Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Eleina @ 2015 05 08, 12:51)
niekada negalite sakyt gyvenime, kad kažko negali būt. visko gali būt. ir posakis net toks yra - niekada nesakyk niekada smile.gif
aš jūsų vietoj pasidaryčiau testą.

gerai, ryt ryta pasidarysiu blush2.gif bet visvien idomu isgirsti kaip kitom po to purskalo buna
Atsakyti
Sveikos paneles, gal priimsit ir mane I endo namucius, vakar pasake,kad pas mane rado sios baisos lygos zydinuka, dar visai mazyti, sake toks neoperuojamas, bet paskyre 3men kursa KT ir sake po ju didele tikimybe,kad pastosiu, ar buvo kam taip? Bandom jau 8men ir nieko, sake gali buti del endo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2015 05 13, 16:44)

Sveika, prisijungusi 4u.gif pas mane irgi endo I stadijos verysad.gif, o tai Jums dare LP, kad nustate? g.gif Aš kažkaip galvoju, kad man kiša koja ne vien endo, kažkas su vyr. hormonais...Nuo kito ciklo irgi gersiu KT 3mėn doh.gif Kokias gersite? bigsmile.gif
Atsakyti
Galiu papasakoti, kad 2009 m. rudenį per laparaskopiją man rado 3 stadijos endo. "Išravėjo", supylė į pilvą virš pusės litro kažkokio skysčio, kuris turėjo sulaikyti naujas sąąugas (apie pusę metų).
Paskui per visas echoskopijas matėsi, kad mano kairioji kiaušidė priaugusi nei tai prie žarnos, nei tai prie gimdos šono, būdavo labai sunkiai matoma ir judėjo kartu su pilvo turiniu. Nutariau, kad vėl turiu išbujojusią endometriozę.
Prieš mėnesį vėl apturėjau laparaskopiją (operavo negimdinį nėštumą). Po operacijos gydytoja pasakė, kad endo nėra nei ženklo.... Išskyrus tą priaugusią kairiąją kiaušidę.
Kas padėjo, negaliu pasakyti. g.gif Per tą laiką vartojau kokių 20 pavadinimų papildų ir homeopatinių vaistų. Būtent nuo endo vartojau ženšenį.
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 05 13, 23:26)
Sveika, prisijungusi  4u.gif  pas mane irgi endo I stadijos  verysad.gif, o tai Jums dare LP, kad nustate?  g.gif  Aš kažkaip galvoju, kad man kiša koja ne vien endo, kažkas su vyr. hormonais...Nuo kito ciklo irgi gersiu KT 3mėn  doh.gif  Kokias gersite?  bigsmile.gif

nedare, ekoskopo metu pamate endo zydini sad.gif qlaira israse 3 menesiu kursa, ir po to sake bandyti pastoti...O kokius jus gersite?
Atsakyti
QUOTE(Verbena34 @ 2015 05 14, 11:22)
Per tą laiką vartojau kokių 20 pavadinimų papildų ir homeopatinių vaistų. Būtent nuo endo vartojau ženšenį.

Su pasitaret del papildu vartojimo,kiei vienu metu ju naudojote?
Atsakyti
Visus papildus ir vaistus man skyrė gydytoja, ir derino kas su kuo galima. Ne visus 20 vienu metu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2015 05 14, 17:36)
nedare, ekoskopo metu pamate endo zydini sad.gif qlaira israse 3 menesiu kursa, ir po to sake bandyti pastoti...O kokius jus gersite?

Man išrašė diane arba kitas, kur mažina androgenų kiekį
. Man paskyrė ne dėl endo jas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 05 14, 22:49)
Man išrašė diane arba kitas, kur mažina androgenų kiekį
. Man paskyrė ne dėl endo jas  smile.gif

na tikiuosi tiek jums tiek man KT pagelbes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2015 05 15, 02:14)
na tikiuosi tiek jums tiek man KT pagelbes smile.gif

Ir aš tikuosiu 4u.gif
Nors labai nuliūdau, sesė buvo pas būrėja ir pasakė, kad nemato leliuko per artimus metus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 05 14, 17:49)
Su pasitaret del papildu vartojimo,kiei vienu metu ju naudojote?

Vienu metu kokie 3-4-5 vaistai ir papildai, atsižvelgiant ką su kuo galima ko ne smile.gif
Atsakyti
Tai del to suderinamumo su gine tartis?
Atsakyti