Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgome po 18 val.

O tau nesinorejo alaus ar mixo kokio? Man nesamone atrodo tiek sau neleisti atsipalaiduoti, bent kazkiek negalvoti apie maista smile.gif as darbo dienomis prisiziuriu, bet va kad ir siandien gurksnoju alaus kokteilius, krekeriu pakramsnoju.. Del to tikrai ryt ar pirmadieni neatsikelsiu storesne biggrin.gif arba jei eitum i gimtadieni tarkim, irgi su vandenuku sedetum ir maisto neragautum?
Atsakyti
Gaily, as saves nevarzau, jeigu noriu tai valgau ar ten kazkokio mikso isgeriu, man nesinori ir visai nereikia tokio dalyko, nera, kad kiti vartotu o man seile varvinti reiketu tikrai ne, gyvenu ir nesizudau del maisto, dabar jau pradejau ir saldumynus valgyti, be to man skrandi grauzia nuo kai kuriu dalyku, tai turiu prisiziureti. Del manes alkoholio gali is v is nebuti, nereikia man jo kad atsipalaiduociau, turiu kitokiu budu atsipalaiduoti mirksiukas.gif

Gaily, tu matau mane ne taip supratai, alkoholio galiu ir nevartoti nuejusi i gimtadieni, be to galiu gyventi ir galiu su sulciu stikline ar su vandeniu ar dar kazkuo, bet juk nera tas alkoholis toks butinumas, praktika atlikdama tiek prisiziurejau, kad net slykstu, dar alkoholis alkoholis, o psichotropines medziagos tai is vis baisu.

Nuejusi i gimtadieni, tikrai neatsisakau torto ar ten mesos ar dar kazko tik pas mane yra principai tokie, teisingiau gyvenimo budas jau tapes, kad mesa, zuvis, be jokiu bulviu, kruopu valgoma tik su darzovemis, nevalgau bandeliu, kvietiniu miltu nevalgau (labai retai), duona tik neskaldytu grudu, atradau kas man geriausia ir kada suvalgius ka gerai jauciuosi. Negaliu fermentinio surio valgyti is vis, vienas dalykas pagavau, kad man labai eina i kuna, o dar svarbesnis dalykas, kad man nuo jo rugstys kyla.

Tikrai nesizudau del maisto, bet derinu ka su kuo valgau ir nepersivalgau...
Atsakyti
QUOTE(Laurencija81 @ 2013 05 25, 21:40)
Grubavota, tau reikia mastyma pakeisti smile.gif vat mes ka tik nuo stalo, teisingiau, kepe zuvi ant groteliu folijoje, bulves ir sviezios salotos buvo, tai suvalgiau zuvi, bet ta zuvis tai ten zaidimas su ja nes akuotu daugiau ne imesos, bulviu nevalgiau ir siek tiek salotu, visi skanavo kas alaus, kas mikso, saziningai nei laso, tik vandenuko, ai teisingai kavos puodeli isgeriau ir paragavau gal koki 50 gramu krekeriu tortuko, daugiau nieko, jauciuosi soti ir laiminga  blush2.gif Ryt leksiu siek tiek apsipirkti, nes neturiu ka apsirengti sad.gif

Tai as ta mastyma jau nuo sausuo menesio keiciu, ir nera taip kad kasdien "dziuginciau" sirdi tokiais dalykais.. atsyla orai daugiau laiko lauke praleidi daugiau kompanijose sedi nesakau kad prisislamsciu iki kol negaliu nuo stalo pakilt, bet leidziu sau siek tiek atsipalaiduoti nes zinau kad gyvenime pas mane bus tu pasisedejimu kad ir po truputi ..zinau kad visgi ir to alaus isgeriu atsiradus norui ir su kompanija kepant sasla tikrai atsipalaiduoju.. ax.gif kasdien tokie festivaliai vyktu tai tektu rimtai susimastyt, bet kaip kartais tai kazinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grubavota @ 2013 05 25, 23:02)
doh.gif

