Šiandien ir aš arbūziukus pasodinau lauke, taip pat pasėjau moliūgus ir cukinijas, jų daigais neauginu,nes ir taip užauga

Ziuriu as i savo arbuzus ir melionus ir nesuprantu , hm ... Pirmim metai auginu. Arbuzai tai tikrai su karpytais lapais. O melionu lapai tkie ,kaip moliugu ir agurku,tik gleznesni ,mazesni , nei moliugu.
Ar pas jus ir tokie lapai ?
Jau pradejau abejoti , kas cia sudygo , nors suzymeta.
Ar pas jus ir tokie lapai ?
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 21, 07:15)
Arbuzai tai tikrai su karpytais lapais. O melionu lapai tkie ,kaip moliugu ir agurku,tik gleznesni ,mazesni , nei moliugu.
na taip, viskas gerai, lapai tokie ir turi buti

Mano arbuziokai su melionais dar kantriai pasedes siltnamyje. Oro atvesima da pranesa sioki toki, tai teul dar paauga. Nes nemazai dar ju yra tik su dviem/trim tikrais lapeliais. Tai kur gi toki kisi... Birzelio pradzios ramiai sulauks dar jie ir be darzo augimo salygu.
Pas mane vienas melionas Emir idomus-usus leisti pradejo
Atrodo, kad jie neaugindavo usu
O keli Sniegiai uzaugino pirmus lapus skirtingus-vienas lapas apvalus, o kitas karpytas

O keli Sniegiai uzaugino pirmus lapus skirtingus-vienas lapas apvalus, o kitas karpytas

aš kad ir grasinausi išsodint, bet pasodinti tebuvo du. Nespėjau žemės pasiruošti, tai kol kas tupi šiltnamyje toliau.
Melionų dalį jau sukišau šiltnamiuose. Žiūrėsim, kaip jie šiemet elgsis.
Melionų dalį jau sukišau šiltnamiuose. Žiūrėsim, kaip jie šiemet elgsis.
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 21, 09:49)
Pas mane vienas melionas Emir idomus-usus leisti pradejo
Atrodo, kad jie neaugindavo usu

Pa smane Emir dar nedurniuoja sitaip

O vat del arbuzu, pas mane, kad ir ne sniegiai, bet kazkuri veisle arbuzu irgi pirma ar antra lapa toki apvalu isleido, paskui jau karpyta

Nuejau paziureti-keli Emir usuoti
Mistika... kas is ju bus
As dar nesodinsiu arbuzu-pirmi eileje laukia ciliukai, paskui paprikos su baklazanais... tada jau arbuzu eile bus su melionais

As dar nesodinsiu arbuzu-pirmi eileje laukia ciliukai, paskui paprikos su baklazanais... tada jau arbuzu eile bus su melionais

QUOTE(madmuazele @ 2013 05 21, 10:00)
Maniškis vienas irgi ūsiuką raito. Kitas dar per mažas

Bet niekaip nepamenu, kad jie usuoti butu
Tikrai usuoti pasirodo

Tikrai usuoti pasirodo

Vakar maniškiai iš daigyklų iškeliavo į lauką: melionai, arbūzai ir cukinijos. Tik vieną cukiniją beveik su žiedais paliksiu šiltnamy prie durų, kad greičiau būtų vaisiai. Šiltnamy susodinau 3 arbūzus ir apie 20 melionų visokių, išsiraus ridikėliai paskutiniai, gal dar kelis arbūzus į jų vietą įkišiu.