Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikai lieknėjančių valstybė

QUOTE(ewaldina @ 2014 01 09, 15:43)
Lemona tavo ir mano vaikai stiliagos nuo mažens

gudrus vaikis auga, aplamai daba tie vaikai tokie kad... mano mažius kaip duoda kažkokį minekraftą per kompą  doh.gif bratkos išmokė  doh.gif

drinks_cheers.gif

Jo, mano ir prie laptopo jau varo.. Ir youtube Mašą susiranda, ir šiaip multikus kompe vieną po kito leidžia biggrin.gif Mano telefe jau senai moka fotkes, video susirast biggrin.gif Apie žinučių siuntinėjimą ir skambinėjimą tai atskira kalba lotuliukas.gif
O šiaip tai juokas ima, kai pagalvoji. Žiūriu kada čia paėmė babos paprastą tel., ir ant tiek įpratęs prie tų "can't touch this", kad net knopkių nespaudo, iškart pirštu per ekraną varo lotuliukas.gif

QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 10, 07:50)
Pirmi metai darželyje, tai savaitę paeina, dvi namie. Nes yra mamų, kur ir su virusais vaikus veda. Akys vaiko raudonos (baltymai, ryškus virusas), o vaikas darželyje.

Nu su tuo sergančių vedimu tai jau manija..
Mano kol tempos neturi vedu. Jei dėl slogos nevest, tai aš išvis jo nevesčiau. Nes tik baigias, savaitė be, ir vėl sloga. O taip jam nuo kūdikystės su ta sloga. Tai ką dabar - dėl slogos namie sėdėt?
O dabar va pasirgo, po to vyrui atostogos, tai pabuvo 3 sav. namie ir tragedija - verkia visą savaitę doh.gif
O ir taip apsimoka bileteny su vaiku sėdėt, kad ačiū.. 85proc, ir to nuo tų dar mokesčius atskaito..
Tai jei man pradėtų protą knist dėl kiekvienos slogelės.. doh.gif
O šiaip pas mus visi ten snarglėti beveik.
Tiesiog silpnesnė tavo mergaitė ir tiek.
Mano va tik po 3 mėn. susirgo smile.gif

Atsakyti
Labas rytas,
orelis lauke baisinis blink.gif
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 10, 07:50)
Labas rytas  4u.gif
.Ir vėl ligos...

Ar krenta svoris jums? Ar negriešyjatbiggrin.gif Mano jau pradėjo kristi.  clap.gif

Ewaldina, kaip vyras į baldų perstumdymo pokyčius reagavo?  smile.gif

čia ko gero visų pradėjusių lankyt darželį bėda kol vaiko imunitetas adaptuojasi, o kad veda sergančius tai visur tas pats...

Reagavo normaliai geriau negu tikėjaus biggrin.gif tik pasitiksino kuri jo lovos pusė lotuliukas.gif širyt 5val į Lenkiją išmovė.

Griešyt negriešyju ale širyt skaičiai didesni negu prieš kelias dienas.
QUOTE(Lemona` @ 2014 01 10, 08:31)

auga išmaniųjų vaikų karta, tik bėda kad paskui jiem kiti žaislai nelabai įdomūs, be kompo nebeturi ką veikt. Ir nekaip veikia dėmesį, maniškiai kai prie kompo neina (atimu jų laptopą biggrin.gif aš mama - ragana) tai auksiniai vaikai, grąžinu ir vėl tas pats nieko nereik daryt pamokos paruošiamos tep lep, žodžiu išsiderina. Išvada - kuo mažiau kompo - tuo geriau biggrin.gif

einu pečių kurt bo šalta tik kai taip vėjuota man baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2014 01 10, 09:39)
Išvada - kuo mažiau kompo - tuo geriau  biggrin.gif

einu pečių kurt bo šalta tik kai taip vėjuota man baisu  doh.gif

Tai be abejo drinks_cheers.gif
Mano pažiūri ir nueina kai atsibosta.. O kompas toliau ten plyšauja.
Tai gerai, tėtis išmokė iškungt kompą, kai nežiūri thumbup.gif

Tai kai vėjas kaip tik geriau - traukia gerai, dega jopamat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 01 10, 09:49)

