O tau nesinorejo alaus ar mixo kokio? Man nesamone atrodo tiek sau neleisti atsipalaiduoti, bent kazkiek negalvoti apie maista
as darbo dienomis prisiziuriu, bet va kad ir siandien gurksnoju alaus kokteilius, krekeriu pakramsnoju.. Del to tikrai ryt ar pirmadieni neatsikelsiu storesne
arba jei eitum i gimtadieni tarkim, irgi su vandenuku sedetum ir maisto neragautum?
Gaily, as saves nevarzau, jeigu noriu tai valgau ar ten kazkokio mikso isgeriu, man nesinori ir visai nereikia tokio dalyko, nera, kad kiti vartotu o man seile varvinti reiketu tikrai ne, gyvenu ir nesizudau del maisto, dabar jau pradejau ir saldumynus valgyti, be to man skrandi grauzia nuo kai kuriu dalyku, tai turiu prisiziureti. Del manes alkoholio gali is v is nebuti, nereikia man jo kad atsipalaiduociau, turiu kitokiu budu atsipalaiduoti
Gaily, tu matau mane ne taip supratai, alkoholio galiu ir nevartoti nuejusi i gimtadieni, be to galiu gyventi ir galiu su sulciu stikline ar su vandeniu ar dar kazkuo, bet juk nera tas alkoholis toks butinumas, praktika atlikdama tiek prisiziurejau, kad net slykstu, dar alkoholis alkoholis, o psichotropines medziagos tai is vis baisu.
Nuejusi i gimtadieni, tikrai neatsisakau torto ar ten mesos ar dar kazko tik pas mane yra principai tokie, teisingiau gyvenimo budas jau tapes, kad mesa, zuvis, be jokiu bulviu, kruopu valgoma tik su darzovemis, nevalgau bandeliu, kvietiniu miltu nevalgau (labai retai), duona tik neskaldytu grudu, atradau kas man geriausia ir kada suvalgius ka gerai jauciuosi. Negaliu fermentinio surio valgyti is vis, vienas dalykas pagavau, kad man labai eina i kuna, o dar svarbesnis dalykas, kad man nuo jo rugstys kyla.
Tikrai nesizudau del maisto, bet derinu ka su kuo valgau ir nepersivalgau...
Gaily, tu matau mane ne taip supratai, alkoholio galiu ir nevartoti nuejusi i gimtadieni, be to galiu gyventi ir galiu su sulciu stikline ar su vandeniu ar dar kazkuo, bet juk nera tas alkoholis toks butinumas, praktika atlikdama tiek prisiziurejau, kad net slykstu, dar alkoholis alkoholis, o psichotropines medziagos tai is vis baisu.
Nuejusi i gimtadieni, tikrai neatsisakau torto ar ten mesos ar dar kazko tik pas mane yra principai tokie, teisingiau gyvenimo budas jau tapes, kad mesa, zuvis, be jokiu bulviu, kruopu valgoma tik su darzovemis, nevalgau bandeliu, kvietiniu miltu nevalgau (labai retai), duona tik neskaldytu grudu, atradau kas man geriausia ir kada suvalgius ka gerai jauciuosi. Negaliu fermentinio surio valgyti is vis, vienas dalykas pagavau, kad man labai eina i kuna, o dar svarbesnis dalykas, kad man nuo jo rugstys kyla.
Tikrai nesizudau del maisto, bet derinu ka su kuo valgau ir nepersivalgau...
QUOTE(Laurencija81 @ 2013 05 25, 21:40)
Grubavota, tau reikia mastyma pakeisti
vat mes ka tik nuo stalo, teisingiau, kepe zuvi ant groteliu folijoje, bulves ir sviezios salotos buvo, tai suvalgiau zuvi, bet ta zuvis tai ten zaidimas su ja nes akuotu daugiau ne imesos, bulviu nevalgiau ir siek tiek salotu, visi skanavo kas alaus, kas mikso, saziningai nei laso, tik vandenuko, ai teisingai kavos puodeli isgeriau ir paragavau gal koki 50 gramu krekeriu tortuko, daugiau nieko, jauciuosi soti ir laiminga
Ryt leksiu siek tiek apsipirkti, nes neturiu ka apsirengti 
Tai as ta mastyma jau nuo sausuo menesio keiciu, ir nera taip kad kasdien "dziuginciau" sirdi tokiais dalykais.. atsyla orai daugiau laiko lauke praleidi daugiau kompanijose sedi nesakau kad prisislamsciu iki kol negaliu nuo stalo pakilt, bet leidziu sau siek tiek atsipalaiduoti nes zinau kad gyvenime pas mane bus tu pasisedejimu kad ir po truputi ..zinau kad visgi ir to alaus isgeriu atsiradus norui ir su kompanija kepant sasla tikrai atsipalaiduoju..
QUOTE(Grubavota @ 2013 05 25, 23:02)
O as totalus vaiksciojantis kosmaras, vienintele turiu pliusa ir ne tai kad biski apsivalyciau, bet dar pavariau jjuk grilinom
Gabriela wow saunuole tu!!! liux
Dekavoju, tu nesijaudink, patikek kiek kartu yra ir man buve, kad as vienintele su pliusu, svarbiausia nesigruzint ir neuzsiciklint ties tuo o ne turiu nepriaugt nei simto gramu
QUOTE(gaily @ 2013 05 25, 23:50)
O tau nesinorejo alaus ar mixo kokio? Man nesamone atrodo tiek sau neleisti atsipalaiduoti, bent kazkiek negalvoti apie maista
as darbo dienomis prisiziuriu, bet va kad ir siandien gurksnoju alaus kokteilius, krekeriu pakramsnoju.. Del to tikrai ryt ar pirmadieni neatsikelsiu storesne
arba jei eitum i gimtadieni tarkim, irgi su vandenuku sedetum ir maisto neragautum?
