QUOTE(cccitrin @ 2013 05 23, 13:25)
Kiekviena diena skaitau ka parasot, ale pati tai ir neturiu ka parasyt. dabar iskilo toks klausimas jus duonos isvis nevalgot? as vietoj duonos valgau duoniukus, gal maziau juose kcal... taip pat noreciau i albuma uzsukt, kazi kada gausiu leidima
kokia nekalbi

tai snekek ka valgei ka gerei, kaip jauties, gali issipasakot, cia juk mes visos nepazistamos

kada prisijungei, po menesio nuo prisijungimo turi atsiusti man i meila foto idesiu ir duiosiu slapukus, turi matytis galva veidas ir figura

QUOTE(***Saulyte*** @ 2013 05 23, 13:39)
Nieko tokio,pasieksi,atsiras jaudulys pries vestuvinis ir savaime kris svoris.
Sveikos ,va ziuriu i jau pas mane dasidejo puse kg,vadinasi mm ateina tikrai.
Sveikos ,va ziuriu i jau pas mane dasidejo puse kg,vadinasi mm ateina tikrai.
aha tu gal per jauduli ir numeti, bet tik ne as, savaite pries vestuves busim lietuvelej, tai poatikek neisivaizduoju ka daryt, liepsiu niekam nieko man nesiulyt, nesakysiu, kad dietinuos, sakysiu noriu i suknele ilist, tada gal supratingesni zmones bus o pas uosviukus gyvensim, sakiau nusipirksiu savo maisto, nes ana syki ka dave ta kapojau, skilandzius ir kotletus visokius

QUOTE(Grubavota @ 2013 05 23, 21:12)
Sveikos
Oi kiek privalgyta siandien tik tiek gerai kad sveikesni maista neriebu valgiau apart pusryciu
2 sumustiniai, kava
grudetos varskes 50g.
lekste salotu su keptu mesytes gabaliuku (keptas be riebalu orkaiteje)
obuolys, dziuveselis su arbata
grikiai su troskintomis darzovemis (be riebalu be druskos, bet pasitroskinau darzoviu ant grikiu kad vis koks skonis malonesnis butu)
Jauciuosi apsirijusi tik gerai kas liesiai rijau ryt prisiduosiu su pliusu jauciu, nes nepavyksta man nutirpdyti po savaitgalio priauginto pliuso nu bet ka kylam leidziames ir kaip nors pasieksiu gal geresniu rezultatu

Oi kiek privalgyta siandien tik tiek gerai kad sveikesni maista neriebu valgiau apart pusryciu

2 sumustiniai, kava
grudetos varskes 50g.
lekste salotu su keptu mesytes gabaliuku (keptas be riebalu orkaiteje)
obuolys, dziuveselis su arbata
grikiai su troskintomis darzovemis (be riebalu be druskos, bet pasitroskinau darzoviu ant grikiu kad vis koks skonis malonesnis butu)
Jauciuosi apsirijusi tik gerai kas liesiai rijau ryt prisiduosiu su pliusu jauciu, nes nepavyksta man nutirpdyti po savaitgalio priauginto pliuso nu bet ka kylam leidziames ir kaip nors pasieksiu gal geresniu rezultatu
nu tu mane nutrenk as nesuprantu, as pvz kai tiek valgau tai man cia dieta, jeigu as visa gyvenima valgyciau tiek mazai niekada nebuciau priaugus to svorio nelemto
va max 1500 kaloriju

Meniu:
virtas kiausinis, duonos rieke, desra, kava
vistienos krutinele kepta be riebalu, du pomidorai
pustu ryziu pakelis, jie man vietoj cipsu jeigu ka

du sokoladiniai saldainiai
Puse namines picos, dariaus kuo nekaloringiau
kava
zodziu va cia yra 1500 kaloriju ir tai labai grubiai paskaiciuota, mergaites badaujat ziauriai, nesuprantu as kaip dar lig siol nenumetet visko taip nevalgydamos

jau daugiau nk nebevalgysiu, nebent velai velai arbatos be cukraus

kas del duonos, jeigu nevalgau duonos pikta bunu kaip ziezula, todel stengiuos maza maza riekute rytais suvalgyt, bet siaip man labai netoleruoja zarnynas duonos, jeigu nepadauginu viskas gerai, bet neduok die daugiau nei viena riekute, viskas trim dienom su tuliku nedraugauju