Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgome po 18 val.

Sveikos mergiotes,neprisidaviau savaitgali,nes nieko nepasikeite tas mano svoris,o ir seip visa savaitgali atostogavau kaimuki biggrin.gif na su sportu man nekas,tyyngiu,ner noro,galva pramusta kitais dalykais,mazgei dantys kalasi tj baigiu nuo proto nusokt,tik cype ir cype,greiciau dantuota ta mano pone butu.O man va norisi cigaretes kazkaip vis labiau ir labiau....
Beje mergiotes saunuoles kuripos turit minusa,ypac musu bizi vomen biggrin.gif maladiec biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pas mane jei oras lepina tai lauke ir bovinames su dukra o jei oras s... Tai veiklos namie pilna kraustynos pas mus tai tik dirbk doh.gif Kiek CIA visko sukraut reikia biggrin.gif

Saulyte patrauksim dumeli susibege mirksiukas.gif biggrin.gif

O kas del svoriu Tai reikalai juda geryn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grubavota @ 2013 05 29, 00:05)
Sveikos 4u.gif
Pas mane jei oras lepina tai lauke ir bovinames su dukra o jei oras s... Tai veiklos namie pilna kraustynos pas mus tai tik dirbk doh.gif Kiek CIA visko sukraut reikia biggrin.gif

Saulyte patrauksim dumeli susibege mirksiukas.gif  biggrin.gif

O kas del svoriu Tai reikalai juda geryn thumbup.gif

Oi tikiuosi atsispirsiu grubavota,nes bijau kad vel isitrauksiu i ta dumu apsipylima.
Atsakyti
Mano zinute dingo, meniukai dingo nieko ner doh.gif

As jau du menesius nerukau, kazkaip nebenoriu, gaila pasidare saves biggrin.gif tie kvepavimo takai amziais problematiski, nuo ko jus manot taip, juk apie 10 metu prarukyta verysad.gif ir tikrai nerukysiu, cia per baliukus uzeina noras, sakau mb duok porai dumu, bet taip slykstu visada pasidaro sakau ne ne biggrin.gif ir man svoris taip gerai krenta kai nerukau sakes smile.gif)) esu jau minejus man rods, kad megdavau skaniai prikimst pries kiekviena parukyma biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 05 29, 10:38-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 05 29, 10:38)
Mano zinute dingo, meniukai dingo nieko ner  doh.gif

As jau du menesius nerukau, kazkaip nebenoriu, gaila pasidare saves biggrin.gif tie kvepavimo takai amziais problematiski, nuo ko jus manot taip, juk apie 10 metu prarukyta  verysad.gif ir tikrai nerukysiu, cia per baliukus uzeina noras, sakau mb duok porai dumu, bet taip slykstu visada pasidaro sakau ne ne biggrin.gif ir man svoris taip gerai krenta kai nerukau sakes smile.gif)) esu jau minejus man rods, kad megdavau skaniai prikimst pries kiekviena parukyma biggrin.gif

Tj yra net pasakymas toks linksmas "Kas pavalges neparukys,tas didziausias tinginys" ,Man ir saves gaila,ir ner grazu rukyt moteriai,na ziauriai daug minusu,pliusas 1,patenkini savo nora rukyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as vakar truputi padauginau sidriuko su sese, tai siandien blogai jauciuosi. Mano meniu:

Kava su pienu+puse bandeles su kokosu.
Grikiai, vistienos kukuliukai, marinuoti burokeliai.
Kava+puse Baunty sokolado
Saltibarsciu pora mazu samtuku (bet cia buvo apie 19 val.) blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Snd nulekiau i treniruotes, po tu ligu tai kaip sunku sportuot :/

meniu:

kiausinis, duonos gabaliukas, desros gabaliukas, pomidoras, kava
sriubos samtukas, mesos suktinukas, pomidoras, vitamininis gerimas
kava
Aviziniu kruopu pora saukstu, keptos jautienos pora gabaliuku smile.gif

eisiu dar arbatos issivirti smile.gif

Atsakyti
Labas biggrin.gif du vakarus šampanas liejosi, bet svarstyklės draugės cool.gif

gabriela, kiek laiko nesportavai jau?
Atsakyti
Lab dien,

Nesportavau daugiau nei menesi smile.gif sikna kaip baisiai nukarus biggrin.gif
Papildyta:
Lab dien,

Nesportavau daugiau nei menesi smile.gif sikna kaip baisiai nukarus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siandien valgiau:

2 sumustiniai, kava
snicelis su pomidoru
dziuveselis
darzoviu sriubos dubenelis ax.gif 4u.gif

kazin labai prastai butu jei prisiduociau sestadieni ryte? blush2.gif Gabriela pupute kaip sakai? mirksiukas.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas,

Mano meniu:

Pieniska desrele, nedidelis pomidoriukas+kava su pienu
Žuvies maltinukas su kazkokiais priedais+salotos, kava, šokolado kelios skilteles
Grudetos varskes indelis.

Tikiuosi pagundu vakare nebebus.
Atsakyti
QUOTE(Grubavota @ 2013 05 30, 20:33)
Sveikos 4u.gif

Siandien valgiau:

2 sumustiniai, kava
snicelis su pomidoru
dziuveselis
darzoviu sriubos dubenelis  ax.gif  4u.gif

kazin labai  prastai butu jei prisiduociau sestadieni ryte? blush2.gif Gabriela pupute kaip sakai?  mirksiukas.gif  blush2.gif  biggrin.gif

as visada sestadieniais prisidavineju smile.gif taip kad no problemo biggrin.gif

meniu:
kiuasas,duonos gabaliukas, dersos gabaliukas, saukstelis krienu, pomidoras, kava
viena bulve ir kepeneliu pyrago nedidelis gabaliukas
dietines kolos buteliukas
desros girezinelis, pomidoras, pora saukstu mieziniu kruopu, gabaliukas jautienos smile.gif

siandien susivelinau su vakariene, nes dirbau virsvalandzius netiketai sad.gif tai gavos apie 8 kad pavalgiau smile.gif
Atsakyti