Tai kai vėjas kaip tik geriau - traukia gerai, dega jopamat  biggrin.gif

mhm, ale kai dega ne tik malkos pečiui ale ir namas tuo pačiu tai jokio džiaugsmo... unsure.gif
prieš... 8 metus turėjau tokią laimę, pakūriau pečių tuo pačiu ir namą doh.gif vėjuota buvo rugpjūčio 31, kitą dieną mano pirmagimins į pirmą klasę turėjo eit. Pjuvenom kūrenom kažkur pagavo kibirkštį ir užsidegė rūsys visas, ten ir dujų balionas pilnas buvo... vienžo baigės dar laimingai kad išdegė tik rūsys. Nuo tada man kūrenimo sezonas - paranojos laikotarpis, būna net naktį pašoku ir lekiu žiūrėt ar nieks niekur...
Atsakyti
žodžiu taip: šiandien man sporto užteks lotuliukas.gif pavariau 8 min abs, 8 min buns, 8 min arms, ir 8 min legs blink.gif lotuliukas.gif
jei ryt nepaeisiu tai tai ir žinokit cool.gif (ale man su tuo biču žiauriai smagiai lotuliukas.gif )

P.S. ačiū kinderi už nuorodą 4u.gif man kažkaip nelabai sekės o ir tingėjau blush2.gif ieškotis ten tokios mankštos kuri man patiktų oo šita tai superinė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewaldina: 10 sausio 2014 - 11:23
Laba,
o aš šiandien su dar didesniu pliusu. vakar draugės gimtadienį šventėm, tai užvarėm nemažai "sriubytės" ir dėl maisto buvo gerokai pasistengta ir taip skanu, kad šiandien dar nieko nevalgiau, tokia pilna jaučiuosi blush2.gif Ir šiandien pas darugus varysim, žooo aš dar nesusiimu, gal nuo pirmadienio tik blush2.gif
manieji vaikai irgi kompiniai ir planšetiniai, kad net nesidomi kitokiais žaislais, nebent atimu anuos. Gerai, kad mažoji dar neitin išranki drabužiams arba mamos skonis įtiko biggrin.gif Svarbu, kad sijonai-suknelės suktųsi ir tada viskas Ok.
Dėl ligų, tai aš nevedu sergančios, net sloguojančios. Dėl to aš pykstu ant tokių mamų, kurios taip elgiasi. nes vieniems nubraukia snarglį rankove ir išsivaikšto per savaitę, o kiti gavę tokį užkratą 2 savaitėm atkrenta, nes virusas iš kvėpavimo takų leidžiasi ant bronchų. O mano mergina yra iš tų sergančiųjų. tai dabar be skrupulų, pamačiau tokį vaiką atvestą ir tiesiu taikymu pas direktorę, lai daro tvarką, nes gražiuoju jau nebeimanoma susitarti nei su tėvais, nei su auklėtojom (jos esą ne medikės ir negali nustatyti ar serga vaikas).
O raudonos akytės, tai tikrų tikriausias virusas ir labai greit plinta, gerai, kad padada lašiukai Tobrex ir jų užtenka, bet dažnu atveju šis uždegimas irgi komplikuojasi į slogą, ir leidžiasi žemyn.
Atsakyti
Tos technologijos ir džiaugsmas, ir vargas. Nes tikrai su žaislais nebenori žaisti, kartais net nebežino, kaip žaisti. Manišis 4m irgi toks: su X-box (kinektu) moka naudotis nuo.. iki..., netgi labiau už mane, telefonu irgi seniai. Vyras duoną uždirba iš technologijų, tai vaikų ir neįsivaizduoju kitokių. biggrin.gif
Oho, Ewaldina, kiek pratimų pridarei. thumbup.gif Jei taip kasdien, tai rezultatų laukti ilgai nereikės. Vyrukas tai neblogas tikrai, užveda. lotuliukas.gif
Jeta, manoj irgi linkusi greit pasigaut ligą. Dar kažin, kokia ten higiena darelyje, ar rankytes dažnai plauna ir t.t. Ir pastaruoju metu - vis tos akys raudonos nuo viruso, su Tobrex gydomės. Net savo pirmąją eglutę praleido darželyje. verysad.gif O dėl auklėtojų, tai jos negali nepriimti vaiko į darželį, jei tėvai jį atveda. Juk yra taisyklės sutartyje - jokių sergančių vaikų, bet ar paiso jas kas?... smile.gif Apie auklėtojas kalbant, tai mes puikią turim: nuvedu mažę į grupę ryte - ji MEZGA, nueinu kitą vakarą- ji skaito žurnalą, kita kartą skaito laikraštį. Pensinio amžiaus jau, su savo navarotais. Akys ant kaktos užlipo, kai pamačiau tai. lotuliukas.gif O šeimininkutė kaip bitelė.
11val išgėriau kavos Vero, tai dar iki šiol valgyt nesinori. Keista. Taip nebūdavo pas mane. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2014 01 10, 10:21)
mhm, ale kai dega ne tik malkos pečiui ale ir namas tuo pačiu tai jokio džiaugsmo...  unsure.gif

