Sunku be masinuko, Jeta
Tai zinokit ir as su svoriu pirmyn ir atgal. Jei per savaite prisilaikau, tai savaitgali nebeziuriu. o dar savaitgaliais buna progu
O dabar vakarai tamsus, tai automatiskai prisivalgau
Net nebezinau, gal kazka pradet sportuot
Vien zo....
Sunku be masinuko, Jeta
Dar priklauso kokie atstumai tarp darzelio, darbo, namu. As vis stengiuosi vaikscioti, nes nors tiek ant sirdies gera buna
Sunku be masinuko, Jeta
labas rytas, tylenės,
gavau šiokį tokį apmokamą užsiėmimą- tai nugara pareiškė protestą- dirbti reikia stovint ir dar palinkus šiek tiek į priekį. Nieko, dar mėnesiuką atlaikys. už tad 62..
gavau šiokį tokį apmokamą užsiėmimą- tai nugara pareiškė protestą- dirbti reikia stovint ir dar palinkus šiek tiek į priekį. Nieko, dar mėnesiuką atlaikys. už tad 62..
Su šventėmis, pražuvėlės
Su šventėm
Su praejusiomis sventemis, prazuveles ir tylenes
Su ateinanciais Naujais Metais
Linkiu su Zaliojo medinio arklio zingsniu sugriztume visos visos i musu temute
. Bukite visus metus grazios, lieknios ir nuostabios, linkiu pasisekimo namuose ir darbuose
Su ateinanciais Naujais Metais
Kadangi ir aš šiandien jau nebeprisijungsiu, tai noriu palinkėt visoms jums gerai atšvęsti, gražiai palydėti ir džiaugsmingai sutikti Naujuosius metus. Būkit laimingos
Su praėjusiom šventėm šeimynele
Labai nustebau, kad po daugiau nei pusmečio vis dar lentelėj yra mano vardas... Ir aš pati dažnai jus prisimindavau (folksvagenui nostalgija drin drin...)
Kris tavo ir Lemoniuko (koks malonus siurprizas buvo tave rast sugrįžusią) kleckai kokie užaugę. Vilkra marčiom linkėjimai
ir visom kitom naujokėm ir šios temos pencininkėm po riebų bučkį
Mano bliūde nieko įpatingai naujo. Tebegyvenu su tuo pačiu ir ten pat. Vis dar pasibaram (nu kad šalta namie nebūtų, kur dūmai ten ir ugnis) ale matyt gal biškį subrendau ant amžiaus galo ir taip skaudžiai nebereaguoju į poreikių skirumus (nu man reikia ne tik pavalgyt, apsirengt, pamiegot bet ir dūšiai peno duot, augt tobulėt, o maniškis kartais kaip akmuo kerpėm apžėlęs, jam apart kūno poreikių atrodo daugiau nieko nereik) vienžo, nusispjoviau, ir nusprendžiau gyvent bent jau patogiai (ta prasme tegul dirba ir pinigus namo neša, taigi arklio metai dabar
kur kitą tokį darbštų, kad išlaikytų mane ir vaikus rasiu
) bet šiam kartui apie tai užteks.
Likusieji mano vyrai auga ne dienom o valandom atrodo...
Nu o apie svorį... po švenčių pasiekiau rekordą 75kg... Taigi su jumis vėl bandysiu mest
Jei galima
Labai nustebau, kad po daugiau nei pusmečio vis dar lentelėj yra mano vardas... Ir aš pati dažnai jus prisimindavau (folksvagenui nostalgija drin drin...)
Kris tavo ir Lemoniuko (koks malonus siurprizas buvo tave rast sugrįžusią) kleckai kokie užaugę. Vilkra marčiom linkėjimai
Mano bliūde nieko įpatingai naujo. Tebegyvenu su tuo pačiu ir ten pat. Vis dar pasibaram (nu kad šalta namie nebūtų, kur dūmai ten ir ugnis) ale matyt gal biškį subrendau ant amžiaus galo ir taip skaudžiai nebereaguoju į poreikių skirumus (nu man reikia ne tik pavalgyt, apsirengt, pamiegot bet ir dūšiai peno duot, augt tobulėt, o maniškis kartais kaip akmuo kerpėm apžėlęs, jam apart kūno poreikių atrodo daugiau nieko nereik) vienžo, nusispjoviau, ir nusprendžiau gyvent bent jau patogiai (ta prasme tegul dirba ir pinigus namo neša, taigi arklio metai dabar
Likusieji mano vyrai auga ne dienom o valandom atrodo...
