Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 15, 12:41)
klausykitės, tetos, nepasiklydot temose?  blink.gif

mane ispravokavo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2013 05 15, 12:30)
Užpavydėjau baltai šiandien Tany šiltnamio biggrin.gif Padūsavom su vyru apie stoglagius biggrin.gif

o siaip pomidoram stonlangiai yra butini, nebent jusu maziukas siltnamis ir abejuose galuose yra duris ar langai, kad skersveji padaryti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 15 gegužės 2013 - 13:03
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 15, 13:41)
klausykitės, tetos, nepasiklydot temose?  blink.gif

Atsiprašau, teta Gaudvile, daugiau taip nedarysim. Iki kito karto blush2.gif

Aš langelį nuo pat pasodinimo 05.08. palieku atvirą.
Atsakyti
Kažin kas turėtų/galėtų iš tokio žiedo išaugti???

user posted image

ir tokų - ne ant vieno krūmo (skirtingų veislių). Baugoka darosi kokių čia monstrų prisiauginsiu g.gif
Atsakyti
Turėtų išaugti didelis pomidoras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 05 15, 15:49)
ir tokų - ne ant vieno krūmo (skirtingų veislių). Baugoka darosi kokių čia monstrų prisiauginsiu  g.gif

Dažniausiai užsimezga iš tokių žiedų netaisyklingi dideli pomidorai, kartais žiedai nudžiūsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 05 15, 15:49)
Kažin kas turėtų/galėtų iš tokio žiedo išaugti???

Vau smile.gif
Bus dyyydelis garbanotas pomidoras mirksiukas.gif buna net ir lapukai iauge i stipriau isiraizgusius pomidorus biggrin.gif
As siandien viena toki nuskyniau, nes kotelis buvo iluzes blush2.gif
Atkreipiau siandien demesi i Aurea du daigus-vienas su tokia gausia pirma ziedynu keke, o antro daigo per pus kuklesne pirma ziedyno keke, kaip indomiai g.gif
Pas mane siltnamy detektyvas-neatseku kur Mazarinis cool.gif
Atsakyti
Tai gal man išskinti tada tokius žiedus? Kam tą augalą varginti tokias "nesusipratimais". Čia kažko tiems pomidorams ryškiai per daug?
Atsakyti
planuoju šiandien vakare (nes diena ypatingai saulėta) nupurkšti pomidorų daigus šiltnamyje nuo miltligės. lygtai ant 2daigų pamačiau šios ligos požymių. ar purkšti visus daigus? ar tik tuos ant kurių mačiau dėmių? planuoju purkšti vanduo+soda. dar, ar purkšti iš abiejų pusių lapus?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 15, 09:18)

Įdėjau tik Rozovyj miod auginojos fotkę, apie dydžius nieko neminėjau  4u.gif

Gerai jog bent 1 daigą to R. miodo turiu biggrin.gif O tai po tokios foto nežinočiau kur dėtis doh.gif

Aš nusipirkau ilgiausių žaibolaidžių prieš kelias dienas tai dabar visi aukštaūgiai jau aprūpinti, tikiuosi pasiteisins wub.gif Vidutinio aukščio pomidoram reiktų žemesnių, jei nenusipirksiu vėl lazdyną teks skriausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 05 15, 16:15)
Tai gal man išskinti tada tokius žiedus? Kam tą augalą varginti tokias "nesusipratimais". Čia kažko tiems pomidorams ryškiai per daug?

Kai formavosi žiedukai, temperatūrinis rėžimas netiko. Vėliau tokių nesusipratimų nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 15, 15:30)
Kai formavosi žiedukai, temperatūrinis rėžimas netiko. Vėliau tokių nesusipratimų nebus  mirksiukas.gif

Visiškai aišku dabar 4u.gif
Atsakyti
O aš vieną Džiuljetą lauke pasodinau blush2.gif kankinė bus..
Atsakyti