Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(nebezinau:) @ 2014 01 22, 21:17)
Dar įdomu, ar naudojat kokį prausiklį. Man ginekologė nurodė Vagisan.

Paklausyk, kaip logiskai man paaiskino ginekologe apie tuos visus intym prausiklius. Moterys daznai buna tokios sktupulingos svaruoles, kad besiprausdamos kaisioja pirstus kur nereikia ir su tais visai prausikliais isplauna gerus dalykus, kitaip tariant, sumazina geruju bakretiju, tai blogosios greit ima virsu ir rasideda linksmybes. Nereikia jokiu prausikliu, pakanka apsiprausti isore siltu tekanciu vandeniu. Na, subinele galima ir prausikliu pamazgoti. Pameginkite pareguliuoti flora - parugstinti terpe naturaliai arba zvakutemis ir nesiprausti prausikliais intymios vieteles. Naturalus budas - tikro, pacios pasidaryto rugpienio isrugos. Zvakutes - Floragyn žvakutės 2 kartus savaitėje. Geriausia pries menesines, nes dazniausiai pries jas terpe sarmeja.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 23, 20:07)
Nereikia jokiu prausikliu, pakanka apsiprausti isore siltu tekanciu vandeniu.
Zvakutes - Floragyn žvakutės 2 kartus savaitėje.

Jo, man irgi gydytoja liepė vandenuku prausti. Paskui jau, kai viskas grįžo į savo vėžes, išskalbiu plaukučius prausikliu, o gleivinę tik vandeniu.

Man įvairios žvakutės iššaukdavo paaštrėjimą. Galvoju, kad čia kaip su skrandžio rūgštingumu - vienoms nukrypimas į vieną pusę, kitoms į kitą, o rezultatas panašus. Tiesiog stebėkit savo organizmą ir netikėkit teorija, jei tai prieštarauja praktikai.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2014 01 24, 23:35)
Jo, man irgi gydytoja liepė vandenuku prausti. Paskui jau, kai viskas grįžo į  savo vėžes, išskalbiu plaukučius prausikliu, o gleivinę tik vandeniu.

Man įvairios  žvakutės iššaukdavo paaštrėjimą. Galvoju, kad čia kaip su skrandžio rūgštingumu - vienoms nukrypimas į vieną pusę, kitoms į kitą, o rezultatas panašus. Tiesiog stebėkit savo organizmą ir netikėkit teorija, jei tai prieštarauja praktikai.

ne visai kaip su skrandziu:) "ten" turi buti rugstine terpe. Jei nusarmeja, isplauname gerius, tai ir vaginoze, ir pienlige greitai pasirodys. O dar gaunant angliavandeniu pertekliu, tai grybelis tik ir laukia, kaip kokia nors forma, per kuri nors gala islisti. Ir lenda jis ne tik pienliges pavidalu.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 25, 00:05)
ne visai kaip su skrandziu:) "ten" turi buti rugstine terpe. Jei nusarmeja, isplauname gerius, tai ir vaginoze, ir pienlige greitai pasirodys.

Gal. Tik aš nerandu jokio logiško paaiškinimo, kodėl man nuo pieno rūgšties žvakučių prasidėdavo paūmėjimas. Dar galvojau, kad suerzina žvakutėse esančios pagalbinės medžiagos. Bet naudojau skirtingų firmų, su minimaliom neutraliom pagalbinėm medžiagom - tas pats.

Nepretenduoju į gilias medicinos žinias. Čia aš agituoju stebėti savo organizmą ir nedaryti to, ko jis nepriima.
Atsakyti
laba diena, damos,

Mane taip pat vargina pienligė. Ir kaip daugumai,gydytojai vaistus siūlo, žvakutes, kurios padeda tik laikinai. Nusprendžiau išbandyti dietą, prisirinkau informacijos, susidariau liestinų produktų sąrašą ir nustėrau, kiek mažai visko galima valgyti. Man įdomu, kaip jums pavyksta tiek daug visko atisisakyti? Ką jūs valgote, koks jūsų meniu? 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,
kankino ši liga lygiai metus: prasidejo vienų metų rugpjūtyje, tai kitų metų rugpjūtyje baigėsi. Prasidėjo nežinia iš kur, baigėsi nežinia, nuo ko. Matyt, atėjo laikas, tiek buvo skirta. Išbandyta buvo viskas, kas įmanoma ir priimtina, tiesiog vieną dieną baigės ir tiek. 1,5 metai dabar kai savijauta gera, bet gyvenu budriai, atsargiai prausiuosi, nuolat galvoju, kaip gyventi, kad nepakenkti. Bėda tame, kad ši liga paliko pėdsaką psichikoje, dabar metai laiko, kaip vartoju antidepresantus. Tikrai gilūs buvo pergyvenimai, nukentėjo gyvenimo kokybė ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2014 01 25, 12:59)
Gal. Tik aš nerandu jokio logiško paaiškinimo, kodėl man nuo pieno rūgšties žvakučių prasidėdavo paūmėjimas. Dar galvojau, kad suerzina žvakutėse esančios pagalbinės medžiagos. Bet naudojau skirtingų firmų, su minimaliom neutraliom pagalbinėm medžiagom - tas pats.

