QUOTE(Grubavota @ 2013 05 25, 23:02)
Dekavoju, tu nesijaudink, patikek kiek kartu yra ir man buve, kad as vienintele su pliusu, svarbiausia nesigruzint ir neuzsiciklint ties tuo o ne turiu nepriaugt nei simto gramu
QUOTE(gaily @ 2013 05 25, 23:50)
O tau nesinorejo alaus ar mixo kokio? Man nesamone atrodo tiek sau neleisti atsipalaiduoti, bent kazkiek negalvoti apie maista

as darbo dienomis prisiziuriu, bet va kad ir siandien gurksnoju alaus kokteilius, krekeriu pakramsnoju.. Del to tikrai ryt ar pirmadieni neatsikelsiu storesne

arba jei eitum i gimtadieni tarkim, irgi su vandenuku sedetum ir maisto neragautum?
As irgi negaleciau taip i baliu nuejus irgi sedet ir galvot jetau to nevalgysiu ano irgi, nevalgau tik nuo ko man negera, pvz duonos nes skauda pilva, pieno nes netoleruoja laktozes, bet tikrai savaitgaliais neskaiciuoju kiek isgeriau ir kiek suvalgiau, svarbiausia neprikapot tiek, kad pilvas dribt pradetu ir nesedet prie stalo visa vakara i bliuda ikritus

as labai megstu sokt, tai po baliaus va gryzom 5 ryte tai MB man dare pica

tiek alkana buvau
Laurencija, manau tu ne taip supratai Gaily, ji neturejo omeny vien alkoholio, turejo omeny atsipalaiduot tai kad neskaiciuot ka valgai ta viena diena

o del alkoholio tai aisku, kiekvieno cia reikalas, mano tevai nevartoja jo, na tetis nevartoja, mama labai retai kokia taure vyno isgeria prie progos, bet as uztat uz juos abu atsigeriu
p.s. einu foto isimesiu, kokia as grazi, o mano MB nebatstoja nuo manes

kiek jam laimes kad as tokia kuda, nors niekada gyvenime ner sakes, kad blogai yra, bet dbr matos jau kad patenkintas