Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgome po 18 val.

smile.gif+2013 07 30, 09:45-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 07 30, 09:45)
ir kaip svorio reikalai, ar sportuoji, ar renkiesi sveikesni maista ar uztenka tik nevalgyti?
panos, cia mano vestuves, jei idomu paziurekite smile.gif

https://www.youtube....h?v=BsjgUrC5Zxw

Oi grazuoliai,puikuoliai ir dar visokiausi graziausi zodziai is mane sjusu adresu.Labai graziai atrodet,o kaip kitaip juk graziausia jusu gyvenimo diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Saulyte*** @ 2013 07 30, 23:24)
Oi grazuoliai,puikuoliai ir dar visokiausi graziausi zodziai is mane sjusu adresu.Labai graziai atrodet,o kaip kitaip juk graziausia jusu gyvenimo diena biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif dekui
Atsakyti
Na merginos kaip sekasi nevalgyti po 18 val?Kodel nei viena nesigiria?O ryt prisiduodam jau?
Atsakyti
nes per visa vasara rezultatu ner lotuliukas.gif
o as vakar iskrova atlaikiau bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,ar priimsit ir mane? ax.gif kaip cia viskas vyksta. jei galit parasykit i az. vienai sunku mesti svori. verysad.gif
Atsakyti
Na merginos, vis dar vasarojat? As jau nuo rytojaus gryztu pilnu tempu i vezes, nes atostogos baigesi sad.gif Rezultatai liudnoki, bet ka jau padarysi smile.gif Tai tikiuosi, kad si savaitgali bus kas ir be manes dar prisiduodanciu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.

O jau reiktu susiimt nes nu baisu sad.gif
Atsakyti
Sveikos, na ponios mielos, matau niekas nenori su manim vel kibti i darba. Rasau meniu, gal daugiau kam ikvepimo atsiras:

Pusryciai: kava su pienu ir pora duonos lazdeliu.
Pietus: Salotos su tunu, kava, keli gabaliukai juodo šokolado blush2.gif .
Pavakariai: Mazas obuoliukas
Vakariene: Grudetos varskes indelis, bananas ir obuolys.

Vandens buvo mažai, turbut ne litro neisgeriau, bet dar iki vakaro kazkiek pagersiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As tai pavalgiau snd paskutini syki sesta, dbr bandau nebevalgyt smile.gif tai penktadieni prisiduodam? biggrin.gif
Atsakyti
Pusryciai-kava su pienu,aviziniai dribsniai su liesu pienu ir razinos.
Pietus virtos trintos darzoves(brokolis, kalafijoras paprika)ir pacios sudyta maza silkute
Vakariene.
Vakariene tos pacios darzoves tik su savo marinavimo skumbre smile.gif

Db mums zuvies sezonas,skumbres su silkem y ylanka atplauke,mmmm. Skanu ir sveika 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Mano svoris lygiai 72 kg doh.gif 4 kylai uzridenti po vestuviu, bet susiemiau, nevirsyju 1500 kaloroju ir sportuoju. kaip jums mergaites?
Atsakyti
Gabriela puikus nusiteikimas, o ne per mazai 1500, kai sportuoji? O mano svoris tai kazkoks neaiskus, vakar ryte buvo 65,1 kg, o siandien 63,8 kg. Tai net nezinau, ka ir priduoti smile.gif. Gal vidurki isvesti biggrin.gif . Siaip irgi stengiuosi nevirsyti kaloriju 1500, bet as taip apytiksliai skaiciuoju, tai atrodo, kad nevirsyju smile.gif
Atsakyti