Nepretenduoju į gilias medicinos žinias. Čia aš agituoju stebėti savo organizmą ir nedaryti to, ko jis nepriima.

kiekvieno organizmas yra unikalus ir reaguoja skirtingai. Kazkas nepatiko jususkiam. Gal, kad pienliges metu naudojote tas rugstinancias terpe zvakutes, Lyg ir sake daktare, kad pirma issigydyti o tik tada du kart I savaite parugstinti terpe, ypac pries menesines. Negaliu tiksliai atsakyti, nes ir as ne daktare:)

QUOTE(Longitude @ 2014 01 25, 14:50)
laba diena, damos,
susidariau liestinų produktų sąrašą ir nustėrau, kiek mažai visko galima valgyti. Man įdomu, kaip jums pavyksta tiek daug visko atisisakyti? Ką jūs valgote, koks jūsų meniu?  4u.gif

Cia raip tik is pradziu atrodo:) Pilna ko valgyti, kazkurioje temoje buvau surasiusi, tai tikrai kruva maisto, tik is pradziu taip greitai nepasijungia fantazija.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 25, 23:56)
Gal, kad pienliges metu naudojote tas rugstinancias terpe zvakutes, Lyg ir sake daktare, kad pirma issigydyti o tik tada du kart I savaite parugstinti terpe, ypac pries menesines. Negaliu tiksliai  atsakyti, nes ir as ne daktare:)

Man buvo chroniška permanentinė pienligė/bakterinė vaginozė, susidedanti iš dviejų fazių - ramios, kai jauti neaštrius pojūčius, įmanoma gyvent kokosų aliejim pasitepliojant ir periodiškus paūmėjimus, kai jau norisi sienom lipt. Žvakutes naudojau ramioj fazėj, tikėdamasi, kad išvengsiu ūmios. Bet gaudavosi atvirkščiai.

Ai, kaip jau buvo, taip buvo, svarbu, kad dabar nebėr. Tfu tfu tfu.
Atsakyti
Oho, cia kazkaip "paturbintai" smile.gif O dabar, kai jau praejo tos nesamones, neliepe daktare bent prie menesines sunaudoti kokia 1 zvakute, kad parugstinti terpe, idant nesugalvotu vaginoze pasirodyti? Kazkodel pries menesines terpe ima sarmeti, sudarydama salygas prilipti pienligei ar dar kokiia nesamonei. O jei dar prausikliais pasiplauni giliau, tai dar daugiau isplauni geru bakteriju ir negerietes ima virsu, skatindamos nusarmejima ir sudarydamos idealia terpe pienligei.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 26, 15:16)
Oho, cia kazkaip "paturbintai" smile.gif  O dabar, kai jau praejo tos nesamones, neliepe daktare bent prie menesines sunaudoti kokia 1 zvakute, kad parugstinti terpe, idant nesugalvotu vaginoze pasirodyti?

Viena daktarė paleido į pasaulį su žinia "viskas, liga įgavo chronišką formą, vaistai nebepadės, žiūrėkis maistą ir kentėk, gali soda išorėj apsiplaut". Kita sakė kuo mažiau kištis į savo vidų, praustis vandenuku, yra šansų, kad pats organizmas susireguliuos.

Gydžiaus kaip išmaniau, klausydamasi savo organizmo, daugiau ar mažiau sėkmingai išbandydama visokias priemone, kurias čia išskaičiau. O dabar, kai viskas atsistatė, stengiuos nebesikišti į vidaus procesus jokiom formom. Veikia - ir ačiū dievui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senmergiukas: 26 sausio 2014 - 20:48
Tikrai super, kad jums viskas susitvarke, labai smagu:)
Atsakyti
Sveikos, ir aš jungiuosi į jūsų būrį verysad.gif

Spalį gėriau antibiotikus dėl stipraus kosulio, tai ir prasidėjo...
Ir taip kiekvieną mėnesį.

Mečiau savigydą ir šiandien nuėjau pas ginę, išrašė makšties tablečių - Klion - D. Prieš tai naudojau Gyno - Pevaryl ir dar vienas, kurių pavadinimo nepamenu. Padėjo tik tam kartui. Kažin kaip bus su tomis Klion - D g.gif Gal kuri naudojot šitas?
Atsakyti