Nu o apie svorį... po švenčių pasiekiau rekordą 75kg... Taigi su jumis vėl bandysiu mest
Jauciu, kad lendam is kampu ir ruosiames pavasariui. Man visai patiko sitoj temoj but (nors jau norejau eit i kita temele
) ir noreciau, kad atnaujintumem. O dar ir Ewaldina pasirode
Zinau, kad visos pasiziuret, ar niekas neprase, ar niekas nenori grizti? Tai va, as uz palaikima Ewaldinai kompanija
O kitos??????
sveikos
gaivinm temą
o tai ir pas mane svoris rekordus siekia
gaivinm temą
Sveikos
Norėčiau ir aš į jūsų būrį. Prisipažinsiu, temos nuo pradžių nesekiau. Tačiau priimtinas jūsų lieknėjimo būdas. Bandau grįžti į vėžes ir žymiai įdomiau bei geriau, kai galima su kažkuo pasidalinti savo pasiekimais: džiaugmais bei vargais.
Sveikos visos !!!!!!!!!!!!! Visom visom po diiidelį
Ewaldina, kaip smagu, kad pasirodei
Dėl vyro..
Nežinau, kokios tiksliai problemos kankina. Bet girdėjau gėrą psichologo komentarą..
"Iš vyro reikia tik sekso norėti, o visa kita yra bonusai"
Šiaip ar taip, labai smagu, kad užteko pakeisti požiūrį ir jau šviesiau
Linkiu su laiku išvis nesibarti
Aš visom visom už temos gaivinimą
Po švenčių sėdžiu va ant grikių
Čia tik pietums, mono meniu ne man, oi ne man
Kinderi, sveika prisijungus
(nors taip ir norisi sakyti "sveikas"
)
Žinok nieko labai nepraradai nesekdama, čia štilis ilgą laiką buvo
Tai vat po biškį visos kartu įsivažiuosim
Ewaldina, kaip smagu, kad pasirodei
Dėl vyro..
Nežinau, kokios tiksliai problemos kankina. Bet girdėjau gėrą psichologo komentarą..
"Iš vyro reikia tik sekso norėti, o visa kita yra bonusai"
Šiaip ar taip, labai smagu, kad užteko pakeisti požiūrį ir jau šviesiau
Aš visom visom už temos gaivinimą
Po švenčių sėdžiu va ant grikių
Kinderi, sveika prisijungus
Žinok nieko labai nepraradai nesekdama, čia štilis ilgą laiką buvo
Tai vat po biškį visos kartu įsivažiuosim
sveika atvykus, kinderi
kris
Lemoniuk, ko gero čia man durnai asmenybės ieškojimo kažkoks etapas užėjęs ir praeit nenori
tik daba viena pati kapstaus savo dūšios užkaboriuose, o jei mano brangiajam gerai kaip yra, viskas jam su savim aišku, tai man irgi dzin
man ko gero jau senatvė
nu kažkaip labai parūpo ne tik kūnas bet ir siela. Kažkaip galvoju kad kiekvienas savo užduotį ateidami turim ir niekaip neišsiaiškinu kokia ta mano užduotis ant šio svieto
Pradedu galvot kad Dievas yra moteris, nes juk vyrai aiškiai savo mintis ir norus išsako, o moterys galvoja kad vyrai turi patys suprast ko jom reik, t.y. mintis skaityt. Taigi Dievulis yra moteriškė, priešingu atveju man po nosim gulėtų raštelis "labas, tavo paskirtis šiokia tokia ir anokia, kol visko neatliksi - nesirodyk"
kris
Lemoniuk, ko gero čia man durnai asmenybės ieškojimo kažkoks etapas užėjęs ir praeit nenori
man ko gero jau senatvė
Pradedu galvot kad Dievas yra moteris, nes juk vyrai aiškiai savo mintis ir norus išsako, o moterys galvoja kad vyrai turi patys suprast ko jom reik, t.y. mintis skaityt. Taigi Dievulis yra moteriškė, priešingu atveju man po nosim gulėtų raštelis "labas, tavo paskirtis šiokia tokia ir anokia, kol visko neatliksi - nesirodyk"