Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgome po 18 val.

QUOTE(cccitrin @ 2013 05 23, 13:25)
Kiekviena diena skaitau ka parasot, ale pati tai ir neturiu ka parasyt. dabar iskilo toks klausimas jus duonos isvis nevalgot? as vietoj duonos valgau duoniukus, gal maziau juose kcal... taip pat noreciau i albuma uzsukt, kazi kada gausiu leidima

kokia nekalbi biggrin.gif as noreciau neturet ka pasakyt kadanors biggrin.gif as visada turiu ka pasakyt visur biggrin.gif
tai snekek ka valgei ka gerei, kaip jauties, gali issipasakot, cia juk mes visos nepazistamos biggrin.gif dar geriau biggrin.gif nieks neapkalbes uznugaru, mytu nedarom, kad aplot, daug is skirtingu saliu esam, tikras nevalgom nuo 18 nuodemklausynas
kada prisijungei, po menesio nuo prisijungimo turi atsiusti man i meila foto idesiu ir duiosiu slapukus, turi matytis galva veidas ir figura smile.gif jei nori meilo parasyk man i AZ

QUOTE(***Saulyte*** @ 2013 05 23, 13:39)
Nieko tokio,pasieksi,atsiras jaudulys pries vestuvinis ir savaime kris svoris.
Sveikos  ,va ziuriu i jau pas mane dasidejo puse kg,vadinasi mm ateina tikrai.

aha tu gal per jauduli ir numeti, bet tik ne as, savaite pries vestuves busim lietuvelej, tai poatikek neisivaizduoju ka daryt, liepsiu niekam nieko man nesiulyt, nesakysiu, kad dietinuos, sakysiu noriu i suknele ilist, tada gal supratingesni zmones bus o pas uosviukus gyvensim, sakiau nusipirksiu savo maisto, nes ana syki ka dave ta kapojau, skilandzius ir kotletus visokius biggrin.gif grizau 4 kg per svaaite priaugus

QUOTE(Grubavota @ 2013 05 23, 21:12)
Sveikos 4u.gif
Oi kiek privalgyta siandien tik tiek gerai kad sveikesni maista neriebu valgiau apart pusryciu biggrin.gif

2 sumustiniai, kava
grudetos varskes 50g.
lekste salotu su keptu mesytes gabaliuku (keptas be riebalu orkaiteje)
obuolys, dziuveselis su arbata
grikiai su troskintomis darzovemis (be riebalu be druskos, bet pasitroskinau darzoviu ant grikiu kad vis koks skonis malonesnis butu)

Jauciuosi apsirijusi tik gerai kas liesiai rijau ryt prisiduosiu su pliusu jauciu, nes nepavyksta man nutirpdyti po savaitgalio priauginto pliuso  nu bet ka kylam leidziames ir kaip nors pasieksiu gal geresniu rezultatu 

nu tu mane nutrenk as nesuprantu, as pvz kai tiek valgau tai man cia dieta, jeigu as visa gyvenima valgyciau tiek mazai niekada nebuciau priaugus to svorio nelemto
va max 1500 kaloriju smile.gif as apsirijus jauciuos kai 2500 suvartoju arba 3000 bet ne tiek, net ir 2000 man yra labai normaliai biggrin.gif

Meniu:

virtas kiausinis, duonos rieke, desra, kava

vistienos krutinele kepta be riebalu, du pomidorai
pustu ryziu pakelis, jie man vietoj cipsu jeigu ka biggrin.gif

du sokoladiniai saldainiai
Puse namines picos, dariaus kuo nekaloringiau
kava

zodziu va cia yra 1500 kaloriju ir tai labai grubiai paskaiciuota, mergaites badaujat ziauriai, nesuprantu as kaip dar lig siol nenumetet visko taip nevalgydamos unsure.gif
jau daugiau nk nebevalgysiu, nebent velai velai arbatos be cukraus smile.gif skauda galva sinusitas tas prakeiktas spaudzia, niekaip neissikapstau, MB isejes i fules varzybas, nuobodu

kas del duonos, jeigu nevalgau duonos pikta bunu kaip ziezula, todel stengiuos maza maza riekute rytais suvalgyt, bet siaip man labai netoleruoja zarnynas duonos, jeigu nepadauginu viskas gerai, bet neduok die daugiau nei viena riekute, viskas trim dienom su tuliku nedraugauju sad.gif
Atsakyti
na, as nuo 04 29 prisijungiau prie jusu, tai dar savaitele palauksiu smile.gif na pasipasakosiu - kaloriju neskaiciuoju, tai ir nezinau kiek ju suvartoju per diena... vakare, po 18 val nevalgau, bet ir noro net nera jokio, cia man ne problema... tik beda tame, kad as vandens beveik nieko neisgeriu, na gal kokius 2 puodelius, o arbatos kokius 3-4, bet kiek zinau, vien tik vandens reiktu isgert 2- 2,5 L. Nezinau, kaip cia man prisiverst...
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2013 05 23, 22:06)
na, as nuo 04 29 prisijungiau prie jusu, tai dar savaitele palauksiu smile.gif na pasipasakosiu - kaloriju neskaiciuoju, tai ir nezinau kiek ju suvartoju per diena... vakare, po 18 val nevalgau, bet ir noro net nera jokio, cia man ne problema... tik beda tame, kad as vandens beveik nieko neisgeriu, na gal kokius 2 puodelius, o arbatos kokius  3-4, bet kiek zinau, vien tik vandens reiktu isgert 2- 2,5 L. Nezinau, kaip cia man prisiverst...

