Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Gal kam bus idomu, isbandziau Loreal Prodigy 10.21 spalva, tai pinigai kaip i bala biggrin.gif tiesa, saknis pasviesino kazkiek, bet like balinti plaukai ir vel uztepus dazu pradejo melynuoti, issigandau, nedalaikiau dazu, isploviau, daugiau parduotuviniu nebandysiu,taip pat ir dazu su atspalviais 21 nes jie man pastoviai melynai dazo g.gif ar cia tik man vienai taip?
Atsakyti
Ar yra, kas dazo wella illumina? Man atsiranda vis pleiskanu, po dazymo savaite niezti galvos oda ir plauku slinkimas paintensyveja kokiom dviem savaitem. Ar kazkam kokiu negerumu irgi yra? unsure.gif
Atsakyti
Vakar nusprendziau nusidazyti plaukus. Isspaudziau dazus ir tik po to pastebejau kad neturiu 6% peroksido doh.gif Nusprendziau pabandyti su dviguba doze 3%. Ir kaip nekeista nudaze tiesiog puikiai ir spalva gavosi tobula wub.gif visiskai neislindo ryzumas su kuriuo as visada turedavau problemų ir dėl to po dazymo tonuodavau plaukus. Si karta net tonuoti nereikejo thumbup.gif Dabar sėdžiu ir svarstau kaip čia taip su silpnesniu peroksidu taip gerai nusidaze g.gif
Atsakyti
QUOTE(@Fresh @ 2014 08 01, 04:42)
Vakar nusprendziau nusidazyti plaukus. Isspaudziau dazus ir tik po to pastebejau kad neturiu 6% peroksido  doh.gif  Nusprendziau pabandyti su dviguba doze 3%. Ir kaip nekeista nudaze tiesiog puikiai ir spalva gavosi tobula  wub.gif  visiskai neislindo ryzumas su kuriuo as visada turedavau problemų ir dėl to po dazymo tonuodavau plaukus. Si karta net tonuoti nereikejo thumbup.gif Dabar sėdžiu ir svarstau kaip čia taip su silpnesniu peroksidu taip gerai nusidaze  g.gif

Kokiais dažais ir kokia spalva dažėte?
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 08 01, 08:48)
Kokiais dažais ir kokia spalva dažėte?

Daziau ION Firmos. Dejau viena dali 10A ir dvi 9A.
Atsakyti
QUOTE(@Fresh @ 2014 08 05, 20:17)
Daziau ION Firmos. Dejau viena dali 10A ir dvi 9A.

O su kuriais dažėtės Demi-Permanent ar Permanent. Ir kur perkate šiuos dažus?
Be to būtų laaaabai įdomu pamatyti jūsų plaukų notrauką 4u.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos,
ateinu ir aš patarimo, is labai šviesios blondines - šviesinu su Keune 1517 - noriu persidažyti i naturalia savo spalva - ''lietuviska pilkaja'' arba kazka panašaus i šita spalvyte:
Noreciau tokios spalvos
user posted image

mano kirpeja dirba su milkshak ir Keune dažiukais, paskambinus jai - papasakojau apie savo norus ir žinoma ji bijo imtis tokio reikalo - bijo kad spalva greit atsiplaus , nes plaukai ilgai jau yra šviesinami ir yra laba šviesus plius dra nuo saules išbluke. Bet nenoriu ilgiau balinti plauku nes labai nusilpo ir baisiai slenka sad.gif
Kirpeja užsimine kad reiketu i dazus ideti truputi raudono dažo pigmento, bet tas raudonas mane kažkaip baugina sad.gif
Gal kuri jau yra dažiusi is labai sviesiu i naturalia spalvyte? gal gaite pasakyti kokias spalvas - numerius miksavote? ir kaip greitai atsiplove spalva? ar dažete su beamoniakiniais? nes pradzioje manau kad reikia dazyti su amoniakiniais, kad išgaut norima spalva ir tik veliau gal bandyti su beamoniakiniais?

