Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgome po 18 val.

Labas rytas biggrin.gif
Kam kavos? biggrin.gif
Taigi... Pasisveriau... 57,2kg biggrin.gif Nu nerealiaiiiii biggrin.gif ... Laiminga, kaip braske biggrin.gif
Atsakyti
Labas, bandau paiskrovaut ivairoves delei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 31, 09:13)
Labas, bandau paiskrovaut ivairoves delei biggrin.gif

Aš šia savaite iskrovos dienų nedariau, tiksliau bandžiau, bet nepavyko. Bet minusas yra biggrin.gif
Koks tavo rezultatas šia savaite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucy: 31 gegužės 2013 - 08:32
Labas rytas,

As su kava smile.gif dar laukiu prisidaveju iki rytojaus smile.gif as ryt dirbu, tai turbut lentele bus tik sestadieni vakare arba sekmadieni ryte smile.gif as sia savaite nieko gero nenumeciau, bet gal ir gerai, nes labai jau staigiai svoris krist pradejo, paskui ataugs su kaupu biggrin.gif MB jau issigandes biggrin.gif visi issigande biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucy @ 2013 05 31, 08:31)
Aš šia savaite iskrovos dienų nedariau, tiksliau bandžiau, bet nepavyko. Bet minusas yra biggrin.gif
Koks tavo rezultatas šia savaite?

Koks rezultatas, as liekna kaip smilga flirt.gif jau berods trečia savaite kai tik palaikau svorį
Atsakyti
Sveikos lieknuolės 4u.gif ,

Mano minusiukas labai mazas, bet vis tiek gerai, kad ne pliusas.

Geros dienos ir grazaus savaitgalio!!!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pas mane irgi minusiukas vos tik vos tik bet svarbu minusiukas thumbup.gif 4u.gif
Kuopiu namus siandien tiek visko daug yra ka veikt tai jau nusprendziau kompa i sali ir pradet dirbt biggrin.gif tai vat geros jums dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 31, 13:00)
Koks rezultatas, as liekna kaip smilga flirt.gif jau berods trečia savaite kai tik palaikau svorį

lotuliukas.gif

kaip as snd tyngiu, kazkaip isvis viska tyngiu reikia man atostogu jau doh.gif

siandienos valgiai:

kiausas, sumustiakas su kumpiu, pomidoras, kava
sumustiakas su kumpiu, mozarelos surio rutuliukas, pomidoras,
bananas
zirneliu visas indukas su saukstu majonezo, kumpio kelis gabaliukai, colos skardine, dietines smile.gif

Atsakyti
As atlaikiau iskrova, o maista dariau rytdienai zygiui su baidaremis, taip kvepejo biggrin.gif eisiu i vonia parelaksuot
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 31, 22:20)
As atlaikiau iskrova, o maista dariau rytdienai zygiui su baidaremis, taip kvepejo  biggrin.gif  eisiu i vonia parelaksuot

Patikek zinau ta jausma biggrin.gif kaip gailiuos, kad duonos suvalgiau dvi riekes, pilvas vel pupso pucia raizo, iskart uzkietejo viduriai doh.gif tokia pilna pilna, garantuoju ryt bus daugiau negu reikia prisidavimmui doh.gif
Atsakyti
Bet tragiškai valgyt noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 31, 23:25)
Bet tragiškai valgyt noriu   biggrin.gif

Labas rytas, nu ar atkentejai? ar bus dar prisiduodanciu ?
Saulyte, kodel nebeprisidavineji?????

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriela :): 01 birželio 2013 - 09:41