Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikai lieknėjančių valstybė

QUOTE(vilkra @ 2013 10 22, 22:42)
vat dėl to džiūgauju- gyvenam pirmam aukšte- vadinasi nėra šansų ką nors užlieti.

o aš atvirkščiai smile.gif gyvenu penktam (viršutiniam) aukšte ir džiaugiuosi, kad jei kas užlies, tai tik dievulis iš dangaus biggrin.gif

QUOTE(Kris_ @ 2013 10 24, 10:31)

vakar buvom su klecku treniruotėj mama ir vaikas.
bandysim šiandien eiti į yamaha muzikos mokyklėlę, tik nežinau kaip seksis nes zyzliukas mano vaikas, greičiausiai dantys dygsta tai zyzia ir graužia viską  doh.gif

svoris mane jau nervina  doh.gif bet pati kalta, kad tiek valgau... reikia pratintis mažinti porcijas  doh.gif

kaip faina, kad vyksta tokios treniruotės thumbup.gif
mes Yamahą lankom - patinka, po kelių pamokėlių jau sėdi ramiai smile.gif
mane svoris irgi nervina sad.gif
Atsakyti
Brangioji, iš kur gėlių gavai? – Ai, va, vienas gerbėjas padovanojo..
Po valandos: – Brangusis, kur buvai?
– Pasivaikščiot buvau. Žinai, sutikau tavo tą gerbėją.Pradėjo savo veidą trankyti man į kumščius, atsigulė, pradėjo trankytis man į kojas, paskui paprašė, kad spjaučiau jam į veidą, ir pasakė, kad jei dar kartą prieis prie tavęs, jis nusižudys. Laikykis nuo jo atokiau, brangioji, keistas jis man kažkoks.

- Mama, mama, o teta Ona turės vaiką?
- Taip, vaikeli, turės...
- O kur dabar tas vaikelis?
- Jis dabar pas tetą Oną pilve, laukia...
Automobilyje keletą minučių tvyro tyla, po kurios seka vaiko mintis:
- Na, tu man, mama, sakydavai, kad jeigu aš čiulpsiu pirštus, manyje kirminukai apsigyvens, bet tai ką reikia čiulpti, kad vaikas atsirastų?
Tėvas sustabdo automobilį ir tiesiog iškrenta raitydamasis iš juoko...
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2013 10 24, 18:50)

- Mama, mama, o teta Ona turės vaiką?
- Taip, vaikeli, turės...
- O kur dabar tas vaikelis?
- Jis dabar pas tetą Oną pilve, laukia...
Automobilyje keletą minučių tvyro tyla, po kurios seka vaiko mintis:
- Na, tu man, mama, sakydavai, kad jeigu aš čiulpsiu pirštus, manyje kirminukai apsigyvens, bet tai ką reikia čiulpti, kad vaikas atsirastų?
Tėvas sustabdo automobilį ir tiesiog iškrenta raitydamasis iš juoko...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir aš vos iš kėdės neiškritau..
Atsakyti
Sveikos , merginos 4u.gif
Jungiuosi ir aš prie jūsų, per du mėnesius sugebėjau priaugti 17kg doh.gif
Dabar pati labai nejaukiai jaučiuosi turėdamą tokį svorį ir netilpdama į daugumą savo rūbų, kuriuos mėgau.. Pastebėjau, kad dėl to pradedu kompleksuoti. Tad nusprendžiau veikti smile.gif o kad vienai nebūtų liūdna ir šalia būtų bendraminčių , siekiančių to pačio tikslo - nusprendžiau prisijungti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Určius:) @ 2013 10 27, 22:50)
Sveikos , merginos  4u.gif
Jungiuosi ir aš prie jūsų, per du mėnesius sugebėjau priaugti 17kg  doh.gif
Dabar pati labai nejaukiai jaučiuosi turėdamą tokį svorį ir netilpdama į daugumą savo rūbų, kuriuos mėgau.. Pastebėjau, kad dėl to pradedu kompleksuoti. Tad nusprendžiau veikti  smile.gif o kad vienai nebūtų liūdna ir šalia būtų bendraminčių , siekiančių to pačio tikslo - nusprendžiau prisijungti. rolleyes.gif