Atsakyti
Mano plaukai iš prigimties labai tamsūs tad kiek šviesindavau, tiek gaudavausi ryža sad.gif bet va šį kartą išbandžiau loreal prodigy 10,21 tai spalva - pasakiška. Kai užtepi, dažų kremas toks violetinis , melsvas atrodo, bet kai išsiplauna tikrai šviesi graži spalva wink.gif tik laikiau ilgiau nei nurodyta, kažkur apie 50 min.
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2014 08 06, 12:57)
sveikos,
ateinu ir aš patarimo, is labai šviesios blondines - šviesinu su Keune 1517 - noriu persidažyti i naturalia savo spalva - ''lietuviska pilkaja'' arba kazka panašaus i šita spalvyte:
Noreciau tokios spalvos
user posted image
mano kirpeja dirba su milkshak ir Keune dažiukais, paskambinus jai - papasakojau apie savo norus ir žinoma ji bijo imtis tokio reikalo - bijo kad spalva greit atsiplaus , nes plaukai ilgai jau yra šviesinami ir yra laba šviesus plius dra nuo saules išbluke. Bet nenoriu ilgiau balinti plauku nes labai nusilpo ir baisiai slenka sad.gif
Kirpeja užsimine kad reiketu i dazus ideti truputi raudono dažo pigmento, bet tas raudonas mane kažkaip baugina sad.gif
Gal kuri jau yra dažiusi is labai sviesiu i naturalia spalvyte? gal gaite pasakyti kokias spalvas - numerius miksavote? ir kaip greitai atsiplove spalva? ar dažete su beamoniakiniais? nes pradzioje manau kad reikia dazyti su amoniakiniais, kad išgaut norima spalva ir  tik veliau gal bandyti su beamoniakiniais?

netycia vasaros pradzioj nusisviesinau per daug plaukus su tokia viena priemone, nors buvo parasyta, kad ji nesviesina plauku, tik tona uzdeda. plaukai pasviesejo 2 tonais ir dar ziauriai issausejo. tokiu sviesiu nenorejau, bet ir dazyt tamsesniais dazais negalejau, nes ir taip labai susigadinau plaukus, papildomas lasas peroksido butu galutine mirtis plaukams.dabar eurokose perku vienkartinius lenkiskus dazancius sampunus Joana, yra kelios tikrai geros spalvos jei kas nori truputi patamsint plaukus. vienintele iseitis mano atveju ir spalva gera gaunasi.
user posted image
Multi Effect Color - 03 - Naturalny blond, spalva gaunasi truputi rusvai pilka, arba sita spalva tamsesne-
user posted image
Multi Effect Color - 014 - Aromatyczne Cappuccino
labai dziaugiuosi atradus siuos dazancius sampunus.
Atsakyti
Ta pirmajy dazanty sampuna esu ir as naudojus - grazi spalvyte gaunas smile.gif Taciau labai sviesintu plauku tamsiai nenuims, tiesiog siek tiek parusvins. Is labai sviesiu pereinant y tamesnius plaukucius galima daryti pre-pigmentacija, kai yvedamas y plaukas orazinis ar raudonas tonas ir jis uzdazomas po to dazais - cia kad nenuzaliuotu. Kai tamsesne spalva ykimba stipriai y plauka, tada jau galima tonuoti y siltesne ar saltesne puse, jeigu aisku kirpeja yvertina, kad nenuzaliuos, nenumelynuos plaukai. Arba iskart dazoma siltesne spalva del tu paciu priezasciu. spalvai ykibt y plaukus reikes keliu dazymu, pirmieji tikrai greit nusiplaus, tad kantrybes kaip sakant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(haifa @ 2014 08 06, 16:19)
Mano plaukai iš prigimties labai tamsūs tad kiek šviesindavau, tiek gaudavausi ryža sad.gif  bet va šį kartą išbandžiau loreal prodigy 10,21 tai spalva - pasakiška. Kai užtepi, dažų kremas toks violetinis , melsvas atrodo, bet kai išsiplauna tikrai šviesi graži spalva wink.gif tik laikiau ilgiau nei nurodyta, kažkur apie 50 min.

as tai issigandau to melynumo ir nedalaikiau dazu, todel matyt man ir nesigavo graziai g.gif kaip supratau dazete naturalias ataugusias saknis? kokio mazdaug tamsumo jusu saknys?
as neseniai isbandziau lakme dazus, 12.10 spalva su 9 proc. oksidantu, laikiau kiek priklauso, deja vistiek saknu nepaeme, gavosi geltonos su ryzumu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 06 25, 10:09)
Merginos, patarkite, prašau, kokiais dažais galima būtų pasišviesinti sruogelėmis namie (pačiai) nepakenkiant plaukams, kur perkate, jei dažotės pačios? (norėčiau profesionalių)

As anksciau i centra vazinedavau dazu pirkti, bet dabar zalgirio g. parduotuve atsidare TOPHAIR, ten maciau ir Keune yra ir prof. L'oreal, na daug firmu igeru. As taip pat noreciau pati keleta sviesiu sruogu nusidazyti, tai renkuosi prof. dazus, kurie graziai nusviesintu.
Atsakyti