Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(tany @ 2013 05 16, 20:40)
[attachmentid=228390]

kai nesimato mastelio, visai graziai atrodo smile.gif

Kokia gaivi nuotrauka smile.gif

O tie rasos laseliai is kur ? As stengiuosi lasitydama neaptaskyt lapu , maniua pomodorai nemegsta maudyti . Kaip cia istikruju yra ?

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 17, 04:47)
Kokia gaivi nuotrauka smile.gif
O tie rasos laseliai is kur ? As stengiuosi lasitydama neaptaskyt lapu , maniua pomodorai nemegsta maudyti . Kaip cia istikruju yra ?

cia ne rasos laseliai...cia vakar taip lijo, kad sugebejo net aptaskyti po balkonu stovincius, siaip ten niekada nepasiekdavo lietus...kokiu budu dabar pasieke net nezinau g.gif ar cia toks kreivas lietus buvo, ar cia nuo zemes taskesi ir aptaske....
Atsakyti
Sveikos, užvakar vakare nupurškiau kelis pomidorus su soda+vanduo. buvau skaičius, kad 2l vandens ir 2šaukštai sodos. aš taip ir padariau, mat pastebėjau miltligės požymių. vakar ryte ant lapų buvo baltų dėmelių nuo sodos. šiandien ryte žiūriu lapai pajuodavę vietomis. tokios juodos juodos dėmės. unsure.gif gal nudegino lapus? bet tai kaip tada reikėjo purkšti? ir ką dabar daryt su tais juodom dėmėm lapais? nuskinti? ar jie pasitaisys? bet kas ydomiausia, kad nujuodavo ne visi lapai o tik keli. o purškiau tai visus. gal padėsit. 4u.gif
Atsakyti
turiu dar ir klausimeli...po kopustu tinka pomidorus sodinti?..jau rezgiu plana laukinius i zeme sukisti...nes saknis jau uzpilde visa induka, tingiu persodineti del 1 savaites i didesni induka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 17, 04:47)

pas mane plėveliniam šiltnamyje kasryt būna rasos lašeliai unsure.gif pas kitas, kurios augina plėveliniuose šiltnamiuose jų nebūna? kaip padaryti, ka tų lašelių nebūtų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2013 05 16, 21:07)
Kiekvienam pomidoreliui po bambali pastaciau. Gal gi bus geriau jiems ten...o tai vieni vargsai be prieziuros bus visa vasara....

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 05 17, 09:23)
pas mane plėveliniam šiltnamyje kasryt būna rasos lašeliai unsure.gif pas kitas, kurios augina plėveliniuose šiltnamiuose jų nebūna? kaip padaryti, ka tų lašelių nebūtų? unsure.gif

Aš agro plevelę uždėjus prie šiltnamio viršaus.Pernai labai pasiteisino, šiemet taip pat padariau. Tik Man per sezoną agro sutrupėjo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2013 05 17, 07:47)
Aš agro plevelę uždėjus prie šiltnamio viršaus.Pernai labai pasiteisino, šiemet taip pat padariau. Tik Man per sezoną agro sutrupėjo... mirksiukas.gif

iš išorinės pusės ar vidinės uždėjot tą agro?
nagi, pasakykit kasnors, nuo ko būna juodos dėmės ant pomidorų lapų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 05 17, 09:55)
iš išorinės pusės ar vidinės uždėjot tą agro?
nagi, pasakykit kasnors, nuo ko būna juodos dėmės ant pomidorų lapų?  unsure.gif

Iš vidinės pusės smile.gif
O dėl dėmių nepatarsiu,reikia eksperčių sulaukt kol prabus mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo kad sodos ten perdaug ir jei gausiai nupursket tai nudegino.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 05 17, 08:21)
Sveikos, užvakar vakare nupurškiau kelis pomidorus su soda+vanduo. buvau skaičius, kad 2l vandens ir 2šaukštai sodos. aš taip ir padariau, mat pastebėjau miltligės požymių.

tai čia tie, kuriuos pirkot (jei pirkot, nes pameNu, kad ketinot), ar tie papiepę, kuriuos dovanų gavot?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 17, 08:42)
tai čia tie, kuriuos pirkot (jei pirkot, nes pameNu, kad ketinot), ar tie papiepę, kuriuos dovanų gavot?

kur pirkau 2 daigus. susodinti motinos dieną. kitus pirkau hibridus izabele juos sodinau 15d. tie dar gražūs biggrin.gif jų nepurškiau
Atsakyti