Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(madmuazele @ 2013 05 20, 09:04)
Namie sejau ir as pagal kalendoriu... Ale vat jau darze persodinejau ir sejau jau neziuredama... Gyvenciau vietoje-gal kitaip butu smile.gif

Moliugu nepasisejau dar doh.gif Vis seklas uzmirstu pasiimti...

aš vieną bananą irgi tik prieš kelias dienas įkišau. Užaugs irnesakyk.gif o su sniegiais tai va bajeris. Dvi sėklos niekaip neiškišo uodegų, laikiau tikrai daugiau nei 2 savaites. Nu nusiminiau bet įkišau šalia moliūgų tas sėklas, ogi sudygo blink.gif dabar reiks atsargiai perkelt į kitą indelį.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 20, 09:04)
Moliugu nepasisejau dar doh.gif Vis seklas uzmirstu pasiimti...

Jei tai c. maxima ar c. pepo- turėsite moliūgų, sunkiau su muskatiniais- jei vasara bus vėsoka arba šilta, bet rugsėjis vėsokas- nebus pilnai sunokusių egzempliorių, deja...
Atsakyti
Mano siaubingai visi istyso balkone ir ant palanges, o kur siltnamyje padejus buvau apgrauze sraiges, nors ir saugojau, bet sugebejo ilist pro ''adatos;; skylute , O PASoDINTI LaUKE tai garantuotai bus apgrauzti. P amenu pernai didziuliu jau suaugusiu grauze lapus.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 20, 11:16)
Mano siaubingai visi istyso balkone ir ant palanges, o kur siltnamyje padejus buvau  apgrauze sraiges, nors ir saugojau, bet sugebejo ilist pro ''adatos;; skylute , O PASoDINTI  LaUKE tai garantuotai bus apgrauzti. P amenu pernai didziuliu jau suaugusiu grauze lapus.

aš jau irgi nuostolių apturėjau verysad.gif kilo škvalas ir vieną hubartą nulaužė cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 05 20, 11:19)
aš jau irgi nuostolių apturėjau  verysad.gif  kilo škvalas ir vieną hubartą nulaužė  cray.gif

O, gaila bigsmile.gif man vien tas pavadinimas grazus, vardas retas.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 05 20, 09:01)
Jei tai c. maxima ar c. pepo- turėsite moliūgų, sunkiau su muskatiniais- jei vasara bus vėsoka arba šilta, bet rugsėjis vėsokas- nebus pilnai sunokusių egzempliorių, deja...

Turiu ir tu ir tu... Paziuresim. NEaugs-ju bedos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 20, 11:28)
Turiu ir tu ir tu... Paziuresim. NEaugs-ju bedos cool.gif

Madmuazele, ne ju bedos o pacios, kad pervelai pasejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 20, 10:47)
Madmuazele, ne ju bedos o pacios, kad pervelai pasejai biggrin.gif

Man vos keliu reikes... smile.gif Pakaks kiek bus. Svarbu cukinijos, agurociai ir patisonai auga. Siuos valgysiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 05 20, 11:19)
aš jau irgi nuostolių apturėjau  verysad.gif  kilo škvalas ir vieną hubartą nulaužė  cray.gif

Jei dar neiškastas- ataugs, jei tik yra nors viena pora tikrų lapų- augalas išleis iš jų pažastėlių šoninius ūglius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 05 20, 11:51)
Jei dar neiškastas- ataugs, jei tik yra nors viena pora tikrų lapų- augalas išleis iš jų pažastėlių šoninius ūglius  mirksiukas.gif

aš irgi taip sakiau mamkai. Bet sakė kad iki žemės nurovė verysad.gif tai lapelių tikrai nulis.....
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 20, 10:51)
Man vos keliu reikes... smile.gif Pakaks kiek bus. Svarbu cukinijos, agurociai ir patisonai auga. Siuos valgysiu. biggrin.gif

aiškiai matosi, kad moliūgai šiemet nėr tavo mėgstamiausių sąrašo viršūnėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 20, 11:25)
aiškiai matosi, kad moliūgai šiemet nėr tavo mėgstamiausių sąrašo viršūnėj  biggrin.gif

Jau praejo ju manija ax.gif
Atsakyti