As irgi negaleciau taip i baliu nuejus irgi sedet ir galvot jetau to nevalgysiu ano irgi, nevalgau tik nuo ko man negera, pvz duonos nes skauda pilva, pieno nes netoleruoja laktozes, bet tikrai savaitgaliais neskaiciuoju kiek isgeriau ir kiek suvalgiau, svarbiausia neprikapot tiek, kad pilvas dribt pradetu ir nesedet prie stalo visa vakara i bliuda ikritus
Laurencija, manau tu ne taip supratai Gaily, ji neturejo omeny vien alkoholio, turejo omeny atsipalaiduot tai kad neskaiciuot ka valgai ta viena diena
p.s. einu foto isimesiu, kokia as grazi, o mano MB nebatstoja nuo manes
Labukas,
Matau diskutuojat apie savaitgalio malonumus. As irgi savaitgaliais leidziu sau negalvoti per daug ka valgau, bet yra dalyku kuriu vengiu, net ir per baliukus. Tai kaip ir minejo, balta duona ir siaip visokie kepiniai, miltiniai patiekalai, mesa ar zuvis tik su darzovem, vengiu visokiu padazu, majonezu. Man tik sunku surio atsisakyti, nes esu ziauri megeja, o kaip zinia jie turi nemazai riebalu, tai va cia tikrai man bėda
, na bet nieko. Po truputi svoris rieda, o tai svarbiausia
. O alkoholio irgi neatsisakau, tik stengiuosi, maziau alucio gurksnoti, nors ji irgi labai megstu
Matau diskutuojat apie savaitgalio malonumus. As irgi savaitgaliais leidziu sau negalvoti per daug ka valgau, bet yra dalyku kuriu vengiu, net ir per baliukus. Tai kaip ir minejo, balta duona ir siaip visokie kepiniai, miltiniai patiekalai, mesa ar zuvis tik su darzovem, vengiu visokiu padazu, majonezu. Man tik sunku surio atsisakyti, nes esu ziauri megeja, o kaip zinia jie turi nemazai riebalu, tai va cia tikrai man bėda
rode gillian mckeith apie viena fermentinio surio megeja-nuotaka. parode kiek ji suvalgo per kazkuri laika, pati pakraupo nuo kiekiu. ir jai pasiule keisti tofu.
o koki suri mesgti?
gabriela, o tu bandei ivairias duonas? jei papildytum raciona selenom tai gal ir duonos galetum daugiau valgyt
issitraukiau dietologes plana, tai man siule 1350-1400 kasdieni valgiarasti ir 1 diena iskrovos. nzn, atrodo badas, bet gabriela dar turi kur stengtis
iki vestuviu tikrai suspetu
tai snd pradejau pagal ta plana. na jeigu ir nepavyktu, bent racionas bus kazkuriam laikui pasikeites
o koki suri mesgti?
gabriela, o tu bandei ivairias duonas? jei papildytum raciona selenom tai gal ir duonos galetum daugiau valgyt
issitraukiau dietologes plana, tai man siule 1350-1400 kasdieni valgiarasti ir 1 diena iskrovos. nzn, atrodo badas, bet gabriela dar turi kur stengtis
tai snd pradejau pagal ta plana. na jeigu ir nepavyktu, bent racionas bus kazkuriam laikui pasikeites
QUOTE(aprilia143 @ 2013 05 26, 15:31)
rode gillian mckeith apie viena fermentinio surio megeja-nuotaka. parode kiek ji suvalgo per kazkuri laika, pati pakraupo nuo kiekiu. ir jai pasiule keisti tofu.
o koki suri mesgti?
o koki suri mesgti?
Oi man nera neskanaus surio, as visus megstu. Labiausiai tai palėsinius, ypac Brie, o dar jei su viskiais riesutais, tai apsiryjimas
O koki cia plana turi, gal nori pasidalinti, gal kokiu ideju ir mes pasisemtume?
QUOTE(aprilia143 @ 2013 05 26, 16:31)
o koki suri mesgti?
o koki suri mesgti?
bandziau, bulkos nemegstu isvis nemegstu kepiniu ir gerai, nes gelbejimosi ratas nuo jo dedas
na man ir su 1500 krenta, badaut as nebadausiu
QUOTE(orintano @ 2013 05 26, 15:40)
O koki cia plana turi, gal nori pasidalinti, gal kokiu ideju ir mes pasisemtume?
mes mokejom pinigus, o jus patirties semsites?
gabriela, nuo kada cia tau pradejo sektis?
Nustojau pavydet kitoms ir pati pradejau kazka daryt
uztat ir sekas, kol tik bambejau nesiseke 
Na siandien as savo meniu nerasysiu, nes issidarkes kazkoks, vakar nieko gero nesuvalgiau, o nuo ryto prasidejo, picos tas anas. na bet viena diena i savaite tikrai galima
Na siandien as savo meniu nerasysiu, nes issidarkes kazkoks, vakar nieko gero nesuvalgiau, o nuo ryto prasidejo, picos tas anas. na bet viena diena i savaite tikrai galima