Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Nidulia @ 2014 02 21, 19:30)
O jus atsizvelgiate, kad zmogus nori nudusinti kandidos isbujojima. Jus paskaitykite info apie mieliagrybius, candida, grybelius ir panasiai, ten viskas surasyta, ko nereiketu daryti dusinant candida.

Taigi as komentare numeciau 5 linkus, trimis kalbomis, kuriuose butent ir parasyta, kad obuoliu sidro actas naudojamas kandidozei gydyti.
O kodel dar jis naudojamas, galite paskaityti anglu kalba. Pilna straipsniu.
Atsakyti
Sveikos, turiu ir as kazka panasaus. Buwau pas gine siaip pasitikrinti, nes pradejo deginti slapinantis na ir rado maksties uzdegima. tai suprantu pienlige. Ar ji tsiranda nuo virskinimo?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 02 21, 22:33)
Taigi as komentare numeciau 5 linkus, trimis kalbomis, kuriuose butent ir parasyta, kad obuoliu sidro actas naudojamas kandidozei gydyti.
O kodel dar jis naudojamas, galite paskaityti anglu kalba. Pilna straipsniu.

gali buti, bet as tai acto ne.
Papildyta:
QUOTE(maja23 @ 2014 02 21, 23:46)
Sveikos, turiu ir as kazka panasaus. Buwau pas gine siaip pasitikrinti, nes pradejo deginti slapinantis na ir rado maksties uzdegima. tai suprantu pienlige. Ar ji tsiranda nuo virskinimo?

Jei tiksliau, nuo prastos zarnyno veiklos, kuria itakoja netinkamas zmogui maistas. Visos bedos nuo negeros zarnyno veiklos. Kai zarnynas veikia kaip laikrodukas, visas organizmas dirba gerai.
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 02 22, 00:46)

beda tame, kad kai nueini pas ginekologa, jo nedomina tavo virskinimas, tik ta vietele. Kai as paklausiau, gal ta problema slypi kazkur kitur, gal virskinime ar kur, atsakymas buvo toks-tau maksti reikia gydyti, ne virskinima ziureti smile.gif
kitas ginekologas aiskino, kad nusilpes imuninetas, o imuninetas silpnas galbut del to, kad organizme apsigyvena candida.... stresas taip pat vaidina ne paskutini vaidmeni, nuo jo taip pat silpsta imunitetas, bet jo siuolaikiniame gyvenime nezinau, kaip isvengti, nes jis visur, o ypac man-tai darbe.
Atsakyti
QUOTE(**Elle @ 2014 02 22, 11:20)
[size=1][/size]

beda tame, kad kai nueini pas ginekologa, jo nedomina tavo virskinimas, tik ta vietele. Kai as paklausiau, gal ta problema slypi kazkur kitur, gal virskinime ar kur, atsakymas buvo toks-tau maksti reikia gydyti, ne virskinima ziureti smile.gif
kitas ginekologas aiskino, kad nusilpes imuninetas, o imuninetas silpnas galbut del to, kad organizme apsigyvena candida.... stresas taip pat vaidina ne paskutini vaidmeni, nuo jo taip pat silpsta imunitetas, bet jo siuolaikiniame gyvenime nezinau, kaip isvengti, nes jis visur, o ypac man-tai darbe.

Reikia surasti gera gydytoja...Maniske ne is karto pradejo kalbeti apie maista, bet kai pienlige kartodavosi kas 2 savaites, ji man surase ant lapo ko negalima valgyti ir ka reikia valgyti. Liepe ir imuniteta stiprinti ir ilsetis, o ne stresuoti.
Atsakyti
Maniske taip pat linkusi tik tai tablete,tai zvakute israsyt ir tiek. Kai jau paklausiau,kad gal reiketu dietos prisilaikyt,tada tik paantrino man,kad butu gerai.
Dar geriau buvo,kai per menesi atejau antrakart,pasake,kad negali but,man turbut vaidenasi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**Elle @ 2014 02 22, 12:20)
[size=1][/size]

