QUOTE(ewaldina @ 2014 01 09, 15:43)
Lemona tavo ir mano vaikai stiliagos nuo mažens
gudrus vaikis auga, aplamai daba tie vaikai tokie kad... mano mažius kaip duoda kažkokį minekraftą per kompą
bratkos išmokė 
gudrus vaikis auga, aplamai daba tie vaikai tokie kad... mano mažius kaip duoda kažkokį minekraftą per kompą

Jo, mano ir prie laptopo jau varo.. Ir youtube Mašą susiranda, ir šiaip multikus kompe vieną po kito leidžia

O šiaip tai juokas ima, kai pagalvoji. Žiūriu kada čia paėmė babos paprastą tel., ir ant tiek įpratęs prie tų "can't touch this", kad net knopkių nespaudo, iškart pirštu per ekraną varo

QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 10, 07:50)
Pirmi metai darželyje, tai savaitę paeina, dvi namie. Nes yra mamų, kur ir su virusais vaikus veda. Akys vaiko raudonos (baltymai, ryškus virusas), o vaikas darželyje.
Nu su tuo sergančių vedimu tai jau manija..
Mano kol tempos neturi vedu. Jei dėl slogos nevest, tai aš išvis jo nevesčiau. Nes tik baigias, savaitė be, ir vėl sloga. O taip jam nuo kūdikystės su ta sloga. Tai ką dabar - dėl slogos namie sėdėt?
O dabar va pasirgo, po to vyrui atostogos, tai pabuvo 3 sav. namie ir tragedija - verkia visą savaitę

O ir taip apsimoka bileteny su vaiku sėdėt, kad ačiū.. 85proc, ir to nuo tų dar mokesčius atskaito..
Tai jei man pradėtų protą knist dėl kiekvienos slogelės..

O šiaip pas mus visi ten snarglėti beveik.
Tiesiog silpnesnė tavo mergaitė ir tiek.
Mano va tik po 3 mėn. susirgo