Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

nu žinokit net aš pagaliau supratau tą vieną aukštosios matematikos dalyką - pamačiau savo pomidorų būsimą antrą stiebą po pirma žiedine keke smile.gif Visgi "dlia osobo tupych" irgi DAEINA. Pasiėmiau į šiltnamį atsispausdinus lygtai Tany pamokymus (kažkada buvo su nuotraukom, net raudonais ratukais apibraukta smile.gif ), atsisėdom abu su vyru pas pomidorus, perskaitėm pirštais baksnodami į tas kekes, pažastis ir visa kita, ir pamatėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 13, 14:37)
man parduotuvėj aptarnaujanti darbuotoja pasiūlė paklodę suplėšyt ir tom juostelėm rišt.. Kaži, kiek paklodžių turėčiau šimtui pomidorų įsigyt?  biggrin.gif  Konsultantės kartais nemirtingos buna  smile.gif

Man atrodo, kad vienos senos paklodės ir užtektų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 05 13, 14:28)
o kodel nerasot? Yra cia musu tarpe, kurios lauke irgi augina  bigsmile.gif Ir as bandysiu symet. O kaip auginat, ar priedanga kokia buna jiems, ar paliekat ekstrimaliom salygom, lietus ant galvos ir t.t.

Auginu be priedangų, ekstremalai maniškiai, šiemet auginsiu virš 10 rūšių ir bandysiu atsirinkti pačius pačiausius, pernai augo sunkiau nes lietaus buvo labai labai daug tai anksti pasimire derlius buvo ne koks, o vat užpernai valgėm, konservavom ir dalinom visiems koks derlius buvo (kmicicais forumietes užkrėčiau blush2.gif , ant kelmo po 100 buvo). o šiuo metu skaičiuoju dienas,nes jau žydi palangės, baisu net judinti kokie daigai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovovič @ 2013 05 13, 14:44)
Pasiėmiau į šiltnamį atsispausdinus lygtai Tany pamokymus (kažkada buvo su nuotraukom, net raudonais ratukais apibraukta smile.gif ), atsisėdom abu su vyru pas pomidorus, perskaitėm pirštais baksnodami į tas kekes, pažastis ir visa kita, ir pamatėm smile.gif

Gal turite išsisaugojusi tas 'instrukcijas'? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapabull @ 2013 05 13, 14:53)

wordo faile išsaugojau, galiu permest į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Kapabull @ 2013 05 13, 14:53)

Ex pamokos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 05 13, 13:47)
Man atrodo, kad vienos senos paklodės ir užtektų  ax.gif

be šansų. Aš kažkada seniau pagal mamos rekomendaciją kelis pabandžiau taip parišt. Sezonui įpusėjus tos juostelės tiesiog neatlaikė svorio ir suplyšo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 13, 14:57)

Būtent smile.gif Didelis ačiū, tikrai padėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovovič: 13 gegužės 2013 - 14:01
QUOTE(ptashka @ 2013 05 13, 13:40)
Tai vat man jau tuoj mirtinai reikes raisioti, o dar nesugalvoju, kas cia labiausiai tiktu...

pažiūrėkit kiek aukščiau Gaudvilės poste įdėta nuorodą "Ex pamokos". Ten kaip tik puikiai matosi špagatas. Aš irgi panašų naudoju.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 13, 14:58)
be šansų. Aš kažkada seniau pagal mamos rekomendaciją kelis pabandžiau taip parišt. Sezonui įpusėjus tos juostelės tiesiog neatlaikė svorio ir suplyšo.

o tai kuo rist? tuo spagatu ir EX pamoku?
visad prie kuoliuku risdavom , o siemet tai jau naujakuriams reiks nuo lubu virvutes nuleidinet ax.gif

Nu va parasem kartu, dabar jau matau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 13 gegužės 2013 - 14:06
QUOTE(saintlina @ 2013 05 13, 14:03)
pažiūrėkit kiek aukščiau Gaudvilės poste įdėta nuorodą "Ex pamokos". Ten kaip tik puikiai matosi špagatas. Aš irgi panašų naudoju.

Aha, dekui, maciau jau 4u.gif
As pernai irgi spagata pramaisiui su dziutu naudojau, bet nelabai man patiko... Kaip jau sakiau, dziutas trukineja, o spagatas siaip nepatiko, ieskausi alternatyvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 05 13, 14:06)
As pernai irgi spagata pramaisiui su dziutu naudojau, bet nelabai man patiko...

yra tokio minkštesnio. Nemoku paaiškinti, sudėties nebepamenu. Senukuose ar Moki veži kur daug tų virvių pridėta tiesiog atsirinkt reikia.
Man MB sakė, kad yra specialių juostų pomidorams rišti, bet man kažkaip nepasitaikė užmatyt. Nors šiaip tas a la špagatas man visai gerai. Pomidorus laiko, atleist nesudėtinga, kad neveržtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 gegužės 2013 - 14:15