Va va, todel zmones ir bludija, neranda kelio, apsikrauna vaistais ir klimsta dar giliau. Darbas ju toks, kuo daugiau israsyti brangiu zvakuciu, tableciu ir tepalu. Juk kainuoja tai nevaikiskai tos zvakes ir t.t. Jau net pati uzklausete, tai galejo gi paaiskinti, kas sukelia vaginos ligas. Bet ji tik zvakutes ismokinta israsineti, nes med. universitete tik to ir moko - nuo tos ir anos ligos, toki ir anokie vaistai ir viskas. Ir neturi teises pasiulyti cesnaku vietoj vaistu, nes licenzija prarastu. Liudna, bet tokia tiesa su musu medicina. Todel reikia kapstytis pacioms is to uzburto rato.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 22, 20:23)
Todel reikia kapstytis pacioms is to uzburto rato.

Ilgą laiką galvojau, kad jei kokia liga apipuolė, tai man reikia tik nueiti pas gydytoją ir kantriai vykdyti visus nurodymus, gerti vaistus ir būtinai pasveiksiu.

Gyvenimas išmokė kitų dalykų. Mano sveikata - tai MANO rūpestis, nes ne gydytojui jos reikia, o man. Ir gydytojas yra naudingas patarėjas, turintis daugiau žinių, nei aš, todėl verta jo klausyti. Bet jis nejaučia mano kūno, tas konkretus gydytojas ar šiandieninė medicina gali kažko nežinoti. Ir jeigu gydytojo vaistai neveikia, galutinį sprendimą, kaip save gydyti, priimu aš, nes ir pasekmės bus mano.

Vien žo, atsakomybė už mano gyvenimą guli ant mano pečių.
Atsakyti
Sveikos, na pasidalinsiu savo gydymo receptais smile.gif
Turejau jau pavasari BV, nors gine sake pienlige, pozymiai buvo: kvapas. Bet issigydziau su Actu, prasiplovimai praskiedus, praejo greitai. Dabar vel ji atsinaujino, po antibiotiku, organizmas ryskiai susilpnejo, ir tesiasi nuo ~lapkricio,gruodzio. Bandziau actu gydytis apie 3sav- neisejo. Teko varyti vel pas gine. Israse vaistu, sugeriau 3tabl. Polygynax paskui dar 3tabl po mm. ir Nieko. Na pradejau ieskoti naturaliu budu smile.gif Laikiausi vienu metu tu dietu, sunkiai sekesi, kadangi labai megstu saldumynus, tik savaite iskenciau. Naudojau tokias naturalias priemones, geriau kefyra naturalu, cesnako galvute kasdien(susmulkinu ir uzgeriu nurydama), medetku arbatos(po ~litra i diena), cesnaka i vidu( laikyti iki max 10h,kazkur skaiciau), ir kefyra bandziau i vidu susisvirksti, veliau perejau prie arbatmedzio aliejaus i vidu kasnakt(2lasai arbatmedzio ir ~6lasai vandens), pirma sis aliejus lyg grauze , paskui po 2saw vartojimo nieko nebejauciau, manau padejo,kvapas nebuvo isesmes labai stiprus,na bet as jauciau. Taip pat rugstinau organizma su obuoliu actu, po pusryciu 1-2 a.s. acto i puodeli ir isgerti viska. Taip pat geriau kmynu arbata kasdien. Na siom dienom naudoju i vidu ,nakciai susisvirksciu "Gamtos raugintos pasukos su bifido bakterijomis" ir jauciu (galbut jau vaidenasi) kad ten viskas tvarkosi, kvapo tokio kaip buvo nera, o gal ir visai nera, isskyru irgi nelabai matosi , kai pradejau dar ir gerti sias pasukas kadien po viena 0,5 isgeriu, net liezuvis graziau atrodo(siek tiek pries tai matesi baltumo). Taip pat po 1-2 sauktus kokosu aliejaus suvalgau. Ziuresim kaip bus toliau smile.gif Siuo metu santykiu neturiu, nes draugas isvaziaves. Na o tikras kenkejas yra CUKRUS. Toliau stengiuosi vartoti kuo maziau. Beje atsisakiau visu sintetiniu apatiniu ir stringu, per mm nenaudoju iklotu, galima pasidaryti ikotus pacioms paguglinus. Jokio muilo. Aptemtas kelnes jei imanoma irgi pakeisti kuo kitu. Tai va pabandykite, gal ir Jums pades, ar bent sumazins smile.gif nes pati daug perskaiciau ivairiom kalbom kur tik radau, buvau jau ir pati i depresija vos ne inikus . CESNAKAS, ARBATMEDZIO al.,KOKOSU al.,JOGURTAI,PASUKOS su bifidobakt. , Obuoliu actas.
Atsakyti
[quote=Vai2lka,2014 02 19, 13:04]
bandau atsisakyt saldumynu ir kepiniu, nors esu labai didele megeja. Dar skaiciau apie boro zvakutes ir cesnaka.

