Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikai lieknėjančių valstybė

QUOTE(Určius:) @ 2013 10 28, 15:30)
Aš vis galvoju, kad gal kažkiek dėti KT, kuriuos vartojau.. ;/ užsiregistravau pas ginekologę, nes ir mm dingo kažkur 2 mėnesius, nors man visad jos buvo nereguliarios. O seniau šiaip visad buvau apvalesnė, sverdavau apie 62-64kg, tada kažkaip buvau susireguliavus mitybą ir sukūdus iki 53kg, o tada va kaip priaugau.. g.gif
Papildyta:

Na jei KT taip veikia- maano žila galva- tikrai su hormonais nelabai kas- pasirodyk medikams.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 28, 15:40)
Na jei KT taip veikia- maano žila galva- tikrai su hormonais nelabai kas- pasirodyk medikams.. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif juolab mmm dingimas nėra gerai
Atsakyti
Jau turbūt per vėlu prisiduot, bet vistiek parašysiu - 75.9 blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

dar kas nors prisiduos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2013 10 29, 09:22)
Labas rytas  4u.gif

dar kas nors prisiduos?  g.gif

63,2..
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2013 10 29, 08:22)
Labas rytas  4u.gif

dar kas nors prisiduos?  g.gif

78,2 kg blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

iš pat ryto su mažium iškeliavom į kaimą tai liko lentelė nepadaryta, tai jau tik ryt bus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Kaip tylu pas mus kaip koki savaitgali biggrin.gif Sia savaite prisiduodam?
Jauciu, kad visos uzsiemusios savo darbais, vaikais. Vilkra, lankai kursus?
Atsakyti
Nu visos tyli, ir aš tyliu biggrin.gif
Ai net prisiduot nėra noro. Prisiduodi - pamatai lentelę ir tiek žinių iki kito prisidavimo..
Merdėjanti tema.. g.gif
Atsakyti
aš vis pliusan sad.gif 73,2 doh.gif mėtykit pomidorais, bet man jau depresūcha, matyt suėdu savo problemas. Nusivyliau savo mokiniu - trimestro galas, o pažymiai o mama mia. pvz anglų kalba - du dvejatai iš eilės doh.gif doh.gif kontrolinių įvertinimai apie 5, nu žooo. ir dar anyta mašiniuko dviems savaitėms paprašė - likčiau pėsčia, o kaip žinia darželis, darbes, darželis - bet kaip neduosi... na bent jau svoris gal pajudės pagaliau žemyn.
Atsakyti
Oi Jeta, dėl mašinos tai..
Aš neįsivaizduoju, kaip be jos..

Na, nebent susisiekimas geras.
Bet man tai.. Iki darželio - po darželio du persėdimai, reti reisai kito autiko.. nu k čiortu.. Darbe turbūt po poros val būčiau..

O aš metu, metu.. Savaitgalį atsiauginu doh.gif lotuliukas.gif
Dirbi kažką, nevalgai, tada vakare kai prisėdi.. Už visą dieną.. doh.gif
Ir kcal sąsvinio net netraukiu, nes beviltiška - pusryčius paskaičiuoji, o vakare alkanom akim jau ne iki matavimų, tik greičiau prisikišt rūpi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

kas norit lentelę perimt? Nes aš nebespėju, dažniausiai pamirštu ir po to sąžinė graužia. Apsikasus iki ausų dabar, pati kalta kad prisiėmiau darbų daugiau nei galiu padaryti, o dar vaikas kaip tyčia šiom dineom neramus ir MB dega projektas darbe... žodžiu porai savaičių miegą teks pamiršti doh.gif
Atsakyti