Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

As 7adieni ishsodinau savo abuziukus i lauka, ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 03, 19:53)
kad vėluojat.. bent jau mano daigai visi išvežti.

suprantu, kad vėluoju, bet tik vakar temą aptikau. verysad.gif Visiškai nesusimasčiau apie SM doh.gif
QUOTE(Kulke @ 2013 06 03, 21:23)
Is kur jus? Turiu pora daigu neissodintu, galiu padovanot, bet derliaus negarantuoju  blush2.gif  biggrin.gif

Iš Vilniaus esu visai neturiu "ryšių" Kaune unsure.gif
Atsakyti
Merginos, kas augina melionus ir arbuzus - kokio dydzio augalus dabar turit?
Mano dar visai maziukai, tai galvoju ar taip ir turi buti ar jie pas mane uzsimarinavo biggrin.gif
Nes arbuzus tai pasejau gerokai per anksti ir jie pas mane ant palanges per ilgai prastovejo. Dabar siltnamy turi ir arbuziukus, tokius kaip mazi kamuoliukai smile.gif
O melionus pasejau laiku, bet jie dar vazonuose, niekaip neparuosiam vietos sodinimui blush2.gif
Atsakyti
tai ne mazi, o dideli jau pas jus. pas mus dar nezydi, dabar pradejo augint tas sliauziancias virkscias.
Atsakyti
O jūs ar dengiate arbūziukus lauke pasodintus? g.gif
Per tokius karščius baisu, kad saulė nenukepintų mad.gif ar koks škvalas nenudaužytų.
Atsakyti
Ar nors kas auginat arbuza kokiam vazone?
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2013 06 05, 16:55)
O jūs ar dengiate arbūziukus lauke pasodintus? g.gif
Per tokius karščius baisu, kad saulė nenukepintų mad.gif ar koks škvalas nenudaužytų.

oij nejuokaukit. megaujasi ir kaifuoja grynu oro. ir jiems matosi labai patinka
juk jiems reikia grudintis. saule tikrai nenukepina, tai silumamege darzove
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 05 birželio 2013 - 19:06
QUOTE(Lerikyte @ 2013 06 05, 15:20)
tai ne mazi, o dideli jau pas jus. pas mus dar nezydi, dabar pradejo augint tas sliauziancias virkscias.

drinks_cheers.gif Ir pas mane taip pat.
Atsakyti
Mano kelis arbuzus (Sniegius) nudegino saule... Visiskai sunyko.

Siltnamyje Rosario H tiesiog bujoja, o lauke augantys Sniegiai vargseliai tokie unsure.gif Siandien dali uzdengiau agroplevele-paziuresiu ar pagelbes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 05 birželio 2013 - 21:33
QUOTE(amarrile @ 2013 06 05, 17:04)
Ar nors kas auginat arbuza kokiam vazone?

Praeitais metais auginau dėl vietos stokos 30 l plastikiniame ovaliame inde. Kadangi vasara buvo ne iš šilčiausių, užaugino 2 pomelo greipfrutų dydžio arbūziukus. Tiesa, nebuvo saldūs, buvo ne kokie...Kaltinu tik vasarą, būtų šiltesnė, užaugtų didesni ir saldūs arbūzai.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 05, 22:32)
Mano kelis arbuzus (Sniegius) nudegino saule... Visiskai sunyko.

Ir mano verysad.gif Gerai, kad ne visus.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 06 05, 15:20)

Patys augaliukai tai kokiu 2 sprindziu dydzio.
AS galvojau kad patys augalai bus labai dideli, kad reikia paruosti daug vietos. Todel melionam dar neparuosta, nes i darza bijojom sodinti smile.gif
Kas augino jau arbuzuz, melionus, kokio dudzio augalai uzaugo?
Pas mane melionai OLIWIN
Atsakyti