Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(matuke @ 2013 05 15, 15:13)
Atkreipiau siandien demesi i Aurea du daigus-vienas su tokia gausia pirma ziedynu keke, o antro daigo per pus kuklesne pirma ziedyno keke, kaip indomiai  g.gif

ir pas mane taip smile.gif Likusių trijų tingėjau ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 05 15, 16:27)
Gerai jog bent 1 daig? to R. miodo turiu  biggrin.gif O tai po tokios foto ne?ino?iau kur d?tis  doh.gif

A? nusipirkau ilgiausi? ?aibolaid?i? prie? kelias dienas tai dabar visi auk?ta?giai jau apr?pinti, tikiuosi pasiteisins  wub.gif  Vidutinio auk??io pomidoram reikt? ?emesni?, jei nenusipirksiu v?l lazdyn? teks skriausti blush2.gif

Kur. Pirkai ir po kiek?

Klausimas- kada lauke sodinsit ar gal jau sodinot? Grudinu nestiklintam balkone daigus. Jau galvoju kist savaitgali gal?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2013 05 15, 18:39)
Kur. Pirkai ir po kiek?

Klausimas- kada lauke sodinsit ar gal jau sodinot? Grudinu nestiklintam balkone daigus. Jau galvoju kist savaitgali gal?

Thomas Philippse kur Kauno Urmo bazėse yra. Po 5,48 kainavo tie patys ilgiausi 210 cm. Va kainytės yra kiek koks kainuoja:
http://www.thomasphi...-laikiklis/1064

Jei šiandien susitvarkysiu lysvę ir perkelsiu pankolius, rytoj žadu į lauką ištremti pomidorus smile.gif
Atsakyti
Nu va, pasodinau siandien i lauka pomidorus, ir ta savo keistuoli istremiau kartu, tiesiai i pieva. Tik apmulciavau storai, idomu paciai, kaip jie augs ir jausis smile.gif
Atsakyti
Turiu klausima del vandens

Salia siltanmio ezeras , planuojam is jo imti vandeni laistymui. Bet krantas labai uzpelkejes , vanduo rudokas.
Kaip jis paveiks pomidorus ? Gal jis koks uzrugstintas ,kaip pelkiu vanduo ?
Jei butu paprasto ezero tai net nedvejociau.

Tiek darbo ideta gaila but sugadint .
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2013 05 15, 16:53)
O aš vieną Džiuljetą lauke pasodinau blush2.gif kankinė bus..

Tai ir aš 2 corazonus ir 1 uriburi lauke pasodinau,nes kažkokie prastesni buvo ir prisėjau per daug pasirodo.Ekonomistė,vadinasi doh.gif Tiesa,dabar po vienguba agro tupi,kol nelyja.Paskui palapinę padarys...gal g.gif Bet šitie laukiniai dabar jau vos ne geriau už šiltnaminius savo brolius atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 15, 22:48)
Turiu klausima del vandens

Salia siltanmio ezeras , planuojam is jo imti vandeni laistymui. Bet krantas labai uzpelkejes , vanduo rudokas.
Kaip jis paveiks pomidorus ? Gal jis koks uzrugstintas ,kaip pelkiu vanduo ?
Jei butu paprasto ezero tai net nedvejociau.

Tiek darbo ideta gaila but sugadint .

Pasidaryk ph testa to vandens. Buna pirkti tokiu juosteliu ph tyrimams. Ir bus aisku. 4u.gif

Pas mane lauke kol kas isgrusti du Seijk, Great white (nenusisekelis kazkoks), Zolotoje serdsa, betaliuksas ir Tocayo su dviem Bajajom. Savo eiles laukia dvi Ola polkos, beta ir du polfastai smile.gif Ir tikrai, lauko pomidorai ne ka prasciau atrodo, nei siltnamyje gyvenantys. Aisku, jei prasides liuciu sezonas, teks dengti juos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 16 gegužės 2013 - 06:15
MAno laukui skirti daigai seti kova labai prastai atrodo, kotai pastype, lapai neplatus , tokios tamsios zalios barzdos ant ilgu kojyciu doh.gif nu nedamyleti jie, neslepsiu, nenesiojau po palanges kaip pirmos sejos , tikiuosi atsigaus jie lauke blush2.gif

