Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(Ex @ 2013 05 13, 10:56)
Ant savo pomidorų niekad tokių nemačiau, todėl net nežinau ką patart..  unsure.gif nuskink tuos kelis lapukus, gal tuo ir pasibaigs bėdos, nemanau, kad čia masiškai užpuls tavo pomidorus.

Ačiū. Tuos išskyniau iš karto, bet bijau daugiau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 13, 10:55)
Žmogus nuoširdžiai tiki tuo, ką daro... Tik va net tiek tręšiant kažkaip sunku įsivaizduot didelius pomidorus ant šimto stiebų  smile.gif

tikėjimas, dukrele, pomidorus padaro didelius.. tikėjimas tuo ką žmogus daro yra visagalis..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 05 13, 10:07)
tikėjimas, dukrele, pomidorus padaro didelius.. tikėjimas tuo ką žmogus daro yra visagalis..

tai tada dar labiau tikėsim tuo, ką darom savaip. Bus dar didesni ir daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 05 13, 11:07)

Ačiū, tau, sese, angel.gif
Atsakyti
Čia tokie pauliuzo pasisakymai pirmametes augintojas tai išmuša iš pusiausvyros, švelniai tariant schmoll.gif Augini, augini, popini, planuoji ir staiga - šast toks pasisakymas blink.gif Plaukai piestu stoja, rankos nusvyra ir nebežinai, žmogau, kuom šiame pasaulyje tikėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 05 13, 11:10)
Čia tokie pauliuzo pasisakymai pirmametes augintojas tai išmuša iš pusiausvyros, švelniai tariant  schmoll.gif Augini, augini, popini, planuoji ir staiga - šast toks pasisakymas  blink.gif Plaukai piestu stoja, rankos nusvyra ir nebežinai, žmogau, kuom šiame pasaulyje tikėti  g.gif

ne tik tave...mane ir ismusa is veziu mirksiukas.gif prikarkses dar blink.gif ...

kadangi siandien vel uzejo noras uzfiksuoti savo augintinius, tai pasidalinu su jumis, nuotaikai praskaidrinti(gal paskutini karta, kad daugiau nieks nieko nekarksetu)...
Betaliux sausio 24d. sejos
[attachmentid=228303]
Severnij polius, kas liko po genejimo, nes labai jau daug dideliu lapu buvo ir svarbiausiai zaliu smile.gif groziu jis lenkia Betaliuxa 100%...jei ir vaisiai bus skanus, kitais metais tik jie ir bus ankstyi, Betaliuksus nesodinsiu
[attachmentid=228304]
[attachmentid=228305]

Nu ir mano pagrindinukai, kurie jau suformavo kazka
Mazarini(sios temos 1psl. ziedas)
[attachmentid=228308]
Sprut Slivka
[attachmentid=228307]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 13 gegužės 2013 - 11:36
QUOTE(tany @ 2013 05 13, 09:36)
o as vakar pagaliau puse siltnamio zolyte apdejau...tia vaizdas iskart pagrazejo smile.gif

Su žolyte viskas aišku, bet va ką tie pieno bambaliai su dugnais daro...???
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2013 05 13, 11:43)
Su žolyte viskas aišku, bet va ką tie pieno bambaliai su dugnais daro...???

http://www.tany.lt/i...ymas-i-butelius

teisa sio klasuimu jau diskutavom...mano atveju mulciavimas prasmes tiesiogines neatlieka, nes jis negali perdziuti...o laistant i butelius zolyte negauna vandes....
tai gaunasi nei 2 nei 1 blush2.gif bet man gerai... mano tikslas sio atveju negerenint dirva, o apsaugoti nuo perteklines dregmes, ir kad po mulciumi visvien vanduo taip neisgariuoja...reciau laistyti reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 13 gegužės 2013 - 11:53
Tany, taip suprantu, kad tie buteliai uždengti tais pačiais dugnais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2013 05 13, 11:53)
Tany, taip suprantu, kad tie buteliai uždengti tais pačiais dugnais  bigsmile.gif

buteliai yra neptuno mineralinio, o dangciai Dvaro pieno....o si karta naudoau net tuos pacios dvaro butelius kuriose daigai augo, tai net pavadinimai liko ant ju... nors schema ir turiu kompe, bet va ir siltnamyje zymeti nieko nebereikia, viskas automatiskai suzymeta thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, dar būkit geraos, paaiškinkit, kaip genėti black schery. Man tas 4 lapai 6 pažastys nesuvokiama, gal kaip nors "dlia osobo tupych" paaiškintumėt, kiek šakų ir iš kur leisti. Kaip Ex paiškinime yra apie auginimą vienu ir dviem stiebais, tai gal ir čia kažkaip galima?Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 05 13, 11:58)
Mergaitės, dar būkit geraos, paaiškinkit, kaip genėti black schery. Man tas 4 lapai 6 pažastys nesuvokiama, gal kaip nors "dlia osobo tupych" paaiškintumėt, kiek šakų ir iš kur leisti. Kaip Ex paiškinime yra apie auginimą vienu ir dviem stiebais, tai gal ir čia kažkaip galima?Ačiū.

siais metais ir mano black cherry gavosi 2 stebais smile.gif... o siaip as jei nebuciau nugenejus, tai palikciau kiek nori stiebu, po ziedine keke i apacia, kiekvienam lape...nu kaip Ex paaiskinta su 2-3 stebais, tai zemyn leisciausi...bet siaip savo pagrindiniam siltnamyje ausktaugiu daugiau 3 stebais net neauginciau schmoll.gif ax.gif nu nebent paliksi tu jam erdves daug...bet kadangi jie pas mane sukisti kas 60cm vienas nuo kito, tai vietos jiems ten sakotis labai ir nera... tai realiai gal ir gerai kad 2 stebais eis....

ir nepamirsk kuo daugiau stiebu tuo velevesnis derlius .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 13 gegužės 2013 - 12:06