o as nemanau kad vanduo yra problema, mes su mamuku va snekejom apie tai. aisku jeigu isvis visiskai negeri tada koma, bet pvz mano mamai yra 52 metai, ugis koks 165, svoris koks nzn 55 gal, siaip iki kokiu 45 svere ne daugiau 50 biggrin.gif o kaip jin viska slamscia, gryzta vakare po darbo, chicken cipsu sauna i pavesi biggrin.gif vandens viena gal stikline per diena tik, kerta cipsus, popkornus, visa gyvenima apsisukdama kemsa tiesiog,gali visa kepta vista suraityt ir visada visada kuda... o as... hm... i teslejima linkus, o tetis mano irgi perdziuves biggrin.gif nzn nuo ko cia priklauso, mama mano ir duodas kaip uzsukta, o as gal biski pritingiu ir vandens tikrai geriu daugiau nei ji smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, grizta paklydes vaikas, norejau sia savaite ir saukti ir saves nekenciau, norejau ir juoktis ir verkti, bet siandien sypsausi, priplaukusi jau pasidariau, uzsakymu tiek, kad griztu apie 20.00 is darbo biggrin.gif bet siandien sypsausi issisiepusi iki ausu, pagalvojau eidama namo, reikia juk reikia dziaugtis gyvenimu, vaikai sveiki, geras vyras salia, verslas verda, niekam niekam nepavydziu, lai sekasi visiems visiems, bet kaip gera viduje, net nemoku apsakyti, tokios geros emocijos ir galvoju dabar ant svarstykliu nelipau nuo treciadienio, nes pasisveriau prisidavimui, o po to treciadieni, tai norejau svarstykles sudauzyti, nes rode nei daug nei mazai, bet tiek priesti per savaitgali ir dar per 3 dienas nenukratyti, tai baisu biggrin.gif Ryt arba gal sestadieni prisiiduosiu, nors nieko visai nieko gero nerodys svarstykles zinau, nes padrikas valgymas pas mane oi padrikas, stengiuosi valgyti tomis paciomis valandomis, grizusi namo velai, stengiuosi neprisiesti tiesiogine to zodzio prasme, tai sukremtu koki obuoli ar stikline kefyro isgeriu, nes kitaip privalgyciau visokiu nesamoniu, o tai butu dar blogiau.
Ale galvoju, ka reiskia kai senai rasiau biggrin.gif kas matote mane FB galite paziureti naujus darbus, ka veikiu iki isnaktu biggrin.gif
Kas dar cia ivyko pas mane geresnio per savaitele, net nezinau ...

blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kas kavos?
Jau prisidaviau: sia savaite maziausias minusas per visa mano istorija: 100g ax.gif . Bele ne pliusas biggrin.gif . Idejau foto i albuma biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Man si savaite irgi sunki, daug darbo, gryztu velai, valgau nelebai teisingai, bet stengiuosi porcijas normalias islaikyti. Vakarykstis meniu:

Pusryciai: du virti kiausiniai, pora sauksteliu majonezo ir saukstelis krienu (dabar pripratau taip makaluoti majoneza su krienais, nes gaunasi didesnis kiekis, bet riebalu maziau smile.gif)+ juodos duonos riekele su saulegrazom ir kava supienu
Pietus: darzoviu salotos su virtu kumpiu ir brinzos suriu, kava ir mazas gabalelis juodo sokolado blush2.gif
Vakarienei: 0.5 kg kefyro, vienas keptas sparnelis.

Priduodu minusiuka siandien, nes ryt vel dirbsiu, o be to siandien laukia sveciai, tai gali ryt minuso ir nebebuti biggrin.gif
Atsakyti
Labas, buvo gi dar daugiau nukritę nei reikėjo man, bet grįžo vėl lygiai 53 kg, gal čia ir dėl mmm, bus matyt, bet kokiu atveju viskas gerai laugh.gif bet po 6 nevalgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucy @ 2013 05 24, 09:52)
Labas rytas,
Kas kavos?
Jau prisidaviau: sia savaite maziausias minusas per visa mano istorija: 100g ax.gif . Bele ne pliusas biggrin.gif . Idejau foto i albuma biggrin.gif

Labas rytas as noriu kavos smile.gif svarbu ne pliusas, einu veizet foto biggrin.gif

QUOTE(gaily @ 2013 05 24, 11:01)
Labas, buvo gi dar daugiau nukritę nei reikėjo man, bet grįžo vėl lygiai 53 kg, gal čia ir dėl mmm, bus matyt, bet kokiu atveju viskas gerai laugh.gif bet po 6 nevalgau biggrin.gif

nu please daugiau jau ne biggrin.gif

Evdaivute, Saulyte ir Laurencija prasau iki ryt prisiduoti smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 05 24, 10:17-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 05 24, 10:17)
nu please daugiau jau ne biggrin.gif t]

Taigi ir ne biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites labai prasau arba prisidavinekit pastoviai, nes labai uzknisa issiminet is lenteles ir vel idet biggrin.gif
Atsakyti
Oi esu savim ziauriai patenkinta oi esu biggrin.gif myliu save biggrin.gif ta proga netgi nusipirkau naujus apatinius biggrin.gif ir pora maikuciu, oi grazuole biggrin.gif vasara biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, ka tik po darbu, jau prisidaviau, nors nieko sakykim nenumeciau
Atsakyti