Sveika,

- tikslas nemažas, ugnis žinutėje jaučiasi- Lauksim daugiau pasipasakojant..
Atsakyti
Labas rytas,

vakar tiek prisportavau begrėbdama lapus, kad net pirštai su pūslėm liko sad.gif
svorio fronte nieko džiuginančio, ne apetitas žvėriškas 73,0
QUOTE(Určius:) @ 2013 10 27, 22:50)
Sveikos , merginos  4u.gif
Jungiuosi ir aš prie jūsų, per du mėnesius sugebėjau priaugti 17kg  doh.gif
Dabar pati labai nejaukiai jaučiuosi turėdamą tokį svorį ir netilpdama į daugumą savo rūbų, kuriuos mėgau.. Pastebėjau, kad dėl to pradedu kompleksuoti. Tad nusprendžiau veikti  smile.gif o kad vienai nebūtų liūdna ir šalia būtų bendraminčių , siekiančių to pačio tikslo - nusprendžiau prisijungti. rolleyes.gif

per du mėnesius???? čia rimtai??? gal su sveikata kažkas negerai? su hormonais? gal laukiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 28 spalio 2013 - 09:15
QUOTE(Jeta @ 2013 10 28, 10:14)
Labas rytas,

vakar tiek prisportavau begrėbdama lapus, kad net pirštai su pūslėm liko sad.gif
svorio fronte nieko džiuginančio, ne apetitas žvėriškas 73,0

per du mėnesius???? čia rimtai??? gal su sveikata kažkas negerai? su hormonais? gal laukiesi?

gal turi omenyje du metus.. Tik suklydo rašydama 4u.gif Arba vėįl turėsim temoj nėštukę.. biggrin.gif

labas rytas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ech pas mane nieko naujo..
Savaitgalį kaip visada darbai namuose, aplink namus..

Prisiduodu - 64,9 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 28, 11:23)
gal turi omenyje du metus.. Tik suklydo rašydama 4u.gif  Arba vėįl turėsim temoj nėštukę.. biggrin.gif

labas rytas.

Oi ne merginos, tikrai tikrai 110% nesilaukiu smile.gif tiesiog per du mėnesius unsure.gif ir su sveikata kaip ir viskas gerai.. tik tas žvėriškas apetitas, potraukis saldumynams ir genai, kad viskas eina į kūną.. plius, laisvu metu nuo studijų dirbu sėdimą darbą, nėra kada ir pajudėti.
Atsakyti
QUOTE(Určius:) @ 2013 10 28, 11:35)
Oi ne merginos, tikrai tikrai 110% nesilaukiu smile.gif tiesiog per du mėnesius  unsure.gif ir su sveikata kaip ir viskas gerai.. tik tas žvėriškas apetitas, potraukis saldumynams ir genai, kad viskas eina į kūną.. plius, laisvu metu nuo studijų dirbu sėdimą darbą, nėra kada ir pajudėti.

nežinau kiek reikia ėsti ir kiek arklių suėsti, kad tiek svorio priaugtų per tokį trumpą laiką? gal tu prieš tai buvai apvalesnė, o po to numetei nemažai ir tie kilai dabar grįžo? arba tiksliai sutriko hormoninis fonas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Určius:) @ 2013 10 28, 11:35)
Oi ne merginos, tikrai tikrai 110% nesilaukiu smile.gif tiesiog per du mėnesius  unsure.gif ir su sveikata kaip ir viskas gerai.. tik tas žvėriškas apetitas, potraukis saldumynams ir genai, kad viskas eina į kūną.. plius, laisvu metu nuo studijų dirbu sėdimą darbą, nėra kada ir pajudėti.

Tuomet tiesiu taikymu pas endokrinologus. Ir greitai. Blyn, taip šiaip sau būti negali. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 28, 14:54)
Tuomet tiesiu taikymu pas endokrinologus. Ir greitai. Blyn, taip šiaip sau būti negali. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Aš vis galvoju, kad gal kažkiek dėti KT, kuriuos vartojau.. ;/ užsiregistravau pas ginekologę, nes ir mm dingo kažkur 2 mėnesius, nors man visad jos buvo nereguliarios. O seniau šiaip visad buvau apvalesnė, sverdavau apie 62-64kg, tada kažkaip buvau susireguliavus mitybą ir sukūdus iki 53kg, o tada va kaip priaugau.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2013 10 28, 14:54)
Tuomet tiesiu taikymu pas endokrinologus. Ir greitai. Blyn, taip šiaip sau būti negali. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Aš vis galvoju, kad gal kažkiek dėti KT, kuriuos vartojau.. ;/ užsiregistravau pas ginekologę, nes ir mm dingo kažkur 2 mėnesius, nors man visad jos buvo nereguliarios. O seniau šiaip visad buvau apvalesnė, sverdavau apie 62-64kg, tada kažkaip buvau susireguliavus mitybą ir sukūdus iki 53kg, o tada va kaip priaugau.. g.gif
Kažkaip prigąsdinot jūs mane.. blink.gif
Atsakyti