Sunku ar nesunku, bet jei tikrai blogai reik pasiryžt mest viską kas netinkama 4u.gif Mano atveju taip irgi buvo, kelias dienas vis galvojau, kad sunku ir kad pamažu atsisakysiu to ir ano, bet paskui supykau, nusivyliau, rankos nusviro, kai vaistai negelbėjo ir tiesiog nuo tos minutės nustojau valgyt to ko negalima. Man pasitvarkė viskas, negaliu sakyt, kad tik nuo mitybos, bet tikiu kad ji turi įtakos. Nedrįstu sakyt kad 100% jau visaks ok man.. bijau ir džiaugtis ir kartais kažkas nemalonaus pasijunta.. bet lyginant su praėjusiu etapu tikrai viskas geriau. Jau dabar nusižengiu maisto nevalgymo taisyklėm, bet tikrai vis dar stengiuosi laikytis 4u.gif Bulvės, makaronai, blynai, bulkos ir kt. išbrauktos tikrai, tačiau dabar 2-3kartus per savaitę suvalgau po riekutę naminės duonos su grūdais, buvom šį savaitgalį svečiuose ir jau mane žino, kad dievinu šimtalapį, tad net specialiai man iškepa jį, tad turėjau bent riekutę suvalgyt ir suvalgiau 4u.gif Šokoladą jau nepamenu kada ir kramčiau g.gif vaisių taip pat vengiu, nebent kokį kartą ar du per savaitę sukramtau obuolį. Daržovės, mėsa, jogurtas (natūralus), kefyras liejasi laisvai pas mane 4u.gif
25d keliauju pas gydytoją, gal prašysiuos kad pakartotų tyrimą, įdomu ar ten dar yra ta candida g.gif
dėl to boro - tai Flugenil ovulės manau tinka 4u.gif man tokių buvo išrašę, dabar turiu dar papildomai nusipirkusi, bet kolkas nevartoju, kiek esu skaičius, reik minimum savaitę iki tyrimo nieko nevartot 4u.gif
Tad tokia ta mano patirtis 4u.gif
Sveikatėlės visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nebezinau:): 23 vasario 2014 - 21:04
nebezinau:), o sakei, kad neiskentesi su prieskandidine mityba:) Juk labai norejai atsikratyti bjaurumu ir viska sugebejai, saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 23, 22:22)
nebezinau:), o sakei, kad neiskentesi su prieskandidine mityba:) Juk labai norejai atsikratyti bjaurumu ir  viska sugebejai, saunuole  4u.gif

Vat ir aš taip galvojau 4u.gif bet pasirodo mes moterys daug ką galim smile.gif
beabejo Jūsų lygio dar nepasiekiau, bet džiaugiuosi ir dėl to ko sugebėjau atsisakyt 4u.gif
Atsakyti