Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Tokius kažkada naudojau, patiko, kol suvokiau (ar kažkas pradėjo sakyti), kad esu bespalvė su jais. Pamenu, sunkiai tepdavosi, nelygiai nusidažydavo. Nuėjau eksperimentuoti su kitom firmom, prie šių kol kas nesiruošiu grįžti g.gif
Atsakyti
As tepu tik saknis,paskui skalaujant dar palaikau per visa plauku ilgi kokias 5 min tai man taip graziai sviesesnemis sruogelemis paspalvina smile.gif man gerai,bet irgi atsibodo,gal reiktu geresniu,brangesniu isbandyt? g.gif tik sakau bijau... ax.gif experimentu jau nesinori ...bet kaip sakant nepabandes nesuzinosi...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 05 03, 12:20)
reiskias visos mergaites atsitaike norimus atspalvius sviesius biggrin.gif  4u.gif

o as va galvoju atgaivinsiu savo sviesius plaukus su makadamios sampnu, nu ir zinokit kaip netinka man, tiesiog galva jau vakare susiriebalavus, viskas sukrite, net aiktelejau kai pamaciau, nes kitos priemones man superines:)
nusipirkau baikal sampuna uz 9 lt, issiploviau, nu ka tu plaukai kaip po geriausios kirpyklos smile.gif

man irgi žinokit, mano šviesiems plaukams makadamios nei šampūnas, nei balzamas netinka, riebalina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2014 11 15, 19:09)
Sveikos, kazkada seniai buvo kalbeta apie Pikul plauku spalva, bet kazkaip nekreipiau demesio... Gal kas isivaizduojat kaip tokia isgauti? Pas mane tamios saknys, sunku isgauti gera spalva, kaip geriausia daryti? Patarkit, ar dazyti peroksidu ir deti kazkoki tona? Ar ilgai tas tonas laikosi? Bukit geros, patarkit, nes noriu grazios spalvos biggrin.gif

pas mane irgi tamsios saknys,tai kirpeja dazo milteliais, tada tonuoja..bet man tonas niekada ilgai nesilaiko, max pora savaiciu, ir lenda geltonis plaukuose..su dazais niekaip nepavyko rasti budo, kad normaliai nusviesintu plaukus. tad visada tenka saknis kankinti milteliais.
jau pakeiciau kirpeja, bet ir naujoji graziai nenudazo, lenda ryzumas, geltoni tonai. tikra kankyne,niekaip neatrandu tinkamu dazu, kurie graziai nudazytu mane, nes mano plaukas turi stipru geltona pigmenta, ir kad ir kaip dazyciau jis lenda i virsu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 02 gruodžio 2014 - 17:24
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 12 02, 18:23)

As turiu ta pacia beda, todel jau pasidaviau ir nustojau kankint plaukus smile.gif Gal geriau pabandyk ombe ar balayage? 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Norejau paklausti,gal susiduret kas. Ar atsiplauna pilkumas nuo dazu? Is kirpyklos pries pora savaiciu grizau ryzo atspalvio saknim,tai kantrybe truko ir vakar nusipirkau garnier olia10,1 dazus. Buciau pirkusi 9,0, bet droge pardaveja uztikrino,kad reikia butent 10,1, nes vienetukas reisskia pilkinima,kad nebutu ryza taip pat. Tai zodziu nusidaziau siaip ne tip pati namie as tas saknis, nes priekyje gavosi papilkeje.. doh.gif Nieko labai baisaus ,zinoma,bet jei nebutu to pilkumo,tai butu visai neblogai. Ar atsiplauna tokie atspalviai? Matyt klaida padariau,uztepus pradzioj priekyje dazu,nes ten ilgiausiai ir isbuvo dazas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 12 02, 22:45)
As turiu ta pacia beda, todel jau pasidaviau ir nustojau kankint plaukus smile.gif Gal geriau pabandyk ombe ar balayage? 4u.gif

as norejau ir ombre ir balayge, bet kirpeja tik sugadino mano plaukus schmoll.gif uzdaze virsugalvi rudai, dar pridejo belekiek raudono pigmento (matyt bijojo, kad gausiuosi zalia, dazna beda pas blondines, kurios nusprendzia pasitamsinti plaukus) tai poto karto baidausi ombre, nes poto kol istraukiau is plauku tos kirpejos klaida, teko dar labiau plaukus balinti..mazai kirpeju moka graziai, kokybiskai nudazyti ombre verysad.gif
QUOTE(Raimutia @ 2014 12 03, 13:56)
Labas smile.gif Norejau paklausti,gal susiduret kas. Ar atsiplauna pilkumas nuo dazu? Is kirpyklos pries pora savaiciu grizau ryzo atspalvio saknim,tai kantrybe truko ir vakar nusipirkau garnier olia10,1 dazus. Buciau pirkusi 9,0, bet droge pardaveja uztikrino,kad reikia butent 10,1, nes vienetukas reisskia pilkinima,kad nebutu ryza taip pat. Tai zodziu nusidaziau siaip ne tip pati namie as tas saknis, nes priekyje gavosi papilkeje.. doh.gif  Nieko labai baisaus ,zinoma,bet  jei nebutu to pilkumo,tai butu visai neblogai. Ar atsiplauna tokie atspalviai? Matyt klaida padariau,uztepus pradzioj priekyje dazu,nes ten ilgiausiai ir isbuvo dazas.. doh.gif

atsiplauna, ir gan greitai. man ne karta ne tik kad ne pilkai paeme dazai buvo, bet ir melynai. atsiplove viskas
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 12 03, 20:22)
as norejau ir ombre ir balayge, bet kirpeja tik sugadino mano plaukus  schmoll.gif  uzdaze virsugalvi rudai, dar pridejo belekiek raudono pigmento (matyt bijojo, kad gausiuosi zalia, dazna beda pas blondines, kurios nusprendzia pasitamsinti plaukus) tai poto karto baidausi ombre, nes poto kol istraukiau is plauku tos kirpejos klaida, teko dar labiau plaukus balinti..mazai kirpeju moka graziai, kokybiskai nudazyti ombre verysad.gif

atsiplauna, ir gan greitai. man ne karta ne tik kad ne pilkai paeme dazai buvo, bet ir melynai. atsiplove viskas

Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Atsiplauna tas pilkumas,man kiek kartu taip buvo,kai pati namie plaukus daziau. O va viena karta ir pamele ir violetiniai ir zalsvi gavosi doh.gif Tada teko kasdien su aspirino tableciu tirpalu skalauti ir issiskalavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti