Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

Merginos, kurios moliugus, cukinijas (kaip cia issireiksti) "apmulciuojat" šienu, tai po šienu klojat agroplevele ar tiesiai šieną ant žemės dedat?
Atsakyti
mergaites is seklu jau pasejot gal mpliugus ir cukinijas i lauka/
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 05 13, 19:23)
bet ar aš maišau ar tu sugar baby auginai? Šiemet neauginsi?

auginau užpernai. Nei pernai, nei šiemet nebeauginu. Sniegiai geresni.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 05 13, 23:16)
Moliūgams ~500 m, bet tai dar negarantuoja, kad gausite grynaveisles sėklas. Ar žinote, kiek km per dieną priskraido viena bitė ar bent kiek nutolsta nuo avilio? Nustebsite-vidutiniškai ~3 km, max iki 10 km  cool.gif

tai realiai, niekad negali buti garantuotas,kad turesi grynas seklas?
o ka zinia, ka kaimynai augina? prasuks bitute ir parnes kokiu ne tu ziedadulkiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2013 05 14, 01:02)
Merginos, kurios moliugus, cukinijas (kaip cia issireiksti) "apmulciuojat" šienu, tai po šienu klojat agroplevele ar tiesiai šieną ant žemės dedat?

As desiu siektiek kartono o tada pjauta isdziuvusia zole. Kartonas suirs per metus mazdaug.

Moliugai paseti ir jau sudyge , auginasi tikruosius lapelius. Noreciau issodinti , bet daug sraigiu pas mus , gali nugrauzt.
Dvejoju ar daryt apsaugas ar paaugint ,kol siukstesni lapai uzaugs ?
Papildyta:
QUOTE(Palme22 @ 2013 05 14, 05:38)
mergaites is seklu jau pasejot gal mpliugus ir cukinijas i lauka/

Moliugai dar auga ant palanges , o cukinijos net nepasetos dar , ojeij !

Kiek cukiniju sejat . Kazkas patare tik 2 vnt set , nes lyg jos labai daug veda vaisiu . Gal cia kaip su agurkais ? Vieniems reik 4 vnt , kitiems 4 pakeliu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 14, 07:48)
Kiek cukiniju sejat . Kazkas patare tik 2 vnt set , nes lyg jos labai daug veda vaisiu . Gal cia kaip su agurkais ? Vieniems reik 4 vnt , kitiems 4 pakeliu ? smile.gif

Iki šiol kiek jų suvalgydavot?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 14, 06:48)
Kiek cukiniju sejat . Kazkas patare tik 2 vnt set

čia gal aš sakiau, kad man tiek per akis užtenka, o gal ir per daug? Nes pas mus jų praktiškai nieks nemėgsta.
Pernai visai nebesėjau jų, šiemet irgi nė sėklų nepirkau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 14, 07:24)
čia gal aš sakiau, kad man tiek per akis užtenka, o gal ir per daug? Nes pas mus jų praktiškai nieks nemėgsta.
Pernai visai nebesėjau jų, šiemet irgi nė sėklų nepirkau.

o uncle bens nedarai? Mant tai ten daug sueina.... siemet 5 net turiu, tik jie jau prasosi i zeme....o dar siaudu nerandau doh.gif ....pasodinus ant galvos siaudu bus sunkiau deti, negu visa plota dabar uztiesti, o po to skylutes daryti
Atsakyti
As uncle bens'ui naudojau agurocius-man skaniau su jais buvo, labiau tiko ax.gif

Gal siandien pasesiu kelis moliugus... Visiskai nenoriu ju, bet keliu reiks. Pirmi metai bus tiek mazai moliugu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 14 gegužės 2013 - 07:38
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 14, 08:18)
Iki šiol kiek jų suvalgydavot?

Isvis nesu auginus. Pirkdavom jaunas ukinijas salotoms kaip agurkus. Peraugusios tik blynams vartojan , kitokiu nevalgo pas mus.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 05 14, 07:35)
o uncle bens nedarai?  Mant tai ten daug sueina....

dariau kelis kartus. Nėr labai einamos visokios mišrainės pas mus. Nebedarau daugiau.
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2013 05 14, 00:02)

Moliūginių (pradedant agurkais) mulčiavimas toks gana kontraversiškas dalykas, nes šitie padarai mėgsta šiltą dirvą, o mulčiavimas nori nenori temperatūrą žemina. Teko skaityti, kad auginant itin šilumamėges (melionai, arbūzai) netgi pasiteisina lysvės dengimas skaidria polietileno plėvele, paliekant tik skyles augalui - ką šįmet ketinu bandyti.
Atsakyti