Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

o as turiu klasuima del siltnaminiu arbuzu...ar galima jau uos sodinti kai turi tik 3 lapelius tikrus g.gif ? Nes anais metasi tuos kurios pasodinau su 1 ar 2 lapeliais tia nuniko greit, o tuos kur jau buvo perrauge liko blush2.gif dabar bijau per anskti persodinti
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 22, 22:01)
šiaip geriau palaukti dar.

na dabar labai jau prastas oras. Tai aš irgi su arbūziukais luktelsiu. Ir moliūgėlius vėliau sėtus dar palaikysiu.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 05 23, 09:42)
na dabar labai jau prastas oras. Tai aš irgi su arbūziukais luktelsiu. Ir moliūgėlius vėliau sėtus dar palaikysiu.

aš cukinijas dviejų sprindžių su žiedukais vakar pasodinau, tai šįryt nelabai patenkintos atrodė. o jos ne tokios lepios, tai su kitais verta palaukt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 22, 22:01)
šiaip geriau palaukti dar.

o kiek palaukti? birzeli sodint?
Atsakyti
Itarimas kyla.kad kai susodinu arbuzus,atsala schmoll.gif Pernai tai buvo birzelyje,dabar sodinant prognozes tik ketvirtadieniui vesesnes buvo pranasaujamos,o dabar kardinaliai pasikeitusios unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2013 05 23, 09:39)
o kiek palaukti? birzeli sodint?

taip, pagal a.a Nedzvecką reiktų sodint birželio antrą dešimtadienį, kai bus praėjęs šalnų pavojus.
Dabar išties taip atvėso, kad ir noro nėr jų išsodint. Gana jau pernai pusę birželio apie juos ropinėjau ir už ausų tempiau. Reik tikėtis, kad šiemet biržėlis bus šiltesnis unsure.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus del sraigiu . Lauksiu sauseniu oru , sienausim, o tada jau nuimsiu butelius smile.gif nuo galvu .

1.sejau 3 rusiu cukinijas , tai tik vienos idygos , ankstyvosios ,kur geltoni vaisiai . kitos ne krust . seklos tokios spalvotos.

gal au velu is naujo set , reiktu gal turguje ieskot apaugintu?

2.. o siltnamy ,kas augins jaupersodinot arbuzus , melionus ? maniskiai dar namie ant palanges .

kazkaip tuscia namie darosi ,kai visi augalai iskeliauja . jau pripratau tik isdokus is lovos - begt ,ziuret ,kas naujo isdygo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 24, 01:07)
gal au velu is naujo set , reiktu gal turguje ieskot apaugintu?
kazkaip tuscia namie darosi ,kai visi augalai iskeliauja . jau pripratau tik isdokus is lovos

Mano galva,tai tikrai dar cukinijas atsėt ne per vėlu.Aš šiaip dar tik kelias ir pasėjus lauke.Spės ir užaugt ir peraugt tie balvonai...
Nu ,o aš kaip tik džiaugiuosi,kai atsituština palangės ax.gif O tai visa krūva kambarinių gėlių per pavasarį jokio dėmesio negauna,kaip kokios našlaitėlės...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 05 24, 03:45)
Mano galva,tai tikrai dar cukinijas atsėt ne per vėlu.Aš šiaip dar tik kelias ir pasėjus lauke.Spės ir užaugt ir peraugt tie balvonai...
Nu ,o aš kaip tik džiaugiuosi,kai atsituština palangės ax.gif O tai visa krūva kambarinių gėlių per pavasarį jokio dėmesio negauna,kaip kokios našlaitėlės...

Tikra tiesa , manes kambarines geles vasara irgi beveik nedomina. schmoll.gif
Kad ju visai nepamirsciau isnesu viska i lauko terasa ,kai ka persodinu i didesnius vazonus ir viskas . grynam ore per vasara jos gerokai atsigauna .

OK, einu is naujo set cukiniju (balvonu)

Atsakyti
Kada planuojate i lauka issodinti savo turtelius arbuzus ir melionus? Svarstau,gal per sias lietingas dienas butu neblogai? Greiciau prigytu, dregmes netruktu jiems. Nes vel uzeis karsciai ir man baisu,kad nudzius jie tik issodinti. pernai man su dauguma taip buvo. Nors ir laisciau, bet per kelias dienas nusibaigdavo g.gif
Kazkaip pagalvojau,kad dabar neblogai sodinti butu, nes va kopustai issodinti labai gerai prigijo,kai lyja lauke. Nei laistyti, nei tupineti g.gif Ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 25 gegužės 2013 - 15:12
Jei nelis lietus-as bandysiu rytoj arbuzus (Sniegius) issodinti ir uzdengsiu agroplevele dar juos. ax.gif Nes istiesu kai vel prades kepinti sunku bus suziureti, kad gerai prigytu..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 25, 17:15)
Jei nelis lietus-as bandysiu rytoj arbuzus (Sniegius) issodinti ir uzdengsiu agroplevele dar juos. ax.gif Nes istiesu kai vel prades kepinti sunku bus suziureti, kad gerai prigytu..

Parbridau is darzo. Issodinau 13 melionu daigu. 5 pasilikau atsargai, jei kuris sugalvotu nusibaigti. Ryt bandysiu arbuzus issodinti. Suskaiciavau,kad ju yra 38 daigai, tikiuosi,kad tilps i paruosta jiems vieta g.gif
Atsakyti