Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(lietaus_alisa @ 2014 09 28, 23:33)
As anksciau i centra vazinedavau dazu pirkti, bet dabar zalgirio g. parduotuve atsidare TOPHAIR, ten maciau ir Keune yra ir prof. L'oreal, na daug firmu igeru. As taip pat noreciau pati keleta sviesiu sruogu nusidazyti, tai renkuosi prof. dazus, kurie graziai nusviesintu.

kurioje vietoje zalgirio g. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2014 09 29, 01:43)
kurioje vietoje zalgirio g. 4u.gif

Zygio g. 90 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietaus_alisa: 29 rugsėjo 2014 - 09:16
QUOTE(lietaus_alisa @ 2014 09 29, 10:03)
Zygio g. 90  4u.gif

Top hair
Zygio g 90
Atsakyti
QUOTE(grain @ 2014 09 29, 11:18)
Top hair
Zygio g 90

taip, pasisziurejau cia adresa, nes pati nezinojau, ir kaip mat ne tas..

Mergaites, TOPHAIR parduotuves adresas zygio g 90.

https://www.facebook...1760302?fref=ts
Atsakyti
gal kas bande inoa?
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 08 15, 21:10)
as tai issigandau to melynumo ir nedalaikiau dazu, todel matyt man ir nesigavo graziai  g.gif  kaip supratau dazete naturalias ataugusias saknis? kokio mazdaug tamsumo jusu saknys?
as neseniai isbandziau lakme dazus, 12.10 spalva su 9 proc. oksidantu, laikiau kiek priklauso, deja vistiek saknu nepaeme, gavosi geltonos su ryzumu  verysad.gif

oj mano natūralūs plaukai labai tamsūs, juodi smile.gif) taip, aš laikiau ilgai, vos ne valandą..su kitais gaudavausi ryža, su l'oreal prodigy gavaus šviesi. Tai db ir žadu dažyti tik ta spalva, daugiau nebeeksperimentuosiu.
Atsakyti
Gal kas galit palyginti Igora Royal 10-1 ir 12-1 spalvas? Dazau 10-1, bet gal su 12 maziau geltonumo, geresne spalva?? g.gif
Atsakyti
Sveikos, šviesaplaukės smile.gif Labai prašau Jūsų, gal galite įmesti foto Garnier 111 plaukų dažų, nes jų daug rušių, ir nelabai žinau kokie tie dažai. Iš anksto dėkoju. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, šviesaplaukės smile.gif Labai prašau Jūsų, gal galite įmesti foto Garnier 111 plaukų dažų, nes jų daug rušių, ir nelabai žinau kokie tie dažai. Iš anksto dėkoju. smile.gif LABAI LABAI PRAŠAU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrera86 @ 2014 10 28, 18:23)
Sveikos, šviesaplaukės  smile.gif Labai prašau Jūsų, gal galite įmesti foto Garnier 111 plaukų dažų, nes jų daug rušių, ir nelabai žinau kokie tie dažai. Iš anksto dėkoju. smile.gif LABAI LABAI PRAŠAU mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, kazkada seniai buvo kalbeta apie Pikul plauku spalva, bet kazkaip nekreipiau demesio... Gal kas isivaizduojat kaip tokia isgauti? Pas mane tamios saknys, sunku isgauti gera spalva, kaip geriausia daryti? Patarkit, ar dazyti peroksidu ir deti kazkoki tona? Ar ilgai tas tonas laikosi? Bukit geros, patarkit, nes noriu grazios spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 10 28, 17:52)

Vat situos garnier dazus naudoju ir as jau kokius 4 metus,siaip visai grazia spalvyte nudazo,saknys ne geltonos buna thumbup.gif tai labai man patinka.Dazau kas 8 savaites,po paskutiniu 2 dazymu pastebejau kad lyg ir nukando plaukus ties smilkiniais verysad.gif tokiu antenu trumpu pilna... doh.gif o gal man cia isslinke buvo ir dabar ataugineja? g.gif niekaip nesuprantu,bet dazus keist bijau kad geltona ryzune netapciau lotuliukas.gif gal zinot is kokiu loreal ar swartzkop dazu sios spalvos atitikmeni-tokia smelio spalvyte,naturaliai atrodo,tikrai ne peroksidine blondine doh.gif
Atsakyti