Sveikos turiu dar klausimeli toms kas dejo sildomas elektines grindis (kilimelius) kiek cm nuo sienu dejote? Ar yra skirtumas kokiu atstumu nuo sienos jas dieti?Dekoju atsakiusems

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 06 28, 16:00)
Pas mus ant pamato polistirolas ir tik dabar ji apdarys, tai atkase pamata ir tiek priauge zoles "varputis", tiek iauge i polistirola, speju bjauri zole
.

Jo jo, man baisiau už varputį ir asiūklį tikrai nėra. Varputį šiaip ne taip galim išpurkšti, nors jo šaknys eina gilyn metrais, bet asiūklio jokia chemija neima. Reikia kalkinti dirvą, gal tada išnyks, bandysiu žiūrėsiu. Nors eilinį kartą įsitikinau kad teks tvarkytis savo rankelėm, t.y. ravėti

QUOTE(tanler @ 2013 06 28, 18:38)
Sveikos turiu dar klausimeli toms kas dejo sildomas elektines grindis (kilimelius) kiek cm nuo sienu dejote? Ar yra skirtumas kokiu atstumu nuo sienos jas dieti?Dekoju atsakiusems 

man atrodo, čia jokio skirtumo - norit, dedat visas pilnai grindis, kiti, mačiau, deda tik vaikščiojamąją zoną.
QUOTE(tanler @ 2013 06 28, 18:38)

Jei čia apie vonios kambarį, tai svarbu nepamiršti, kad jei WC pastatomas, tai toje vietoje nedėti kilimėlio, kad galėtum gręžti į grindis tvirtinimą.
Sveikos
gal kartais kuri pamenate, kur Samta darėsi laiptų turėklus
nors gal turit ir kitų kontaktų kas daro kaltinius turėklus ?
pas mus dėtas tik "laisvoj zonoj" - kur nėra vonios, spintelės ir pan.

gal kartais kuri pamenate, kur Samta darėsi laiptų turėklus

QUOTE(tanler @ 2013 06 28, 19:38)

pas mus dėtas tik "laisvoj zonoj" - kur nėra vonios, spintelės ir pan.

QUOTE(ilonux @ 2013 06 28, 09:45)
Reikėtų kalkinti veją, nes asiūklių atsiradimas rodo padidėjusį dirvos rūgštingumą. Asiūkliai šiaip labai bjauri piktžolė, sunku išnaikinti, o kiek iškadų pridaro - net drenažo vamzdžius sugadina savo ilgomis ir stipriomis šaknimis

aciu

QUOTE(Kriaka @ 2013 06 28, 15:46)
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 06 28, 16:15)
tokius:
http://ecx.images-am...ZIL._SY450_.jpg
perka virs sportininku makses esancioje sodo-darzo parduotuveje,kaina 25lt.
dar perklausiau MB (nes jis uz skruzdes atsakingas

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 06 28, 16:15)
aisku, aciu

QUOTE(*Kristal* @ 2013 06 30, 11:59)
nors gal turit ir kitų kontaktų kas daro kaltinius turėklus ?
musu kaltis.lt

Papildyta:
mes pagaliau pabaigem akmenine prudelio dali

Ka darot su ivaziavimo vartais i kiema? Ar yra koks standartas, kad neissibranginti?
Skmbinau i hormann, tai sake metalinis karkasas su mechanizmu grubiai 4000lt., cia 4m.
Kiek metru pas kitas? Man tie 4m. kaip 3m. atrodo kazkaip
.
Braske, lyg klausei del betonavimo, kiek isejo? Jei taip, bandysiu MB iskamantinet
.
Skmbinau i hormann, tai sake metalinis karkasas su mechanizmu grubiai 4000lt., cia 4m.

Braske, lyg klausei del betonavimo, kiek isejo? Jei taip, bandysiu MB iskamantinet

Sveikos
Su zole tai tikrai nelengvai padirbeti reikia. Is pradziu gerai issikultyvavom zeme, uzkalkinome, vel kultivavome, tada issilygome, veliau pasejome seklas saziningai, dejome trasu vejoms, tuomet viska suvolavome, veliau plonu sluoksniu bereme durpes nerugscias iki 1 cm ir vel viska suvolavome ir prasidejo sunkioji dalis - laistymas. Ilgas ir nuobodus. 5 - 6 dienas reikia laistyti be sustojimo, kad i labai gerai isigertu i zeme.
Mes lyg panasiu laiku pernai gaminome terasas, kiek pamenu
Mums sakyciau labai gerai atlaike terasa, jokiu nusidevejimo pozymiu, nei kur kampai sujungti buvo "nesuvaiksciojo", ir lietaus gauna, ir sniegas visa ziema ja denge

Su zole tai tikrai nelengvai padirbeti reikia. Is pradziu gerai issikultyvavom zeme, uzkalkinome, vel kultivavome, tada issilygome, veliau pasejome seklas saziningai, dejome trasu vejoms, tuomet viska suvolavome, veliau plonu sluoksniu bereme durpes nerugscias iki 1 cm ir vel viska suvolavome ir prasidejo sunkioji dalis - laistymas. Ilgas ir nuobodus. 5 - 6 dienas reikia laistyti be sustojimo, kad i labai gerai isigertu i zeme.
QUOTE(neinzy @ 2013 06 28, 12:08)
o kokios spalvos ta terasa kai nieko nedaret? pilka? pas mus irgi maumedis, nenorejau pilkos terasos tai pirkom spec grunta kietmedziui ir dazus-sake garantija lyg 10m
- pernai kai nusidaze atrode
siais metais kur po stogu ir negauna lietaus tas pats
, o vat kur gauna lyg pradeda luptis tie dazai- tokia kaip plevele nueina
galvoju kokia naturali spalva butu- jei ne pilka, nieko nedaryciau, jei pilka, reiks su kerheriu pralekti ir vel perdazyti...

Mums sakyciau labai gerai atlaike terasa, jokiu nusidevejimo pozymiu, nei kur kampai sujungti buvo "nesuvaiksciojo", ir lietaus gauna, ir sniegas visa ziema ja denge

QUOTE(Cererakennel @ 2013 06 27, 08:32)
mes po truputį judam, tuoj pradėsim mūro darbus. tėvų namukas vis gražėja.. sudėjom langus su skirtukais, labai dailiai atrodo
is kokios firmos uzsakinejot langus

QUOTE(Kriaka @ 2013 06 27, 23:10)
Jus man pasakykit, kas jau bent 3-4 metus veja turit, ar tarkim ispurskus isnaikinus piktzoles jos po ziemos vel lenda? Vyras ispurske visa zole, nu tikrai pirmas kelias savaites atrode nebeliko ju, kur nekur (tiesa vietomis ir zole isdege

Gal kas zino, ar visada pasejus nauja veja lenda ir piktzoles? Nu lyg pernai ju nebuvo

kiekviena pavasari prapurskia ir jokiu piktzoliu pas mus

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 06 30, 12:32)
Ka darot su ivaziavimo vartais i kiema? Ar yra koks standartas, kad neissibranginti?
apie 4m bet pas mus varstomi

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 06 30, 13:32)
.
.

pas mus 4,6m varstomi
QUOTE(Ritaram @ 2013 06 30, 16:02)

vat toks yra maumedzio privalumas

Papildyta:
QUOTE(dolile @ 2013 06 28, 13:19)
Jo jo pilka. Ten kur negauna lietaus, tai ir netamsėja, o kur gauna - deja, bet pilka
O kur pirkot dažus ir gruntą? O dažai su spalva? Aš norėčiau, kad matytųsi medis, o ne spalva.

dazai su spalva- bet permatomi