QUOTE(Nidulia @ 2014 01 17, 11:22)
1 Na ka jums dar galima pasakyti po tokio sakinio? Ar I mano kaili buvote ilindusi, kad zinote, kokias kancias kentejau, kad mano zodziai perdeti?? Be to, kiekvienam savo skausmas atrodo pats didziausias.....
2 Net nepasinaudojote pasiulymu paziureti, kaip zmones lipa is savo problem, bet jau kategoriskai nusistaciusi. Na, tai jusu teise ir reikalas, bet jusu kategotiskumas man keistas. Niekas ir nevercia jusu tiketi mano zodziais. Kas nores, pasidomes ir pamegins. Ir as negimiau tai zinodama.
3 Isgirdau, pasidomejau, pameginau, tiko, pasveikau. Todel ir gaistu laika, dalindamasi su kitais. Ar jus manote, kad man tai kazkokio elno atnesa ir garbes suteikia?
4 Ka jus tuo norejote pasakyti?
5 Tai kodel as numeciau 12 kg per 2 menesisu, padidinusi riebalu kieki, bet nuemusi greituosius angliavandenius. kodel nare Lumi Lumi, per metus numete 35 kg, sekmingai ir teisingai valgydama riebala, nebadaudama ir nesivaikydama jokiu madingu dietu, kurios tik ligu privaro. Cia tik 2 pvz., bet jau iseina, kad as jus itikineju lotuliukas.gif Seda panos ant kokios baltymines dietos, numeta svorio, bet prisivaro sveikatos problem ir nesupranta kame saknys. Tiek to, neverta cia gincytis, jus darykite kai jums geriau.
6 Jus kazkaip nelabai ismanote, kokie procesai vyksta organizme, bet jums svarbiausia paneigti ir priestarauti. Na, buna tokios naturos zmoniu, ka jau padarysi
1 Esu turėjusi aštrią pienligę, kai neįmanoma savame kailyje tvertis, bet tai nė iš tolo neprilygsta nuolatiniam skausmui, kurio net morfijus nenumalšina. Todėl ir sakau, kad toks hiperbolizavimas užkabino.
2 Pasakojimai, kad vien dietos pagalba galima atsikratyti tokių rimtų ligų kaip vėžys, yra pavojingi. Nes atsiranda, kas patiki, kas atsisako tradicinio gydymo ir paskui miršta. Jokiais būdais nesakau, kad dieta neturi įtakos tam tikriems negalavimams, bet tai nėra panacėja nuo visų galų.
3 Tikrai nemanau, kad jums iš to yra nauda, bet tai nereiškia, kad jūsų skleidžiama informacija yra visiškai teisinga
4 Atrodo aiškiai parašiau
video
5 Ne tame esmė - jei valgysi dideliais kiekiais ir netinkamus derinius, tai storėsi tiek nuo angliavandenių, tiek nuo baltymų, tiek nuo riebalų. Esmė yra kiekyje ir santykyje visų šių grupių. Numesti svorį galima mintant vien mcdonalds maistu.
6 Geriau patylėkite, a? Nei jūs žinote, ką aš išmanau, nei klausėte. Prieš pradėdama mažo angliavandenių kiekio dietą perskaičiau knygą apie žmogaus metabolizmą ir šiaip nemažai tuo domėjausi.
O šiaip tai labai nukrypome nuo temos. Buvau kažkur moksliniuose straipsniuose užmačiusi komentarus dėl dietos be angliavandenių įtaką candidai, bet dar nepasigilinau. Tik atsimenu, kad buvo gana skeptiškai tai įvertinta. Reikės kada pasidomėti ir paskui čia papasakoti.