QUOTE(Vai2lka @ 2014 02 20, 14:55)
Kaip kiekvienai skirtingai
Bandysiu as gert tas candida clear, kad jau nusipirkau.
Bandau prisiziuret maista, bet taip sunku
O tas macmiror complex zvakutes naudojot uzdegimu metu? Skaiciau kad ten 8 ieina tai kasdien po viena?
Kaip sergant su lytiniais santykiais? Kada galima vel myletis, jei simptomai jau lyg ir praeina. Tarkim isgeriau tablete sekmadieni, treciadieni jau nebejauciau perstejimo, ar jau galima myletis? Kada dazniausiai po zvakuciu ar vaistu vel mylites?
Koki arbatmedzio alieju naudojat ir kaip? Su vandeniu atskiedziat ir isore plaunat?

Bandysiu as gert tas candida clear, kad jau nusipirkau.
Bandau prisiziuret maista, bet taip sunku

O tas macmiror complex zvakutes naudojot uzdegimu metu? Skaiciau kad ten 8 ieina tai kasdien po viena?
Kaip sergant su lytiniais santykiais? Kada galima vel myletis, jei simptomai jau lyg ir praeina. Tarkim isgeriau tablete sekmadieni, treciadieni jau nebejauciau perstejimo, ar jau galima myletis? Kada dazniausiai po zvakuciu ar vaistu vel mylites?
Koki arbatmedzio alieju naudojat ir kaip? Su vandeniu atskiedziat ir isore plaunat?
na, mano atvejis irgi unikalus, nors buvo panasus i vienos cia rasiusios forumietes, tai i jos zinutes labiausiai ir kreipiau demesi

vartokit, zinoma, candida clear, blogiau nebus, o gal tai ir bus vaistas, kuris jums pagelbes.
Macmiror complex man israse gydytojas tiesiog del to gal, kad jo dar nebuvau bandzius, o simptomai tai buvo toks paburkimas, erzino devimos kelnes, zodziu, nuolat jutau ta vietele, tepinelis rode grybeli...Po siu kapsuliu sunaudojimo ivyko stebuklas lygiai po metu sirgimo nuolatinio. Nebepamenu, ten bus instrukcija, kaip vartoti.
Su mylejimusi pas mane paprasciau, nes nesu isipareigojusi ir susirgus nutraukiau visus santykius, nes ne tas berupejo ant kiek blogai buvo. To pasekoje issivyste depresijos epizodas, kuri dar tebesigydau. Sugriuvo daug kas gyvenime, santykiai su baime, nes tai irgi itakoja liga, zodziu......
Arbatmedzio aliejus, skaiciau, yra viena is priemoniu, ko bijo candida. Prausiuosi dabar margarita prausikliu su medetkom, paskui nuskalauju vandeniu su laseliu arbatmedzio aliejaus. Manau, tai padeda buti sveikai.
Tiesiog bandykit ir turetumet surasti savo vaista