Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

Pas mane is viso nieko-plynas laukas ir nudege verysad.gif Matyt ir dregmes truksta-kiek nuvaziuojam-palaistom, ale ne kasdien gi.
Paziuresiu kaip jausis tie kuriuos vakar uzdengiau... Jauciu ir likusius agro apdengsiu. Augs po ja kol zydeti prades.

Mano melionai dar balkone, vazoneliuose blush2.gif Zydi kaip isproteje-jau keli ziedai su melioniukais. Na, sestadieni jau i tuneliuka keliaus.
As vis stebiuosi siuometiniu pavasariu ir vasara... Augalams ji superine, bent jau mano thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 06, 14:47)

As vis stebiuosi siuometiniu pavasariu ir vasara... Augalams ji superine, bent jau mano thumbup.gif

aha. ale paskaičiau kad šiandien škvalą praneša ir krušą...... neramu man...... gerai kad bent per dvi vietas moliūgai su arbūzais pasodinti. Vieni Kaune, kiti prie Marijampolės. Tai gal bent kažkurie išgyvens g.gif praeitą sekmadienį Kaune pas tėvus irgi kruša buvo, bet ledukai nebuvo labai stambūs, plius dar jų nebuvo tiek daug. Nepažeidė augaliukų.
Atsakyti
Man vakar kaimyne ir apie krusa kalbejo, kai norejau paprikas su ciliais jau atidengusi palikti.. Tikiuosi ji aplenks mano darza kaip ir lietus daznai aplenkia. Nes kitaip bus amen unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 06 05, 17:04)
Ar nors kas auginat arbuza kokiam vazone?

Man viena Sniegiu augintoja apie puikius rezultatus auginimo vaonuose pasakojo ir demonstravo, mazdaug kibiro dydzio vazonai siltnamy, tai siemet ir pati bandysiu kelis tokiu budu auginti, bet dar nepersodinau i tuos vazonus, ant dienu zadu blush2.gif O like 8 lauke sedi pacioj sauleciausioj vietoj nuo 7adienio, apmulciuoti, bet pamatysiu juos dar negreit greiciausiai... o daigai pas mane apie 25 cm ilgio vidutiniskai pasieke.
Su melionais tai dygo daug, bet paskui beliko nebedaug, nemazai ir nuo starigiu nukentejo, tai pora ishsodinau i lauka, vienas siltnamy zemeje jau leidzia ziedus, o kitas vazonelyje laukia kol bus pasodintas i diideli vazona siltnamyje. Eksperimentuoju zodziu visaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 06, 14:12)
Man vakar kaimyne ir apie krusa kalbejo, kai norejau paprikas su ciliais jau atidengusi palikti.. Tikiuosi ji aplenks mano darza kaip ir lietus daznai aplenkia. Nes kitaip bus amen unsure.gif

buvo pas mus kątik audra su liūtim ir kruša. Ledukai tokie kelių cm. Sakė, tik agurkus 'suskyliavo', o šiaip nieko tragiško.
Atsakyti
Pernai namie augintus daigus tokie lietūs ir išdaužë suvisam. Šiemet esu labai patenkinta sudygusiais šiltnamyje ir šiuo metu augančiais po gaubtais. Beje, šiltnamyje sudygę patys tie į lauką persodinti buvo. Žodžiu, tfu tfu tfu, kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 06, 18:15)
buvo pas mus kątik audra su liūtim ir kruša. Ledukai tokie kelių cm. Sakė, tik agurkus 'suskyliavo', o šiaip nieko tragiško.

O tokiems agurkams susaudytiems nieko? Pas mane irgi gavo agurkai. Kur medziai uzstojo veja, tai maziau, bet vienoj vietoj, tai vargseliai tokie. Atsigaus kazi?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 06, 14:42)
Auga šalia serbentai ir avietės, bet pavėsio jie nesudaro. Kai jau plieskia saulė, tai visą dieną.

pas mane irgi taip pat. kepina juos labai, ne vienas nenudeges ne laso g.gif
Atsakyti
Sveikis,
siais metais pirma karta savo gyvenima kazka sodinu/auginu savo darziuke blush2.gif Pries pora dienu atlaisvinau visa lysve, nes jau nuemiau spinatu derliu. Ar tiktu dabar i ta pacia lysve paseti cukinijas ir ar ne per velu butu? Skaiciau kad jos silumameges ir sejamos V-VI menesiai. Gal galetumete kazkaip ivertinti mano sumanyma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 06 birželio 2013 - 18:33
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 06, 18:18)
O tokiems agurkams susaudytiems nieko? Pas mane irgi gavo agurkai. Kur medziai uzstojo veja, tai maziau, bet vienoj vietoj, tai vargseliai tokie. Atsigaus kazi?

atsigaus, aišku. Prisiaugins tuoj pat sveikų ir uodegų, ir lapų, šitų sušaudytų net nesimatys.
Papildyta:
QUOTE(Vijone @ 2013 06 06, 18:32)
Sveikis,
siais metais pirma karta savo gyvenima kazka sodinu/auginu savo darziuke blush2.gif Pries pora dienu atlaisvinau visa lysve, nes jau nuemiau spinatu derliu. Ar tiktu dabar i ta pacia lysve paseti cukinijas ir ar ne per velu butu? Skaiciau kad jos silumameges ir sejamos V-VI menesiai. Gal galetumete kazkaip ivertinti mano sumanyma ax.gif

galit drąsiai cukinijas sėt. Jos tai tikrai spės užaugt.
Atsakyti
Pas mane šiltnamyje keliems arbūzams šaknies kaklelis nupuvo ir išskrido jie į dausas. O dar keli darže žuvo didvyrio mirtimi nuo roundapo. Purškė darbininkas pakraščius ir matyt švystelėjo atgalia ranka neišjungęs. Kaip tyčia žūsta arbūzai, o melionai auga net sprogdami iš laimės. g.gif O taip norėjau, kad kokį karutį arbūzų pasikrauti.
Ir duokit man lietaus. Palyja kaip ant juoko, o už kelių kilometrų prilyja, nors valtimi plauk.
Atsakyti
pas mane šalia arbūzų iš kaimyno (mėgėjo viskuo purkšt) pusės žolės juosta palei tvorą. Jei sugalvos roundapu purkšt, staigiai plike pasipuoš doh.gif

O melionų mano darže išsišiepusiais tikrai pavadint negalima. Turbūt nelemta turėt ir arbūzų, ir melionų..
Atsakyti