QUOTE(ilonux @ 2013 07 01, 15:14)
Mano agroplėvelė jau 3 metai - dilimo požymių nėra

Nors per laiką turėtų suirti...Per kokius 10 metų tikriausiai...Galima ir taip, kaip tu sakai, dalinai dengti, dalinai ne - tose vietose, kur norėsi pasodinti pavasarinių gėlyčių.
Spygliuotis - tai tarpinis arba virgininis kadagys, sunku įžiūrėt. Man panašokas į šitą:
http://juragiumedely...den-spring.html
Kadagių yra įvairių - reikia pagal pavadinimą žiūrėt, vieni dideli auga, kiti mažiukai. Su spygliuočiais sunkoka - geriau pirkti iš karto tokią rūšį, kad tiktų, nebūtų per didelė, nes genėti juos sunku, gali prarast dekoratyvumą.
O kitas augaliukas - puošnusis šilokas, turiu tokį, rudenį atrodo tiesiog nuostabiai ir yra žiauriai atsparus
Aš tvenkinuko neturiu, bet naują augalų salelę susikūriau neseniai, jei nori atvaryk kada į svečius, apžiūrėsi, gal kokių idėjų kils.
Tavo vietoje aš rimtai pasižiūrėčiau į varpinius augalus - miskantus, soruoles ir t.t. , prie vandens telkinuko atrodytų nuostabiai...Ech, turėčiau aš daugiau vietos, tai prikurčiau visko
aciu
as apie laikrasciu kazkur esu skaiciusi,kad slapius deda, tada po metu kitu lyg sudulyja
prie savo prudo siais metais sodinsiu : pora spygliuociu zemu, ziemes, vilkdalgiu aukstesniu keliu rusiu, ir zemaugiu, bergenijas, miskanta koki, melsves.. ai, dar vandens lelijos.... ir dar vienadienes gal

na kaip sarasiukas

lyg daugiau nieko grazaus vasarinio pas uosvious nenusiziurejau...

tik kaip juos visus graziai sudelioti ir kad pagal ugi ir pagal zydejimo laika

cia, jauciu, kelis metus kaip puzzle teks delioti
puosnusis silokas del to man ir patinka, kad prieziuros nereikalauja daug, atrodo rudeni graziai, ir pasimerkti namie galima

sodinciau kaip ir yra nuotraukoj tarp kadagiu blue arow, jei ju begausiu siemet...
aciu uz kvietima- butinai kada uzleksiu
man tas prudas pirmas blynas- atrodo tiek daug

gal ir as kada susirgsiu gelininkyste- tada pagal patvori darysiu gelynus- pas drauge taip maciau

vietos pas juos nedaug,tai visi patvoriai- gelynai

bet ji ir sedi juose kasdien

as dar tam nepasiruosusi