O as totalus vaiksciojantis kosmaras, vienintele turiu pliusa ir ne tai kad biski apsivalyciau, bet dar pavariau jjuk grilinom  doh.gif  lotuliukas.gif  aisku nebuvo kad apsiryciau bet pavalgiau sociai ir dar alaus stikline ismaukiau kad nuslystu geriau  cool.gif  biggrin.gif  labai "sauniai" pypec

Gabriela wow saunuole tu!!! liux  thumbup.gif  4u.gif

Dekavoju, tu nesijaudink, patikek kiek kartu yra ir man buve, kad as vienintele su pliusu, svarbiausia nesigruzint ir neuzsiciklint ties tuo o ne turiu nepriaugt nei simto gramu biggrin.gif

QUOTE(gaily @ 2013 05 25, 23:50)
O tau nesinorejo alaus ar mixo kokio? Man nesamone atrodo tiek sau neleisti atsipalaiduoti, bent kazkiek negalvoti apie maista smile.gif as darbo dienomis prisiziuriu, bet va kad ir siandien gurksnoju alaus kokteilius, krekeriu pakramsnoju.. Del to tikrai ryt ar pirmadieni neatsikelsiu storesne  biggrin.gif  arba jei eitum i gimtadieni tarkim, irgi su vandenuku sedetum ir maisto neragautum?

As irgi negaleciau taip i baliu nuejus irgi sedet ir galvot jetau to nevalgysiu ano irgi, nevalgau tik nuo ko man negera, pvz duonos nes skauda pilva, pieno nes netoleruoja laktozes, bet tikrai savaitgaliais neskaiciuoju kiek isgeriau ir kiek suvalgiau, svarbiausia neprikapot tiek, kad pilvas dribt pradetu ir nesedet prie stalo visa vakara i bliuda ikritus biggrin.gif as labai megstu sokt, tai po baliaus va gryzom 5 ryte tai MB man dare pica biggrin.gif tiek alkana buvau biggrin.gif

Laurencija, manau tu ne taip supratai Gaily, ji neturejo omeny vien alkoholio, turejo omeny atsipalaiduot tai kad neskaiciuot ka valgai ta viena diena smile.gif o del alkoholio tai aisku, kiekvieno cia reikalas, mano tevai nevartoja jo, na tetis nevartoja, mama labai retai kokia taure vyno isgeria prie progos, bet as uztat uz juos abu atsigeriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. einu foto isimesiu, kokia as grazi, o mano MB nebatstoja nuo manes biggrin.gif kiek jam laimes kad as tokia kuda, nors niekada gyvenime ner sakes, kad blogai yra, bet dbr matos jau kad patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriela :): 26 gegužės 2013 - 12:15
Labukas,
Matau diskutuojat apie savaitgalio malonumus. As irgi savaitgaliais leidziu sau negalvoti per daug ka valgau, bet yra dalyku kuriu vengiu, net ir per baliukus. Tai kaip ir minejo, balta duona ir siaip visokie kepiniai, miltiniai patiekalai, mesa ar zuvis tik su darzovem, vengiu visokiu padazu, majonezu. Man tik sunku surio atsisakyti, nes esu ziauri megeja, o kaip zinia jie turi nemazai riebalu, tai va cia tikrai man bėda biggrin.gif, na bet nieko. Po truputi svoris rieda, o tai svarbiausia biggrin.gif . O alkoholio irgi neatsisakau, tik stengiuosi, maziau alucio gurksnoti, nors ji irgi labai megstu biggrin.gif
Atsakyti
rode gillian mckeith apie viena fermentinio surio megeja-nuotaka. parode kiek ji suvalgo per kazkuri laika, pati pakraupo nuo kiekiu. ir jai pasiule keisti tofu.
o koki suri mesgti?