A tai lauke greiciausiai auginsiu be jokiu priedangu, neturiu as nagingo vyruko unsure.gif ar yra kas augina taip, be priedangu, ir sulaukia derliaus rolleyes.gif pas mane Kmicic, Olapolkos ,Betalux ir Polfast lauko daigai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 16 gegužės 2013 - 07:18
QUOTE(matuke @ 2013 05 16, 08:15)
MAno laukui skirti daigai seti kova labai prastai atrodo, kotai pastype, lapai neplatus , tokios tamsios zalios barzdos ant ilgi kojyciu  doh.gif  nu nedamyleti jie, neslepsiu, nenesiojau po palanges kaip pirmos sejos , tikiuosi atsigaus jie lauke  blush2.gif

As sejau balandzio pirmom dienom penkis, tai super auga. Menesio gale gales drasiai i lauka eiti gyvent. Dabar siltnamyje tupi, patenkinti tokie. Nepalyginsi su tais, kur augi kovo menesi namuose... Kiek ten zaist su ais reikejo tada... O sitie tik karta persodinti ir puikiausi.

Matuke, jei uzeis liuciu sezonas, kaip pernai kad vasara buvo, tai as galvoju tiesiog agro uzmesti ant ju ir tiek. Sukaisiosiu i zeme aplink pagalius ir agro uzmesiu. Nes dabar tai be jokiu priedangu jie auga pas mane. Kol kas viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 16 gegužės 2013 - 07:22
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 16, 07:18)
jei uzeis liuciu sezonas...Sukaisiosiu i zeme aplink pagalius ir agro uzmesiu.

jei užeis lietūs, tai agro niekuo nepadės. Ji gi vandenį praleidžia. Tada jau normalią polietileninę plėvelę reiktų užmest.

Marmalede, kaip ten Boni M gyvena? Maniškiai vis dar žydi.. Dešimčia dienų vėliau sėtieji Rozovyj Miod jau ne tokius mažus pomidoriukus auginasi, o šitie superankstyvi jų dar net neužmezgė blink.gif
Ir lauke jų govėdą susodinau ( vėliau sėtų, nedidukų kol kas), bo suplanavau, kad iki rugpjūčio bus seniai nuderėję. Panašu, kad procesas užtruks mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 gegužės 2013 - 07:42
Labas rytas,
Aš irgi vakar 3 savuosius išsodinau lauke.Tokie nežiniukai liko, skanausim ir spėliosim veislę smile.gif
O šiandien pasiaukojau ir 5 keliaus ryte,kad pomidorus palaistyt bigsmile.gif
Pati savim stebiuos.Bet kaip faina kai švinta aplink wub.gif Kavos puoduko betrūko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 16, 07:18)

Matuke, jei uzeis liuciu sezonas, kaip pernai kad vasara buvo, tai as galvoju tiesiog agro uzmesti ant ju ir tiek. Sukaisiosiu i zeme aplink pagalius ir agro uzmesiu. Nes dabar tai be jokiu priedangu jie auga pas mane. Kol kas viskas gerai.

O agro ar gerai? Jug vandeni praleidzia. Savaitgali pranesa trumpalaikius lietus, bet smarkius, su perkunija, idomu tokiu atveju dengiat irgi? Ar nieko tokio kartais jiems dusas g.gif
Siandien po pirmos nakties savo laukinukus aplankiau, visi graziai atrodo, o vienas israustas, imeciau zuvelioku sodinant, tai lape pasidarbavo doh.gif lotuliukas.gif Ikisau atgal, tikiuosi nenumiros smile.gif Reikes savo sabakina prie medziokles pratinti, lauke palikti, tegul mokinasi, jau nebemazas biggrin.gif

Nu va, saintlina del agro jau parase smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 16 gegužės 2013 - 07:43