Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgome po 18 val.

smile.gif+2013 05 24, 16:55-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 05 24, 16:55)
Oi esu savim ziauriai patenkinta oi esu biggrin.gif myliu save biggrin.gif ta proga netgi nusipirkau naujus apatinius biggrin.gif ir pora maikuciu, oi grazuole biggrin.gif vasara biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Meniu:

du kiausiniai, duonos riekute, suris tepamas, agurko bagaliukas, keli pomidoriukai, kava
4 vistienos gan riebios gabliukai, kolos dietines stikline
pustu ryziu maiselis smile.gif dabar suraiciau biggrin.gif nes truko iki 1500 man rods dar biggrin.gif
Riebokai snd uzvalgiau, bet va jau 6 dabar tik arbata gersiu smile.gif
Atsakyti
user posted image

Labas rytas smile.gif

Va nesuprantu kaip man cia taip nukrito sia savaite tas svoris biggrin.gif vos ne du kylai, svarbiausia, kad savaitgali tai sidro isgeriau kokias 4 skardines saldaus, prikirtau keptos vistienos su bulvem, per savaite irgi nebadavau, na kalorijas paskaiciuoju, bet valgiau ir saldainius kelis ir vakar toj uzkamndinej ta vista, na zodziu super duper mega turbo smile.gif dabar i darba leksiu, o vakare varysim i cilinam i kluba su Rudoku pasvest biggrin.gif kaip smagu smile.gif garantuoju bus kebabai vakare smile.gif t.y. nakti, na reiks kuo daugiau sokt biggrin.gif
Atsakyti
Grazu ziureti i Laurencijos pasiekimus thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,
As vakarykscio meniu geriau nerasysiu, nes vakare buvo oi kiek nukrypimu, bet nebuvo vakarienes, tai gal kaloriju smarkiai ir nevirsyjau. Gabriela saunus pasiekimai, dar siek tiek ir gal dar spesi pasiekti savo tiksla iki didziosios dienos thumbup.gif . O as siandien dirbu tai baisiai liudna ir ziauriai tingisi. Gerai tik tiek, kad pagundu nebus smile.gif, nes iki vasaros norejau paiekti tiksla, bet kaip matau kalendorius jau sako, kad kita savaitgali prasides vasara, o man svoris paskutiniu metu labai letai juda zemyn tongue.gif
Atsakyti
Gabriela, sauniai!
Atsakyti
Laurencija tai nerealiai numetus, ziauriai daug smile.gif saunuole smile.gif
Dekui panos, sakes, dbr kai matau kaip atrodau est nebesinori per daug, supratau kame buvo mano problema smile.gif suesdavau per daug negu isgedindavau, nejaugi toks simple pakeitimas, gali atnest tiek laimes zmogui biggrin.gif na liko dar 4 savaites iki vestuviu biggrin.gif dar 3 kg turetu nukrist, na ziuresim kaip cia bus, bet patikekit jau dbr atrodau ziauriai kuda, pati sau biggrin.gif
Atsakyti
O tu netikejai, kai sakiau, kad per daug valgai ir kcal sunaudoji, jei nori svori mesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 25, 14:00)
O tu netikejai, kai sakiau, kad per daug valgai ir kcal sunaudoji, jei nori svori mesti smile.gif

nes sportavau smile.gif ir isdegindavau apie 500 kaloriju, o suvartodavau 2000 smile.gif dabar nesportuoju jau 2 menesiai nes is ligu neissikapanoju, uztat ir sumazinau tas porcijas, jeigu sportuociau tai neiseitu tiek valgyt, nes nebepavilkciau koju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2013 05 25, 10:45)
Grazu ziureti i Laurencijos pasiekimus thumbup.gif

Ačiū mirksiukas.gif
smile.gif+2013 05 25, 11:55-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 05 25, 11:55)
Laurencija tai nerealiai numetus, ziauriai daug smile.gif saunuole smile.gif
Dekui panos, sakes, dbr kai matau kaip atrodau est nebesinori per daug, supratau kame buvo mano problema smile.gif suesdavau per daug negu isgedindavau, nejaugi toks simple pakeitimas, gali atnest tiek laimes zmogui biggrin.gif na liko dar 4 savaites iki vestuviu biggrin.gif dar 3 kg turetu nukrist, na ziuresim kaip cia bus, bet patikekit jau dbr atrodau ziauriai kuda, pati sau biggrin.gif

Dėkui, o tu šaunuolė, kad tiek nukratei per savaitę.

Pas mane pusryčiai kaip visada kava ir sūrelis, po to vanduo ir dar ledu privalgeme darbe, rukytos mesytes namines, parejusi raugintu kopustu sriuba 2 samtukai, o vakare kepsime zuvi ant groteliu, kaip laukiu mmm, broliukas mano lynu prigaude, tai laukiu nesulaukiu, tik kad oras ne koks siandien, bando lyti.

As kazkaip laiko neturiu kada meniu parasyti ka valgau, bet po praeito savaitgalio tai uzlipusi ant svarstykliu issigandau , sveriau 77 beveik kg, tai sakiau nebeesiu tiek, bet buvo mano dienos, tai apsisukusi valgiau sad.gif

Gabriela, kaip su tavimi sutinku, reikia maziau suvalgyti, bet vis tiek daugiau isdeginti jeigu norime, kad svoris kristu. Patikek kiek gali atnesti laimes, man tai daug laimes atnese mano nukratytas svoris, o siandien ryte svarstykles is vis nudziugino, nes rode 73,3 kg blush2.gif

Einu merginos, daryti krekerių tortuko, nes per darbus šeimą apleidau visai, tai vakar priviriau sriubos ir valgyti pridariau tortilijų smile.gif

Labai daug darbo turejau siandien, tai tokia nusikalusi jauciuosi, 5 vestuves ir 4 jubiliejus, tai kol uzsakymus padariau atidaviau ir dar namo parsinešiau darbuko ax.gif
Geros savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
doh.gif

O as totalus vaiksciojantis kosmaras, vienintele turiu pliusa ir ne tai kad biski apsivalyciau, bet dar pavariau jjuk grilinom doh.gif lotuliukas.gif aisku nebuvo kad apsiryciau bet pavalgiau sociai ir dar alaus stikline ismaukiau kad nuslystu geriau cool.gif biggrin.gif labai "sauniai" pypec

Gabriela wow saunuole tu!!! liux thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Grubavota, tau reikia mastyma pakeisti smile.gif vat mes ka tik nuo stalo, teisingiau, kepe zuvi ant groteliu folijoje, bulves ir sviezios salotos buvo, tai suvalgiau zuvi, bet ta zuvis tai ten zaidimas su ja nes akuotu daugiau ne imesos, bulviu nevalgiau ir siek tiek salotu, visi skanavo kas alaus, kas mikso, saziningai nei laso, tik vandenuko, ai teisingai kavos puodeli isgeriau ir paragavau gal koki 50 gramu krekeriu tortuko, daugiau nieko, jauciuosi soti ir laiminga blush2.gif Ryt leksiu siek tiek apsipirkti, nes neturiu ka apsirengti sad.gif
Atsakyti