gabriela, o tu bandei ivairias duonas? jei papildytum raciona selenom tai gal ir duonos galetum daugiau valgyt

issitraukiau dietologes plana, tai man siule 1350-1400 kasdieni valgiarasti ir 1 diena iskrovos. nzn, atrodo badas, bet gabriela dar turi kur stengtis lotuliukas.gif iki vestuviu tikrai suspetu cool.gif
tai snd pradejau pagal ta plana. na jeigu ir nepavyktu, bent racionas bus kazkuriam laikui pasikeites cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilia143: 26 gegužės 2013 - 14:35
QUOTE(aprilia143 @ 2013 05 26, 15:31)
rode gillian mckeith apie viena fermentinio surio megeja-nuotaka. parode kiek ji suvalgo per kazkuri laika, pati pakraupo nuo kiekiu. ir jai pasiule keisti tofu.
o koki suri mesgti?

gabriela, o tu bandei ivairias duonas? jei papildytum raciona selenom tai gal ir duonos galetum daugiau valgyt

issitraukiau dietologes plana, tai man siule 1350-1400 kasdieni valgiarasti ir 1 diena iskrovos. nzn, atrodo badas, bet gabriela dar turi kur stengtis  lotuliukas.gif iki vestuviu tikrai suspetu  cool.gif
tai snd pradejau pagal ta plana. na jeigu ir nepavyktu, bent racionas bus kazkuriam laikui pasikeites  cool.gif

Oi man nera neskanaus surio, as visus megstu. Labiausiai tai palėsinius, ypac Brie, o dar jei su viskiais riesutais, tai apsiryjimas bigsmile.gif . Taip pat megstu feta ir siaip visokius puskiecius surius, parmezana ir t.t., gal mozarela ir varskes kiek maziau.
O koki cia plana turi, gal nori pasidalinti, gal kokiu ideju ir mes pasisemtume?
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2013 05 26, 16:31)
o koki suri mesgti?

issitraukiau dietologes plana, tai man siule 1350-1400 kasdieni valgiarasti ir 1 diena iskrovos. nzn, atrodo badas, bet gabriela dar turi kur stengtis  lotuliukas.gif iki vestuviu tikrai suspetu  cool.gif
tai snd pradejau pagal ta plana. na jeigu ir nepavyktu, bent racionas bus kazkuriam laikui pasikeites  cool.gif

bandziau, bulkos nemegstu isvis nemegstu kepiniu ir gerai, nes gelbejimosi ratas nuo jo dedas smile.gif o nuo paprastu duonu, nesvarbu, ajeru, rugines, kvietines, baltos juodos skauda pilva, bandziau ir selenas ir jogurtus ir kmynus ir probiotikus ir daug daug visokiu velniu, netoleruoja man tu grudu kazkodel, na bet as viena kart i diena sau leidziu rytais maza gabaliuka suvalgyt, ai bet dzin va mesos jei negaleciau tada ragas biggrin.gif

na man ir su 1500 krenta, badaut as nebadausiu smile.gif nepatinka man badauti smile.gif 1300 yra labai mazai, as esu labai bizi vumen biggrin.gif jeigu namie sedeciau gal ir dzin, bet ne dbr smile.gif nu nenumesiu tu 3 likusiu, nenumesiu dzin smile.gif
Atsakyti
Graziai atrodai, bizi vumen biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 26, 17:13)
Graziai atrodai, bizi vumen  biggrin.gif  thumbup.gif

Dekui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(orintano @ 2013 05 26, 15:40)
O koki cia plana turi, gal nori pasidalinti, gal kokiu ideju ir mes pasisemtume?

mes mokejom pinigus, o jus patirties semsites? lotuliukas.gif as irgi taip noriu
gabriela, nuo kada cia tau pradejo sektis? dry.gif kodel ne man? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilia143: 26 gegužės 2013 - 17:56
Nustojau pavydet kitoms ir pati pradejau kazka daryt smile.gif uztat ir sekas, kol tik bambejau nesiseke biggrin.gif

Na siandien as savo meniu nerasysiu, nes issidarkes kazkoks, vakar nieko gero nesuvalgiau, o nuo ryto prasidejo, picos tas anas. na bet viena diena i savaite tikrai galima smile.gif
Atsakyti