O blem, čia jau ojojoj blink.gif
Man tokių bajerių nebuvo..
Didžiausias nuostolis, kad žarija kibire skylę pradegino... biggrin.gif

Jeta, o ką mokykloj darysit? Irgi sloguojančius vaikysit?
O pati darban su sloga neini? Duoda gydytoja biletenį slogai? g.gif

Mano vaikas ir virusu prasirgo su tom pūliuojančiom akim.
Ten išvis pusė grupės atkrito. Buvo ir rotas tuo pačiu įsisukęs.
Mūsų, gerai, nepalietė.. Bet jei ir sirgtų, tai ne darželį kaltinčiau.
Jei norit, kad nesirgtų, laikykit namuose. Bet ir to suserga tie vaikai. Taip jau yra. Patys irgi nemažai virusų prinešam namo. Tai nesuprantu aš tų keliamų vėjų dėl slogų, nuoširdžiai nesuprantu..
Atsakyti
Ohoo kaip temele atsigavo thumbup.gif Jauciu, kad dar Vilkros ir Arviles truksta. Kur jus????
O dabar apie viska, ka norejau parasyti, skaitydama, ka paraset. smile.gif
Basutes wub.gif tik bijauciau su tokiais kulnais vaikscioti, nes savo mazosios visai nepagauciau biggrin.gif
Dudele doh.gif , bet yra zmoniu, kurie tiki stebuklais.
Kambario neperstatau, nes labai mazai vietos yra, o visokiu daiktu daug ax.gif
Siais laikais vaikai tokie protingi, kad ju nereikia nei rodyti, nei mokinti. Kompa supranta geriau nei gyvenima. Nori but prie kompo, bet ir dar su savo zaislais megsta pazaisti.
Serga vaikai visur ir visada: darzelyje ir dar neinant i darzeli. Pykstu ant tu tevu, kurie veda vaikus su temp ir staciai sergancius vaikus. Bet jei vaikui tik sloga? Pas gydytojus neleksi, o kur vaika det? Ai sunku su kolektyvu....
Siandien net bijojau lipti ant svarstykliu blush2.gif Vakar daug buvo maisto ir "sriubytes" blush2.gif O siandien zveriskas noras valgyti doh.gif Galeciau suvalgyt visa kiaule biggrin.gif
Atsakyti
O sakykit, kas ta "sriubytė"? lotuliukas.gif Alkoholis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ativel @ 2014 01 10, 14:20)
Serga vaikai visur ir visada: darzelyje ir dar neinant i darzeli. Pykstu ant tu tevu, kurie veda vaikus su temp ir staciai sergancius vaikus. Bet jei vaikui tik sloga? Pas gydytojus neleksi, o kur vaika det?

Nu žodis žodin drinks_cheers.gif
Ir dar kitas aspektas - neįsivaizduoju, kur reikia dirbti ir kiek uždirbti kad galėtum sau leisti ištisai bileteny sėdėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 10, 14:26)
O sakykit, kas ta "sriubytė"?  lotuliukas.gif  Alkoholis?  ax.gif

Taip blush2.gif vynas blush2.gif
QUOTE(Lemona` @ 2014 01 10, 14:31)
Nu žodis žodin  drinks_cheers.gif
Ir dar kitas aspektas - neįsivaizduoju, kur reikia dirbti ir kiek uždirbti kad galėtum sau leisti ištisai bileteny sėdėt g.gif

Ir dar koki darbdavi reikia turet, kad butu patenkintas. As kur dirbau, tai pykdavo, kai pasiimi bileteni. As net nesu pasiemusi.
Atsakyti