Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 13, 03:37)
As ir tokius 2 auginu , bet pas mane mazesni dar. O jusu ziuriu dar kambary , nepersodinat lauk ?
Papildyta:
O visokius Spageti ar Babaninius moliugus , ar imanoma isigyti kurioj paruotuvej ?
siuntinetis ner jau laiko.

As turiu 4 uzsiauginusi, tai galvoju jau siandiena arba ryt nesti I lauka.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 05 13, 08:27)
As turiu 4 uzsiauginusi, tai galvoju jau siandiena arba ryt nesti I lauka.

gal neskubeit, susals blink.gif
Atsakyti
Saintlina, sudygo mano arbūzai.. lotuliukas.gif netekau kantrybės ir juos išmečiau, tiksliau, iškasiau žemėj duobutę ir supyliau visas sėklytes krūvon, o jie ėmė ir sudygo doh.gif reiks dabar iškapstyt ir išsodint atskirai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 05 13, 10:20)
Saintlina, sudygo mano arbūzai..  lotuliukas.gif  ...

tai reikėjo nors po vieną išmest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 05 13, 11:20)
iškasiau žemėj duobutę ir supyliau visas sėklytes krūvon, o jie ėmė ir sudygo  doh.gif 

tai ir taviškiai kažkokį siaubą baubą pamatę puolė giminę tęst lotuliukas.gif

Paprastai šeimynos nekraupinu daržovių pavadinimais, ale vakar neišturėjau ir pradėjau pasakot, kokių arbūzų sėklas pasėjau. Abu sutartinai išsigando tik Sniegių, pagal pavadinimą tikisi arbūzų albinosų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 13, 10:23)
Abu sutartinai išsigando tik Sniegių, pagal pavadinimą tikisi arbūzų albinosų  doh.gif  lotuliukas.gif

prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš netyčia atradau savo prateriotas melionų Ранняя sėklas. Labai greit ir be jokių išsidirbinėjimų sudygo. Lieka tikėtis, kad ir derlių greit duos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 gegužės 2013 - 10:28
nu gerai pasiskusiu vel, kad pas mane tik 2 tera smile.gif... gal vel issigas ir bent 1 dar issoks smile.gif.... nes 2 lisves suplanuotos arbuzams, tai gyvens kaip karaliai jei tik 2 tebus biggrin.gif ....
Atsakyti
Skaičiau, akd pas kažką labai stiebeliai ištyso. Pas mane irgi turbūt sprindžio dydžio doh.gif Ką daryt???Žemėm bandyt užberti?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2013 05 13, 13:39)
Skaičiau, akd pas kažką labai stiebeliai ištyso. Pas mane irgi turbūt sprindžio dydžio doh.gif Ką daryt???Žemėm bandyt užberti?

aš pernai turėjau ištįsėlius. Nieko jiems nenutiko, augdami sustorėjo ir viskas gerai buvo.
Atsakyti
o maniskiai saintlinos sniegiai sudygo abu thumbup.gif thumbup.gif ir greitai. thumbup.gif cia is pernai metais pavasari atsiustu buvau dvi sekliukes pasilikusi . pernai nepavyko isnokint arbuzu iki seklu. baltos dar buvo , kai gruodzio men prapjovem blush2.gif daug daigu kurkliai nuvalge, tai uzaugo 2 arbuziukai, bet vat prinokt laiko nebeuzteko blush2.gif jau galvojau pult ant keliu pries saintlina ir poros seklyciu prasyt VEL blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet sudygo abu thumbup.gif

ir baby sugar labai gerai sudygo, ir krymson sweet, ir cacharnyj malysh thumbup.gif bet irgi labai isstype skilcialapiai ax.gif

melionus sejau ananas ir skazka . skazka sudygo visi, o ananasas nei venas, ir nebelaukiau, meciau i siuksliadeze... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 05 13, 14:14)
o maniskiai saintlinos sniegiai sudygo abu  thumbup.gif  thumbup.gif

kiek? blink.gif O tai ko nesakei, kad reikia? Kas čia per auginimas viso labo dviejų arbūziokų?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 13, 15:17)
kiek?  blink.gif  O tai ko nesakei, kad reikia?  Kas čia per auginimas viso labo dviejų arbūziokų?

nu kad geda prasyt buvo, pernai juk siuntinuka gavau, ir uzsiaugint seklu nesugebejau blush2.gif siemet popinsiu, gal pavyks ..
tik kaip nuo kurkliu apsaugot g.gif ax.gif
Galvojau daryt, kaip vienais metais buvau dariusi ... pakritikuokit, jei nusisneku 4u.gif

o tada dariau taip... emiau 5 litru bambali , nupjoviau pati dugna, atsukau kamstuka . ir tuo bambaliu apvoziau pasodinta i darza arbuziuka. dar siek tiek i zemes ispaudziau , gal kokius 5 cm . Gavosi toki mini siltnamiukai su kiauru stogu . g.gif g.gif

Jei taip daryciau g.gif
Atsakyti