03 19, 23:53)
Seniau rasiau jog mano kirpeja naudoja sviesinimo pasta, tai va issiaiskinau kokia http://www.krinona.l...p...288&lang=lt stai si. Stebuklinga! Siandien daziau saknis vel tai efektas toks kaip milteliu o plaukai kaip po kaukes atrodo    nepakeiciama man

Sekiau sia tema, tai is visu aptariamu produktu issirinkau  sita smile.gif Sugebejau pakankamai vienodai nusidazyt, nors plaukai mano buvo labai demeti, kai kur sviesiai ryzi, kai kur tamsiai geltoni, nemazai buvo ir rudu nuaugusiu plauku. Is visu dazymu, o ju turejau nuo praeitos vasaros apie 8, (nes pereidineju is tamsiai raudonos spalvos) sis gavosi svieisausias. Aisku, gal del to kad pries tai jau buvo sviesinti, bet manau kad si priemone isties efektingesne uz kitas. Naudojau 9 proc. oxidanta.

plaukai

norejau pasitikslint, as jus dazet sruogom ar visas saknis su ta pasta?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2013 05 08, 10:12)
norejau pasitikslint, as jus dazet sruogom ar visas saknis su ta pasta?

Saknis ir plaukus per visa ilgi smile.gif
Atsakyti
gal yra daugiau bandziusi siuos dazus?smile.gif sudomino lb. Zada jokio geltonumo,idealia platinos spalva. Idomu grauzia oda? Spalva gaunas tobulai platinos salto atspalvio?user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Norėjau paklausti ar niekas neišbandėte Lee Stafford kaukės, kuri skatiną plaukų augimą ( nežinau ar yra Lietuvoje) g.gif Jau tiek daug gerų anglių atsiliepimų, kad tikrai veikia, jog plaukai greičiau auga ir būklė pagerėja.

http://www.boots.com...roductId=854442
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 05 08, 19:14)
gal yra daugiau bandziusi siuos dazus?smile.gif sudomino lb. Zada jokio geltonumo,idealia platinos spalva. Idomu grauzia oda? Spalva gaunas tobulai platinos salto atspalvio?user posted image

user posted image

user posted image

Siu nebandziau , bet visad daziau su scharzkop priemonem plaukai po metu labai issausejo o ir galvyte dazant graudavo nuejau pas kirpeja tai sake jei namu salygom tai tik loreal firmos daziukiai smile.gif isbandziau loreal excellence nu ir ka super pradzieje bijojau kad tamsaus plauko neims nes ant pakuotes raso jog nerekomenduojama smile.gif Dazant negrauzia galvos o ir plaukucius graziai nudaze ir nenugrauze smile.gif issiplovus dar pora kart po dazymo po ranka neturejau kondicionieriaus ir kaukes doh.gif dziovint nesivele nei kiek buvo lengvai sukuojami smile.gif na vienu odziu tik geri atsiliepimai smile.gif Manau sie ir turetu but neblogi smile.gif

Daziau su siais user posted image
Atsakyti
nusipirkau tą BLEACY pastą ,bandysiu greitu laiku dažyt ,parašysiu ar šviesiau gavosi nei su K EUNE.
Atsakyti
Ar yra kurios daznai tiesina ar garbanoja? Kaip paskuj atgaivinat bei palepinat plaukus kad jie vel atsigautu? Kokias priemones naudojat, kurios efektyviausios? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2013 05 12, 15:32)
Sveikos, merginos smile.gif
Norėjau paklausti ar niekas neišbandėte Lee Stafford kaukės, kuri skatiną plaukų augimą ( nežinau ar yra Lietuvoje) g.gif Jau tiek daug gerų anglių atsiliepimų, kad tikrai veikia, jog plaukai greičiau auga ir būklė pagerėja.

http://www.boots.com...roductId=854442

sudomino ir mane sita kauke smile.gif reiks pirktis ir bandytis biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir palieku atsiliepimą.
L'oreal prefesonel priemonė dažytiems plaukams (su beige atspalviu)
Po panaudojimo plaukai švelnūs, lengvai tvarkomi, o spalva wub.gif
Žodžiu, gavau tai, ko tikėjausi. Mano spalva buvo šviesi, kvietinė, į gelsvumą. Po panaudojimo spalva tapo tokia graži pudrinė, labai gražus atspalvis. Užsipirkau daugiau doh.gif
user posted image
Mano išbandytas atspalvis - 13. Knieti ir 2 arba 34 pamėginti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 05 13, 13:07)
L'oreal prefesonel priemonė dažytiems plaukams (su beige atspalviu)

o kas cia per priemone, tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 05 13, 13:07)

Iš kur pirkote g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 05 13, 16:29)
Iš kur pirkote g.gif

Čia kaip kondicionierius, tik su spalvinimo efektu. Pirkau Amazone, mokėjau 11 eurų.
Atsakyti