apsirijau, nu pasiutimas sueme vel persiedziau iki tokio lygio kad vemt noris... ai zodziu as turiu problemu su tuo persyvalgymu, nebeturiu jegu kovot su tuo svoriu tikrai
Sveikutės, apsimėčiau užsakymus, bandau ir aš grįžti į doros kelią, nes priaugau 3,5 kg, šiandien svarstyklės rodė 73,7 kg palaida bala. Jūsų teismui šiandieninė foto
Sveikutės, apsimėčiau užsakymus, bandau ir aš grįžti į doros kelią, nes priaugau 3,5 kg, šiandien svarstyklės rodė 73,7 kg palaida bala. Jūsų teismui šiandieninė foto
Sakau labas rytas, nors sunkiai man keliasi šiandien kažkaip, bet kavos išgersiu bus geriau ***Saulyte***, ačiū už gražius žodžius, nuo šiandien jau susiimu ir nebekemšu visko iš eilės ...
Dar noriu paprašyti jeigu nesunku pabalsuokite už mano vaikučius paspaudusios ant nuorodos
Labas visoms Pagaliau vasara i pabaiga Rudeniop viskas stos i savo vezias, tikiuosi svoris irgi . Vasaros reziume: priaugus buvau net 4 kg, va ka reiskia atsipalaiduoti.. Dabar turiu pliuso 1 kg,tai jau nebaisu. Vel grieztai nuo 6-tos val. ne kasnio i burna. Kaip kitom vasarele prabego? Kur atostogavot? Kai buvom su seima prie juros, pergyvenom labai didele vetra . Miegojom kemperyje, bet buvo ziauriai baisu .
as buvau isvykus i Skotija, tai sedejau be rysio ataugsiu greit viska ka numeciau pries vestuves nes rezimo nulis nuo penktadienio pradedu nauja darba ir stos tikiuos viskas i vezes, pms dbr kamuoja tai istinus net neisisveriu, apetitas zveriskas bijau svertis siaubas kazkoks